Vill ni följa med ?

Godmorgon alla fina,

En ny resa är bokad- och att resa är det bästa jag vet.
Igår la jag upp en bild på instagram dit vi ska, och jag fick en hel del blandade kommentarer. Så här tänker jag: en del lägger pengar på dyra bilar, en del gillar dyra väskor, en del konsumerar mängder på dyrt boende, och jag vill upptäcka världen. Det finns så många platser som jag inte har hunnit besöka än.

sey

Vill ni följa med på resan, eller ska jag på helt enkelt inte skriva om den? Jag kan ju istället att välja att vara ledig på riktigt, och varken uppdatera blogg eller instagram med våra reseskildringar längre. Vet bara att många uppskattat det tidigare.

Egentligen blir det ingen större skillnad på blogg bara att det blir färre inlägg och mera mat.
Er önskan är min lag 🙂 hihi.. inte riktigt, men nästan

Kram

0
Prenumerera
Notis om

119 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Soile Gustafsson
7 år sedan

Jag vill absolut följa med. det är så roligt och se fina bilder.

Malin Larsson
7 år sedan

Älskar dina reseinlägg! Mer sånt! ?

Lisa Windh
7 år sedan

Jag vill absolut följa med på alla era resor. Dina tips är ju toppen, hjälpte oss massor när vi var i Thailand i jan ??Strunta i alla avundsjuka människor.
Kram ?

Eva
7 år sedan

Såklart du ska skriva om resan. Jag älskar också att resa och blir inspirerad av dina fina bilder.

Anna Svensson
7 år sedan

Jag vill också följa med!!

Ina
7 år sedan

Klart att man vill tips. Tänk på hur mycket tid vi sparar om vi hjälper varandra med tips och idéer =)

Emma
7 år sedan

Följa!! 😀

Emma
7 år sedan

Det är din blogg Jenny! Skaka av dig syrliga kommentarer på insta även om jag förstår att det är lättare sagt än gjort! Du fyller din blogg och det är ju du som har fått den stor? Och kommentarer om att du blir sponsrad allt är ju bara löjliga, klart alla som lever på att blogga måste få något betalt också! Det är några få som tycker sådär tråkigt och det är säkert de kommentarerna som biter hårdast. Keep up your good work!

jennysmatblogg
Reply to  Emma
7 år sedan

Gulle dig! <3

Jo jag har svårt att skaka av mig syrliga kommentarer. Men det är en del av mitt jobb så jag måste öva på det.
Sponsrade inlägg är alltid märkta så att ni läsare ska kunna se vad som är reklam. Det är dessa & reklambanners mellan inläggen som vi bloggare tjänar pengar på. Jag har dock aldrig hört någon klaga på aftonbladets annonser, de jobbar precis likadant som jag.

Kram

Ulle
7 år sedan

Vart går resan då? Du svarade aldrig?!
Ha en trevlig resa/kram

Petra
7 år sedan

Snälla du, bara fortsätt som du gör! Ändra inget i din blogg, den är perfekt☀️?☀️?

Sara
7 år sedan

Skit i alla syrliga kommentarer om hur du väljer att spendera dina pengar och din tid. Kör på med reseinläggen!

Annelie
7 år sedan

Jag tycker också det är roligt att läsa både om mat och resor.

Carina
7 år sedan

Att resa är ju livet! Älskar att resa OCH att läsa om det (och mat ?)
Tack för alla recept, du har inspirerat till många, många vardagsmiddagar! Kram

Lisa
7 år sedan

Jag vill!! Älskar sånt

Therese
7 år sedan

Jag är enormt avundsjuk på era möjligheter till att resa så mycket men jag är absolut inte missunnsam och uppskattar dina reseinlägg enormt mycket (liksom dina inlägg om mat och bakning) så jag röstar absolut för såna inlägg 🙂
Det är din blogg och du väljer vad du vill skriva om…är det någon som blir upprörd och irriterad av att ni reser så mycket så är det enbart deras problem och de kan enkelt välja att inte läsa!
Stå på dig! 🙂

Johanna
7 år sedan

Det kallas avundsjuka, tyvärr… Du gör och skriver det du vill med din blogg och de avundsjuka kan väl välja att sluta följa ? Mister du en står dig tusen åter ? Tack för en bra blogg!!! ?

Caroline
7 år sedan

Alla syrliga kommentarer beror ju till etthundra procent på avundsjuka. Och visst, nog blir även jag avundsjuk. Jag älskar att resa, men gör det alltför sällan.
Inredning, resor och bakning är mina största intressen vilket gör din blogg/Instagram helt perfekt, fortsätt som du gör!!

Nina
7 år sedan

Strunta i en förbannade svenska avundsjukan Jenny!
Jag älskar dina reseinlägg blandat med matinlägg,
Njut nu av eran resa!
Kram

Carro
7 år sedan

Vill jättegärna läsa om dina resor, härligt att få drömma sig bort!

Carolina
7 år sedan

Jag vill hänga med på resan! Kram

Ida
7 år sedan

Följa med! ?☀️

Tina
7 år sedan

Jag kan ärligt erkänna att jag är superavis, jag vill också kunna resa så mycket! Jag har inga dyra bilar eller väskor men kan ändå inte resa så ofta som jag önskar. Jag är inte missunnsam men väljer att inte läsa dina reseinlägg för att inte känna mig missnöjd över mitt eget liksom när jag bara längtar bort av att se dina(och andras såklart) inlägg. Jag vill, behöver och har all anledning att vara nöjd med det jag har ??

Hoppas ni får en härlig resa! ?

7 år sedan

Klart du ska blogga om resan! Superkul att läsa och få se bilderna. Plus att du bloggar mycket om maten utomlands också och det är också väldigt kul att få läsa om! Hoppas ni får en bättre resa dit ni ska än vad vi har här hemma 🙂

7 år sedan

Åh jag vill verkligen följa er resa! Jag älskar din blogg, det finns så mycket inspiration! ? Ta hand om dig, kram!

Annika
7 år sedan

Ser fram emot att ligga här på Öland och läsa om er resa❤️Fortsätt som du gör och strunta i alla avundsjuka personer. Är det Bali ni ska till så hoppas jag på många fina tips då vi funderar på att resa dit i höst☺️Kram och njut av resan.

jennysmatblogg
Reply to  Annika
7 år sedan

❤️ Tack snälla.
Nej det är inte Bali, men vi har varit på Bali för 6-7 år sedan.
Tror att det finns att läsa om i kategorin semester här på bloggen 😀
Kram

Sofia
7 år sedan

Jag vill läsa om era resor! Så kul att få inblick i nya resmål.
Tycker du blandar mat och resor kanonbra ? Fortsätt så!

7 år sedan

Själv reser jag aldrig men älskar att bloggen innehåller vad som är ”du”. 😀
Jag tycker som jag tidigare ha skrivit, att ni med stora bloggar borde sponsras MER med tanke på all inspiration ni delar! Stor kram

al68
7 år sedan

Kör på som du brukar, det är din blogg och du bestämmer hur den skall se ut. Dom som är avundsjuka kan ju sluta följa ?❤️

Veronica
7 år sedan

Klart att vi vill läsa och se bilder från ers resor! Det är fin blogg och du bestämmer!

Älskar din blogg och hittar alltid inspiration där!

Jessica
7 år sedan

Men Nej! Du får inte ta helt ledigt ? I våran familj älskar vi också att lägga pengar på resor, och nu väntar vi tillökning i september och kommer nog inte resa mer de närmaste året, så JA jag vill se alla fina bilder och få inspiration och tips till våra framtida resor ?☀

Maria
7 år sedan

Fortsätt bara forstätt dela med dig av era resor.

Ha en toppen bra dag

Fius
7 år sedan

Jag brukar skippa renoverings- och inredningsinläggen medan en annan kommenterade att hon skippar reseinläggen, som jag å andra sidan inte vill missa. Vi är alla olika och uppskattar olika saker men gemensamt är att vi uppskattar dig <3

jennysmatblogg
Reply to  Fius
7 år sedan

❤️ Vad gulligt skrivit tack ❤️

Mallan
7 år sedan

Åh, vill GÄÄÄRNA följa med på resan! Älskar också att resa, och ska ut i tre veckor i sommar, längtar. Bara en vecka kvar, sen åker vi med 😀

Carolina
7 år sedan

Jag vill absolut följa med! Även om vi inte har råd att resa så älskar jag att se repotage från ”riktiga” människor , blir lättare att ta till sig än typ reseprogram eller repotage i tidningar. Eran Dubai-resa var så himla kul att läsa om 🙂

Malin
7 år sedan

Så klart vill jag läsa om dina resor! Det näst bästa efter att resa själv är att inspireras till nya resor. Så om du generöst nog tar dig tid under din semester att fota och blogga så kommer jag att läsa allt. Ha en riktigt härlig semester ☀️

Emma Ståhl
7 år sedan

Självklart ska du skriva om resan! Jag tror att de flesta som skriver trista kommentarer bara är avundsjuka på att ni har möjlighet att resa så mycket och själva gärna hade bytt med er. Njut av era resor och var lyckliga över att ni har möjlighet att se världen! Jag tycker att det är fantastiskt att få följa med och få uppslag på nya resmål!
Tack för en härlig blogg!
Emma, Kalmar

Ylva
7 år sedan

Klart du ska berätta om dina resor!

Natalia Haglund
7 år sedan

Jag vill ”följa” med på resan! Tack vare din reseskildring om Malta så planerar vi nu att resa dit nästa år och hyra hus och fira min 40-års dag så.

Åsa
7 år sedan

Jag läser gärna om allt du skriver på din blogg och instagramsida. Så som mat, inredningstips, kläd och skotips, resor mm. Din sida är verkligen inspirerande. Ni som gnäller behöver ju inte läsa. Välj en annan blogg om det inte passar att läsa det som Jenny väljer att skriva.

Ha en bra dag Jenny ?

Christina
7 år sedan

Jag följer gärna med er! Du har en härlig blandning av resor, matlagning, bakning och inredning på din blogg. Gillar verkligen det. Jag kan bara instämma med de andra som har skrivit att du får stå på dig. Det handlar om den svenska avundsjukan när du får tråkiga kommentarer. Så trist att en del människor inte kan glädjas över vad andra gör. Jag gillar dina bilder och tips från dina resor. Tack vare dem så får jag inspiration att resa till platser där jag inte har varit. Nu gissar jag på att ni bokat till Seychellerna. ?☀️Kram Christina

Anna
7 år sedan

Följa med på resorna så klart!!

Elin
7 år sedan

Det är personliga bloggar jag älskar att läsa, det är din kombination med mat, inredning och resor som gör bloggen så bra! Jag blev så inspirerad av er Malta resa så nästa sommar reser vi dit. fortsätt som du gör!???

Johanna
7 år sedan

Tycker att det är fantastiskt att få följa med på resorna! Om nu folk lägger energi på hur du väljer att prioritera i ditt liv finns alltid möjligheten att hoppa över att läsa, det är just den fria viljan som är det fina 🙂

Viola
7 år sedan

Men vad härligt med en resa, klart ni ska göra det ni vill och hinner/kan du så följer jag gärna med via bloggen 🙂

Delia
7 år sedan

Jag vill hänga med på resan 😀

Ann
7 år sedan

Passa på och res mycket när har möjlighet!!!!!
Jag ÄLSKAR att bli inspirerad av dina inspirerade bilder och Dina tips!!!!
De som inte är intresserad kan väl bara hoppa över dessa inlägg. Jag förstår inte problemet!!!!
Fortsätt som du gör!

Camilla
7 år sedan

Jag är mer förundrad över vilket uruselt miljötänk svensken har. Vi har en värld som försvinner pga av vårt resande jorden runt. Men pga av våra stora Egon och narcissistiska tänkande väljer vi att enbart tänka på våra egna behov för vi måste ju kunna resa för allt handlar ju bara om oss i slutändan, eller? Eller hur ska vi kunna lära våra barn hur man ska hantera dessa frågor när vi gladeligen gör tvärtemot? Samma tänk med hur vi gärna reser till Saudiarabien och dylika länder där de har en vidrig människosyn och gärna lever i lyxliv medan de som sopar upp efter er är de som behandlas som slavar. Hur förklara ni ert beteende för era barn? Nej jag är inte avundsjuk jag skulle också kunna resa lika mycket om jag ville.

Linnea
Reply to  Camilla
7 år sedan

Håller med dig. Det är en vinkel som vore intressant att läsa om i bloggen. Jenny kör ju köttfri måndag vilket är bra, spännande att höra om andra tips för att klimatkompensera ett stort reseintresse. Får ångest varje gång jag inte åker kollektivt.

Mysan
Reply to  Linnea
7 år sedan

En kan inte göra allt men alla kan göra något, vare sig man reser mycket eller inte reser. Sen om det är köttfri måndag, sopsortera, cykla, bara åka kollektivt, köpa allt på loppis/second hand, duscha kortare tid, bara köpa ekologiskt osv. är upp till var och en.
Bara för att en person bedriver en blogg betyder inte det att denna ska stå till svars för sitt leverne för alla som väljer att läsa/följa bloggen. Sen hur personen pratar beteende mm med sina barn är inget som berör någon annan av oss. För det är ju ingen annan som har att göra med hur du förklarar för dina barn/familj/vänner om de val i livet du gör, eller?
När media (tidningar, tv mm) lägger ut resereportage, tycker ni att de också ska förklara hur de kompenserar för sina resor? Eller exv. när olika lotterier har resevinster, ska de också förklara sig hur de med sina vinster bidrar till miljöförstöring?
När företag som bedriver tillverkning av förbrukningsvaror har vidriga arbetsförhållanden för sina anställda/eller djurförsök, tycker ni att de också ska förklara hur de kompenserar för att de behandlar anställda som slavar/djur som skräp? Och slutar ni själva att handla i dessa butiker/märken?
Visst lever vi i en värld som har oroväckande framtidsutsikter. Men att vi reser är nog inte den största boven i dramat. Det är bara att titta sig omkring i världen för att se hur långt före vi i Sverige kommit jämför med många andra länder.
En kan inte göra allt men alla kan göra något.

7 år sedan

Jag följer mycket gärna med på din och din familjs resor.

Mia
7 år sedan

Klart att vi vill följa med!

Ina
7 år sedan

Det är klart att du ska dela med dig av dina upplevelser på resan. Alla människor har olika förutsättningar och gör olika val hur man spenderar de pengar man har. Om det finns någon som har svårt att klara av detta faktum så är det något de måste bearbeta. Det är inte ditt ansvar att anpassa din blogg efter detta. Jag önskar er en trevlig resa med massor av god mat och härliga upplevelser. Detta hoppas jag att vi andra också får ta del av i din blogg.

Nästa inlägg

Blåbärskladdkaka med vit choklad

119
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x