Frukost framför nyhetsmorgon

Godmorgon fina ni,

Jag är så tacksam för att jag har så fina läsare som ni. Varje dag skickar ni hälsningar, ni peppar bland kommentarer och skriver snälla saker. Tyvärr ser det inte alltid ut så i bloggvärlden, så jag är medveten om att jag fått turen att just de allra finaste läsarna trivs här hos mig. Och tack till alla er och för att ni gör mitt arbete extra roligt. Det blir extra kul att uppdatera bloggen flera gånger per dag. Tack igen!

Här har jag precis vinkat av barnen och maken och nu landat en liten stund i tv-soffan med min frukost. Jag ska redigera massa bilder innan jag ska kila iväg och träffa min revisor. Sedan ska jag iväg och leta rekvisita inför ett fotojobb, och handla mat inför helgen. Ha en jättefin dag, så ”ses” vi lite senare!

IMG_3504 (1)

 

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
7 år sedan

Hej, jag är sjukt dålig på att kommentera nu för tiden, får skylla på att jag har mycket på mitt nya jobb. Ha en fin dag <3

Hanna
7 år sedan

Vad härligt! Jag längtar så efter din bok 🙂 Och tack för en bra blogg!

Birgitta
7 år sedan

Godmorgon denna soliga morgon! Du är verkligen värd alla positiva kommentarer och du ska veta att dina svar och din uppmärksamhet på oss ”följare” betyder väldigt mycket. Det är tyvärr inte alla bloggare som ger den responsen. Tycker att du har en bra blandning på både recept och tips (dyrare inköp respektive billiga fynd!). Imorgon tänker jag bjuda familjen på souvlaki, älskar grekisk mat. Tips på ett gott vin till?
Ha en fin helg!

Erika
7 år sedan

Åh, vad är det för granola du har? Ser jättegott ut! Och ett jättetack för en fantastiskt inspirerande blogg! Hoppas du får en fin dag 🙂

7 år sedan

Jag uppskattar tillbaka! Alla glassar, kladdkakor å middags-favoriter(falska walllebergare! :P)
Ha en fantastisk dag!

Alexandra
7 år sedan

Hejsan! En fråga bara, har hittat ett recept till en tårta som jag vill göra och det står att de ska vara vegetable shortening i frostingen. Vad är det, och kan man ersätta det med nånting annat om det inte går att få tag på? Älskar din blogg!

Petra
7 år sedan

Hej Jenny! Jag har läst din blogg i flera månader men aldrig skrivit en kommentar här, men jag älskar din blogg! Det är så mysigt och gå in här och hitta recept. Har lagat många maträtter härifrån och jag älskar det! Mat är himla roligt så tack för härlig inspiration! 🙂
Kram Petra

jennysmatblogg
Reply to  Petra
7 år sedan

❤️ Tack fina du! kul att du gillar bloggen ☺️

Nästa inlägg

Recept Souvlaki

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x