Frukost framför nyhetsmorgon

Godmorgon fina ni,

Jag är så tacksam för att jag har så fina läsare som ni. Varje dag skickar ni hälsningar, ni peppar bland kommentarer och skriver snälla saker. Tyvärr ser det inte alltid ut så i bloggvärlden, så jag är medveten om att jag fått turen att just de allra finaste läsarna trivs här hos mig. Och tack till alla er och för att ni gör mitt arbete extra roligt. Det blir extra kul att uppdatera bloggen flera gånger per dag. Tack igen!

Här har jag precis vinkat av barnen och maken och nu landat en liten stund i tv-soffan med min frukost. Jag ska redigera massa bilder innan jag ska kila iväg och träffa min revisor. Sedan ska jag iväg och leta rekvisita inför ett fotojobb, och handla mat inför helgen. Ha en jättefin dag, så ”ses” vi lite senare!

IMG_3504 (1)

 

1

8 responses to “Frukost framför nyhetsmorgon

 1. al68 skriver:

  Hej, jag är sjukt dålig på att kommentera nu för tiden, får skylla på att jag har mycket på mitt nya jobb. Ha en fin dag <3

 2. Hanna skriver:

  Vad härligt! Jag längtar så efter din bok 🙂 Och tack för en bra blogg!

 3. Birgitta skriver:

  Godmorgon denna soliga morgon! Du är verkligen värd alla positiva kommentarer och du ska veta att dina svar och din uppmärksamhet på oss ”följare” betyder väldigt mycket. Det är tyvärr inte alla bloggare som ger den responsen. Tycker att du har en bra blandning på både recept och tips (dyrare inköp respektive billiga fynd!). Imorgon tänker jag bjuda familjen på souvlaki, älskar grekisk mat. Tips på ett gott vin till?
  Ha en fin helg!

 4. Erika skriver:

  Åh, vad är det för granola du har? Ser jättegott ut! Och ett jättetack för en fantastiskt inspirerande blogg! Hoppas du får en fin dag 🙂

 5. Lisa skriver:

  Jag uppskattar tillbaka! Alla glassar, kladdkakor å middags-favoriter(falska walllebergare! :P)
  Ha en fantastisk dag!

 6. Alexandra skriver:

  Hejsan! En fråga bara, har hittat ett recept till en tårta som jag vill göra och det står att de ska vara vegetable shortening i frostingen. Vad är det, och kan man ersätta det med nånting annat om det inte går att få tag på? Älskar din blogg!

 7. Petra skriver:

  Hej Jenny! Jag har läst din blogg i flera månader men aldrig skrivit en kommentar här, men jag älskar din blogg! Det är så mysigt och gå in här och hitta recept. Har lagat många maträtter härifrån och jag älskar det! Mat är himla roligt så tack för härlig inspiration! 🙂
  Kram Petra

  1. jennysmatblogg skriver:

   ❤️ Tack fina du! kul att du gillar bloggen ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *