Den lilla grannön

Hej där fina, 

Vi har en liten grannö här i närheten. Vacker så in i norden även denna, men tydligen vilar en förbannelse över ön ( ja om man nu ska lyssna på lokalbefolkningen alltså) Nu tror inte jag på sånt, men tidigare på 1800-talet var det ett fängelse där på ön. Nu senare tid har de drivits flera olika hotellverksamheter som inte fungerar så bra. Och idag är det helt övergivet, men vi vandrar i land en gång om dagen när lågvattnet banar väg.

Bilden nedan är vår vackra ö….
Huset ni ser på bild är våran strand vid vårat hotellrum.
IMG_9733

Bilden nedan är den ”övergivna ön ”
Kan tänka mig att det skulle vara så vackert här om någon höll efter. Det går lite båtutflykter hit med olika företag, men vi kan som sagt vandra hela dagarna. Framåt fem så brukar vattnet ha nått över sandbanken, och då blir det snabbt högvatten.

IMG_9723Och vad gör vi? Jo vi badar, skrattar, snorklar, äter och vi solar. Idag firar vi 14 år. Ser fram emot minst lika många till haha. ja förhoppningsvis fler. <3

Jag är ingen expert, men jag tror det är viktigt att ha egentid, familjetid och tid tillsammans alla dessa tre i en bra balans.

Att sitta här och sola medan han snorklar efter nemofiskar, det är bara ljuvligt.

IMG_9523 (1)

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Malin
8 år sedan

Det ser helt underbart ut! Vilket vatten … man blir verkligen sugen på att resa när man ser dina bilder … Ha en underbar semester, bara ni ♥

Nästa inlägg

Chilicheese lax

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x