Min bok går att beställa

Godmorgon fina,

Jag fick höra av flera läsare igår att min bok redan finns att beställa. Detta hade jag ingen aning om, men visst var det så! Bland jultidningarna & böckerna hittar vi min lilla bok. Hur-galet-roligt-känns-inte-detta?! Wiiiihiiii, jag bubblar över av lycka. Den fick ju till och med vara med på framsidan, bland riktiga författare! Haha… ni förstår nog hur glad jag är idag!

IMG_3937

Den här bilden här nedan är det närmaste jag har kommit min egen bok. Jag ska ju få dem hemskickad så fort den är färdigtryckt i slutet av månaden. Och den 4 oktober så kommer den börja säljas, den kommer gå att beställa även via bloggen. Om man kanske önskar sig en lite hälsning eller så, så går ju det bra. Sen kommer vi stå och paketera dem här hemma i fina papper och skicka dem. Bara en sådan sak gör ju att man längtar ännu mer till boksläppet.

IMG_3945

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Åh vad roligt! Jag kommer beställa några exemplar till julklappar direkt från dig. En liten hälsning är ju alltid uppskattad ?
Trevlig helg!

7 år sedan

Å vad härligt! Förstår att du är glad! 😀 Å boken, den ska jag absolut köpa! ??

Rosa
7 år sedan

Grattis!! Den ser verkligen ”karamellig” ut. Mums!

Gabrielle Holmgren
7 år sedan

Grattis!! Så himla roligt! Ska absolut beställa den här från bloggen 🙂

Bettan
7 år sedan

Jippie!! Snart kommer den. Kommer helt klart beställa denfrån bloggen och kommer det med en hälsning är ser alltid lite kul ?
Väntar just nu på att lövbiffsgryta ska bli klar! ? Tack för alla goda recept, maträtter men främst efterrätter/kakor. De är så inspirerande.

Boa
7 år sedan

Tjing pax en sån vill jag ha ?! Längtar! Tack för en underbar blogg med massor av inspiration om bakning (framför allt ?), matlagning, inredning och resor ?!

Nästa inlägg

Fylld brödkrans

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x