Tipselitips på god Prosecco

Godkväll på er,

Har ni också fått sommarvärmen tillbaka där ni bor? Här i småstaden har det varit helt ljuvligt varmt idag. Och enligt väderprognosen ska det hålla i sig nu ett tag. Jeeey,  det är ju helt underbart! Och jag har sett att många av er har efterfrågat dryckestips bland kommentarerna. Då kanske detta tipset kan passa fint till helgen.

IMG_4790 (1)

Denna provsmakade vi för några månader sedan, efter Per Morbergs tips på Facebook. Jag har bara helt missat att skriva om den tidigare, så typiskt. För detta var den godaste proseccon vi har provat, och nej detta är inget köpt inlägg. Utan bara tips för er som kanske letar efter något gott & bubbligt till helgen.

Extra trevligt blir det om man fryser in glasen en tio minuter innan man ska servera.
Finns att köpa på systembolaget.

IMG_4788 (1)

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

I Helsingborg har det varit otroligt varmt idag! 🙂 Så skönt att kunna få lite extra solljus innan vintern.

jennysmatblogg

Eller hur 🙂
Helt underbart.

Nästa inlägg

Wihooo

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x