Hotellfrukost och på väg

Hej där,

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. Vi kom fram till hotellet igår vid femtiden och mötte upp mina systrar och familjer. Vi tänkte att det var lagom att stanna till på halva vägen så inte barnen skulle vara alltför trötta på Legoland första dagen.  Idag vaknade vi hyfsat tidigt och åt en stadig hotellfrulle innan vi nu rullar vidare mot Danmark. Hotellfrukost är det bästa, bara gå och plocka bland alla olika pålägg och ostar. Till barnen fanns pannkakor med nutella, sylt och grädde. Så de kommer nog vara mätta i timmar efter denna måltid.
Jonathan kör och jag hinner jobba ett par timmar, bra fördelning tycker jag.

IMG_9798

Hörs senare!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Petra
7 år sedan

Ha det så mysigt!

Nästa inlägg

Kavli

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x