SF- kids TÄVLING

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED SF-KIDS

 

 

I detta roliga samarbete har jag och barnen bakat marsipanbakelser som ska likna SF Kids emojis.
Vi använde oss av rulltårta som bas, sedan grädde och färgad marsipan. Ögon och mun målade vi med en speciell penna för tårtor/ bakverk. Jättekul att få prova nya bakverk som man inte hade testat annars. Och både roliga att baka och goda tyckte barnen här hemma.

IMG_3728 IMG_3746

T Ä V L I N G ! 

Och vi har tagit fram en tävling på Instagram till er där ni kan vara med och tävla om en 6 månaders-prenumeration på SF Kids Play.  För att vara med och tävla gör du så här: Printscreena (skärmdumpa) min Instagram-bild på dessa emojis & lägga upp den på din Instagram. Glöm inte tagga din bild med #sfkidsemoji
Obs, du måste ha öppen profil under tävlingen för att din bild ska synas.

Tävlingen slutar 25/9 och vinnaren kontaktas via direkt-meddelande på Instagram.

SF Kids Play appen är bra och enkelt uppbyggd för att barnen lätt ska kunna hitta på sidan. Nomi fann genast flera filmer som hon ville se på SF- KIDS. Det går att hjärtmarkera sina favoritfilmer till en lista, så man inte tappar bort dem. Och för oss föräldrar så finns det en enkel timerfunktion, så vi kan välja hur länge de kan titta på filmerna. Smart tycker jag 🙂

Jag kan även tipsa om deras erbjudande just nu:
Där första månaden är gratis-  därefter 59 kr/ månaden. Ingen bindningstid!
Klicka HÄR
för att komma till erbjudandet
IMG_3911

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Frukost framför nyhetsmorgon

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x