Victoria

Hej där hemma,

Vi åkte en tur till Victoria idag ( stan ), för fika på stan och ett snabbt besök till internetcafeet vi sitter på just nu. Det enda som inte är bra med vårt hotell är just internet. Tänk vad bortskämd man är just med internet hemma, här fungerar det knappt att läsa nyheterna. Så för att det inte ska bli alltför tyst här så slänger jag in några bilder från vår gårdag.

Stränderna på vår ö är så där magiskt vita. Och ja man blir faktiskt så här bländad när solen skiner.IMG_9595Ser ni de små söta ögonen där inne i snäckan 🙂

Så här ser vår lilla väg ner till stranden från bungalow.

IMG_9618
Nu när det är lågvatten på förmiddagen så kan man gå mellan de två öarna. Det kan vara lite molnigt på förmiddagen, men det lättar oftast upp så där innan lunch.

IMG_9620

Det finns fullt med små krabbor & små kräftor.
Även om barnen inte är med så tycker pappan i familjen att det är löjligt roligt att fånga dessa snabba kryp.

IMG_9654
Jodå, efter lite om & men så lyckades han fånga den.
Och släppte såklart tillbaka den.

IMG_9666 IMG_9669

Nu ska vi kila vidare här och ta en fika innan båten går tillbaka till hotellet!

Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Din blogg är verkligen inspirerande på alla plan, härliga resor och goda recept. Tycker verkligen om hur du förespråkar en balanserad livstil. Själv kämpar jag mot anorexi och hämtar många bra reccept från din blogg nu när jag kämpar för att bli frisk. På http://www.halsogrubblaren.blogg.se skriver om vardagsutmaningar och reflekterar kring olika hälsodebatter som ständigt återkommer i samhället.

Nästa inlägg

Grekiskt lantbröd med fetaost & soltorkad tomat

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x