Kavli

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED KAVLI

 

 Hej där, 

Många efterfrågar lätta & goda tips på mellanmål nu under sommarlovet. Så här kommer ett litet tipselitips till er. Och smörgåsar med olika pålägg är det som faktiskt går bäst hem till mellis hos oss. Vi varvar med mjukt bröd, knäcke, tunnbröd, runda mackor, hembakat och lite köpebröd. Och bäst äts det om man dukar ute och äter allt på en filt i trädgården. Jag håller med barnen för sällan smakar väl maten så gott som när man äter ute ♥ Mjuka tunnbröd med mjukOst och krispiga grönsaker, det är både smidigt & gott och uppskattat. Både Melvin & Nomi har sina favoriter bland mjukostarna.

IMG_2755

KräftOsten är Melvins & Nomi gillar baconOsten bäst.
Båda är goda säger jag 🙂 Krämiga och mycket smak. Gillar att det är riktig ost man använder sig av i Kavlis mjukOstar.

IMG_2796

För mindre spill brukar jag vika en servett runt eller lite färgglatt prasselpapper.
Fint att servera och de gula är Melvins & de gröna är Nomis,
smidigt att hålla koll på de olika smakerna också.

IMG_2857 IMG_2877

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maja
7 år sedan

Hejja dig som (till skillnad från många andra) är så extremt tydlig med att inlägget är i samarbete med / sponsrat av Kavli. Ville bara säga det eftersom man ser så många bloggar där det är otydligt och bloggaren även får skit för det 🙂 Tummen upp till dig. Blir ofta irriterad när det liksom knappt framgår, men ändå lite liiiite någonstans så det inte blir fel. Toppenblogg för övrigt oxå:) kram till dig!

Nästa inlägg

Saftiga morotsrutor

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x