Chilicheese lax

Förra veckan lagade vi kanske världens godaste lax, toppad med chilicheese.
Denna rätten ta knappt 20 minuter att laga. Jag lagade denna middagen för två personer. Men skriver ut receptet för 4 personer istället.

IMG_9417

Det här behöver du: 
4 portionsbitar tinad lax
1/2 dl riven/ hackad cheddarost
1 1/2 msk creme fraiche
valfri mängd finhackad jalapenjos

Gör så här: 
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg laxen i en ugnsform, rör ihop osten, crème fraichen & jalapenjos.
Bred ut över laxen. Ställ in i mitten på ugnen i knappt 20 minuter.

Ta ut och servera, antingen med bara med en god sallad eller med ris.

Smaklig spis

IMG_9337

På väg in i ugnen
IMG_9344

 

2

7 responses to “Chilicheese lax

  1. Hej fina!
    Du som ändå rest en del – vi befinner oss vid Gardasjön och på tisdag ska vi bege oss hem mot Sverige igen. Vilka städer ska man besöka på vägen? Vi bilar, har med oss två små barn och tänkte ta oss hemåt på ca 2 veckor 🙂
    Tack för hjälpen!
    Kram <3

    1. jennysmatblogg skriver:

      Hej hej
      Vi har bilat till Italien 2 ggr. Finns nog en hel del längre bak i kategori semester att läsa. Vi stannade på moviepark och olika nöjesparker längst vägen. Hur stora är barnen?
      Krm

  2. Ida skriver:

    Hallå! Vart hitta du cheddarosten? Den enda ja hittat är ju hamburgecheddarn, den platta liksom! ?

    1. jennysmatblogg skriver:

      Den hade jag 🙂

  3. Diana Ottosson skriver:

    Hej
    Använde du inlagd eller färsk jalapeños?

    Mvh
    Diana

    1. jennysmatblogg skriver:

      Inlagd 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *