Vill ni följa med ?

Godmorgon alla fina,

En ny resa är bokad- och att resa är det bästa jag vet.
Igår la jag upp en bild på instagram dit vi ska, och jag fick en hel del blandade kommentarer. Så här tänker jag: en del lägger pengar på dyra bilar, en del gillar dyra väskor, en del konsumerar mängder på dyrt boende, och jag vill upptäcka världen. Det finns så många platser som jag inte har hunnit besöka än.

sey

Vill ni följa med på resan, eller ska jag på helt enkelt inte skriva om den? Jag kan ju istället att välja att vara ledig på riktigt, och varken uppdatera blogg eller instagram med våra reseskildringar längre. Vet bara att många uppskattat det tidigare.

Egentligen blir det ingen större skillnad på blogg bara att det blir färre inlägg och mera mat.
Er önskan är min lag 🙂 hihi.. inte riktigt, men nästan

Kram

1

119 responses to “Vill ni följa med ?

 1. Soile Gustafsson skriver:

  Jag vill absolut följa med. det är så roligt och se fina bilder.

 2. Malin Larsson skriver:

  Älskar dina reseinlägg! Mer sånt! ?

 3. Lisa Windh skriver:

  Jag vill absolut följa med på alla era resor. Dina tips är ju toppen, hjälpte oss massor när vi var i Thailand i jan ??Strunta i alla avundsjuka människor.
  Kram ?

 4. Eva skriver:

  Såklart du ska skriva om resan. Jag älskar också att resa och blir inspirerad av dina fina bilder.

 5. Anna Svensson skriver:

  Jag vill också följa med!!

 6. Ina skriver:

  Klart att man vill tips. Tänk på hur mycket tid vi sparar om vi hjälper varandra med tips och idéer =)

 7. Emma skriver:

  Följa!! 😀

 8. Emma skriver:

  Det är din blogg Jenny! Skaka av dig syrliga kommentarer på insta även om jag förstår att det är lättare sagt än gjort! Du fyller din blogg och det är ju du som har fått den stor? Och kommentarer om att du blir sponsrad allt är ju bara löjliga, klart alla som lever på att blogga måste få något betalt också! Det är några få som tycker sådär tråkigt och det är säkert de kommentarerna som biter hårdast. Keep up your good work!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Gulle dig! <3

   Jo jag har svårt att skaka av mig syrliga kommentarer. Men det är en del av mitt jobb så jag måste öva på det.
   Sponsrade inlägg är alltid märkta så att ni läsare ska kunna se vad som är reklam. Det är dessa & reklambanners mellan inläggen som vi bloggare tjänar pengar på. Jag har dock aldrig hört någon klaga på aftonbladets annonser, de jobbar precis likadant som jag.

   Kram

 9. Ulle skriver:

  Vart går resan då? Du svarade aldrig?!
  Ha en trevlig resa/kram

 10. Petra skriver:

  Snälla du, bara fortsätt som du gör! Ändra inget i din blogg, den är perfekt☀️?☀️?

 11. Sara skriver:

  Skit i alla syrliga kommentarer om hur du väljer att spendera dina pengar och din tid. Kör på med reseinläggen!

 12. Annelie skriver:

  Jag tycker också det är roligt att läsa både om mat och resor.

 13. Carina skriver:

  Att resa är ju livet! Älskar att resa OCH att läsa om det (och mat ?)
  Tack för alla recept, du har inspirerat till många, många vardagsmiddagar! Kram

 14. Lisa skriver:

  Jag vill!! Älskar sånt

 15. Therese skriver:

  Jag är enormt avundsjuk på era möjligheter till att resa så mycket men jag är absolut inte missunnsam och uppskattar dina reseinlägg enormt mycket (liksom dina inlägg om mat och bakning) så jag röstar absolut för såna inlägg 🙂
  Det är din blogg och du väljer vad du vill skriva om…är det någon som blir upprörd och irriterad av att ni reser så mycket så är det enbart deras problem och de kan enkelt välja att inte läsa!
  Stå på dig! 🙂

 16. Johanna skriver:

  Det kallas avundsjuka, tyvärr… Du gör och skriver det du vill med din blogg och de avundsjuka kan väl välja att sluta följa ? Mister du en står dig tusen åter ? Tack för en bra blogg!!! ?

 17. Caroline skriver:

  Alla syrliga kommentarer beror ju till etthundra procent på avundsjuka. Och visst, nog blir även jag avundsjuk. Jag älskar att resa, men gör det alltför sällan.
  Inredning, resor och bakning är mina största intressen vilket gör din blogg/Instagram helt perfekt, fortsätt som du gör!!

 18. Nina skriver:

  Strunta i en förbannade svenska avundsjukan Jenny!
  Jag älskar dina reseinlägg blandat med matinlägg,
  Njut nu av eran resa!
  Kram

 19. Carro skriver:

  Vill jättegärna läsa om dina resor, härligt att få drömma sig bort!

 20. Carolina skriver:

  Jag vill hänga med på resan! Kram

 21. Ida skriver:

  Följa med! ?☀️

 22. Tina skriver:

  Jag kan ärligt erkänna att jag är superavis, jag vill också kunna resa så mycket! Jag har inga dyra bilar eller väskor men kan ändå inte resa så ofta som jag önskar. Jag är inte missunnsam men väljer att inte läsa dina reseinlägg för att inte känna mig missnöjd över mitt eget liksom när jag bara längtar bort av att se dina(och andras såklart) inlägg. Jag vill, behöver och har all anledning att vara nöjd med det jag har ??

  Hoppas ni får en härlig resa! ?

 23. Cecilia Carlsson skriver:

  Klart du ska blogga om resan! Superkul att läsa och få se bilderna. Plus att du bloggar mycket om maten utomlands också och det är också väldigt kul att få läsa om! Hoppas ni får en bättre resa dit ni ska än vad vi har här hemma 🙂

 24. Vanessa skriver:

  Åh jag vill verkligen följa er resa! Jag älskar din blogg, det finns så mycket inspiration! ? Ta hand om dig, kram!

 25. Annika skriver:

  Ser fram emot att ligga här på Öland och läsa om er resa❤️Fortsätt som du gör och strunta i alla avundsjuka personer. Är det Bali ni ska till så hoppas jag på många fina tips då vi funderar på att resa dit i höst☺️Kram och njut av resan.

  1. jennysmatblogg skriver:

   ❤️ Tack snälla.
   Nej det är inte Bali, men vi har varit på Bali för 6-7 år sedan.
   Tror att det finns att läsa om i kategorin semester här på bloggen 😀
   Kram

 26. Sofia skriver:

  Jag vill läsa om era resor! Så kul att få inblick i nya resmål.
  Tycker du blandar mat och resor kanonbra ? Fortsätt så!

 27. Lisa skriver:

  Själv reser jag aldrig men älskar att bloggen innehåller vad som är ”du”. 😀
  Jag tycker som jag tidigare ha skrivit, att ni med stora bloggar borde sponsras MER med tanke på all inspiration ni delar! Stor kram

 28. al68 skriver:

  Kör på som du brukar, det är din blogg och du bestämmer hur den skall se ut. Dom som är avundsjuka kan ju sluta följa ?❤️

 29. Veronica skriver:

  Klart att vi vill läsa och se bilder från ers resor! Det är fin blogg och du bestämmer!

  Älskar din blogg och hittar alltid inspiration där!

 30. Jessica skriver:

  Men Nej! Du får inte ta helt ledigt ? I våran familj älskar vi också att lägga pengar på resor, och nu väntar vi tillökning i september och kommer nog inte resa mer de närmaste året, så JA jag vill se alla fina bilder och få inspiration och tips till våra framtida resor ?☀

 31. Maria skriver:

  Fortsätt bara forstätt dela med dig av era resor.

  Ha en toppen bra dag

 32. Fius skriver:

  Jag brukar skippa renoverings- och inredningsinläggen medan en annan kommenterade att hon skippar reseinläggen, som jag å andra sidan inte vill missa. Vi är alla olika och uppskattar olika saker men gemensamt är att vi uppskattar dig <3

  1. jennysmatblogg skriver:

   ❤️ Vad gulligt skrivit tack ❤️

 33. Mallan skriver:

  Åh, vill GÄÄÄRNA följa med på resan! Älskar också att resa, och ska ut i tre veckor i sommar, längtar. Bara en vecka kvar, sen åker vi med 😀

 34. Carolina skriver:

  Jag vill absolut följa med! Även om vi inte har råd att resa så älskar jag att se repotage från ”riktiga” människor , blir lättare att ta till sig än typ reseprogram eller repotage i tidningar. Eran Dubai-resa var så himla kul att läsa om 🙂

 35. Malin skriver:

  Så klart vill jag läsa om dina resor! Det näst bästa efter att resa själv är att inspireras till nya resor. Så om du generöst nog tar dig tid under din semester att fota och blogga så kommer jag att läsa allt. Ha en riktigt härlig semester ☀️

 36. Emma Ståhl skriver:

  Självklart ska du skriva om resan! Jag tror att de flesta som skriver trista kommentarer bara är avundsjuka på att ni har möjlighet att resa så mycket och själva gärna hade bytt med er. Njut av era resor och var lyckliga över att ni har möjlighet att se världen! Jag tycker att det är fantastiskt att få följa med och få uppslag på nya resmål!
  Tack för en härlig blogg!
  Emma, Kalmar

 37. Ylva skriver:

  Klart du ska berätta om dina resor!

 38. Natalia Haglund skriver:

  Jag vill ”följa” med på resan! Tack vare din reseskildring om Malta så planerar vi nu att resa dit nästa år och hyra hus och fira min 40-års dag så.

 39. Åsa skriver:

  Jag läser gärna om allt du skriver på din blogg och instagramsida. Så som mat, inredningstips, kläd och skotips, resor mm. Din sida är verkligen inspirerande. Ni som gnäller behöver ju inte läsa. Välj en annan blogg om det inte passar att läsa det som Jenny väljer att skriva.

  Ha en bra dag Jenny ?

 40. Christina skriver:

  Jag följer gärna med er! Du har en härlig blandning av resor, matlagning, bakning och inredning på din blogg. Gillar verkligen det. Jag kan bara instämma med de andra som har skrivit att du får stå på dig. Det handlar om den svenska avundsjukan när du får tråkiga kommentarer. Så trist att en del människor inte kan glädjas över vad andra gör. Jag gillar dina bilder och tips från dina resor. Tack vare dem så får jag inspiration att resa till platser där jag inte har varit. Nu gissar jag på att ni bokat till Seychellerna. ?☀️Kram Christina

 41. Anna skriver:

  Följa med på resorna så klart!!

 42. Elin skriver:

  Det är personliga bloggar jag älskar att läsa, det är din kombination med mat, inredning och resor som gör bloggen så bra! Jag blev så inspirerad av er Malta resa så nästa sommar reser vi dit. fortsätt som du gör!???

 43. Johanna skriver:

  Tycker att det är fantastiskt att få följa med på resorna! Om nu folk lägger energi på hur du väljer att prioritera i ditt liv finns alltid möjligheten att hoppa över att läsa, det är just den fria viljan som är det fina 🙂

 44. Viola skriver:

  Men vad härligt med en resa, klart ni ska göra det ni vill och hinner/kan du så följer jag gärna med via bloggen 🙂

 45. Delia skriver:

  Jag vill hänga med på resan 😀

 46. Ann skriver:

  Passa på och res mycket när har möjlighet!!!!!
  Jag ÄLSKAR att bli inspirerad av dina inspirerade bilder och Dina tips!!!!
  De som inte är intresserad kan väl bara hoppa över dessa inlägg. Jag förstår inte problemet!!!!
  Fortsätt som du gör!

 47. Camilla skriver:

  Jag är mer förundrad över vilket uruselt miljötänk svensken har. Vi har en värld som försvinner pga av vårt resande jorden runt. Men pga av våra stora Egon och narcissistiska tänkande väljer vi att enbart tänka på våra egna behov för vi måste ju kunna resa för allt handlar ju bara om oss i slutändan, eller? Eller hur ska vi kunna lära våra barn hur man ska hantera dessa frågor när vi gladeligen gör tvärtemot? Samma tänk med hur vi gärna reser till Saudiarabien och dylika länder där de har en vidrig människosyn och gärna lever i lyxliv medan de som sopar upp efter er är de som behandlas som slavar. Hur förklara ni ert beteende för era barn? Nej jag är inte avundsjuk jag skulle också kunna resa lika mycket om jag ville.

  1. Linnea skriver:

   Håller med dig. Det är en vinkel som vore intressant att läsa om i bloggen. Jenny kör ju köttfri måndag vilket är bra, spännande att höra om andra tips för att klimatkompensera ett stort reseintresse. Får ångest varje gång jag inte åker kollektivt.

   1. Mysan skriver:

    En kan inte göra allt men alla kan göra något, vare sig man reser mycket eller inte reser. Sen om det är köttfri måndag, sopsortera, cykla, bara åka kollektivt, köpa allt på loppis/second hand, duscha kortare tid, bara köpa ekologiskt osv. är upp till var och en.
    Bara för att en person bedriver en blogg betyder inte det att denna ska stå till svars för sitt leverne för alla som väljer att läsa/följa bloggen. Sen hur personen pratar beteende mm med sina barn är inget som berör någon annan av oss. För det är ju ingen annan som har att göra med hur du förklarar för dina barn/familj/vänner om de val i livet du gör, eller?
    När media (tidningar, tv mm) lägger ut resereportage, tycker ni att de också ska förklara hur de kompenserar för sina resor? Eller exv. när olika lotterier har resevinster, ska de också förklara sig hur de med sina vinster bidrar till miljöförstöring?
    När företag som bedriver tillverkning av förbrukningsvaror har vidriga arbetsförhållanden för sina anställda/eller djurförsök, tycker ni att de också ska förklara hur de kompenserar för att de behandlar anställda som slavar/djur som skräp? Och slutar ni själva att handla i dessa butiker/märken?
    Visst lever vi i en värld som har oroväckande framtidsutsikter. Men att vi reser är nog inte den största boven i dramat. Det är bara att titta sig omkring i världen för att se hur långt före vi i Sverige kommit jämför med många andra länder.
    En kan inte göra allt men alla kan göra något.

 48. Lotta skriver:

  Jag följer mycket gärna med på din och din familjs resor.

 49. Mia skriver:

  Klart att vi vill följa med!

 50. Ina skriver:

  Det är klart att du ska dela med dig av dina upplevelser på resan. Alla människor har olika förutsättningar och gör olika val hur man spenderar de pengar man har. Om det finns någon som har svårt att klara av detta faktum så är det något de måste bearbeta. Det är inte ditt ansvar att anpassa din blogg efter detta. Jag önskar er en trevlig resa med massor av god mat och härliga upplevelser. Detta hoppas jag att vi andra också får ta del av i din blogg.

 51. Josefine skriver:

  Jag har samma problem- varit student i flera år tillsammans med min man, men har alltid haft råd att resa utan lån etc ett par gånger om året då resor har varit vår stora prioritera för att orka med vårt hektiska liv. Får alltid kommentarer om någon betalar åt oss osv… Avundsjuka kanske? Skriv massor om ditt nya resmål! Kram från ett soligt och underbart Malaysia 🙂

 52. Ulrika skriver:

  Tycker mycket om att läsa om hela blandningen här på bloggen. Gillar resereportagen, men du ska ju absolut känna att du är ledig också. Vill du skriva så läser jag mer än gärna! <3
  Tack för allt trevligt du skriver om och ha en riktigt härlig resa!

 53. Maria skriver:

  Du smittar av dig, Jenny! Blir alltid glad av dina vackra bilder och dina goda recept!
  Följ magkänslan. Det är DIN blogg. Ditt arbete! Skaka av dig det negativa med allt positivt du har omkring dig.
  Trollen blir vi nog inte av med, tyvärr. Ha en underbar resa och gör inlägg när det passar dig….

 54. Ulrika skriver:

  Jag vill absolut följa med. Det är jättebra och man får tips och idéer.

 55. Lotta Lind skriver:

  Jag vill gärna läsa om dina resor :-)!

 56. Erica skriver:

  Jag tycker att du ska fortsätta att skriva om när du är ute och reser och om din vardag en blogg blir så mycket mer roligare och läsa och man får lite idéer om vart man själv skulle kunna åka… Älskar dina matinlägg också då jag testat många olika ?

 57. Matikvadrat skriver:

  Din blogg, din resa och du bestämmer! Själv tycker jag det är roligt att läsa om resor och vill man inte läsa om det kan man scrolla förbi eller strunta i att surfa in på bloggen. Svensk avundsjuka och onödiga kommentarer är trist men mest synd om de som inte har något trevligare att skriva. Anpassa dig inte efter dem!
  Kram och trevlig resa!
  Christine

 58. Kim skriver:

  Herregud vilka gnällisar det finns. Att läsa om folks reseäventyr är ju det bästa som finns! Jag hänger gärna med till…. Seychellerna ser det lite ut som? Jag ser gärna tonvis med bilder från dina resor i alla fall!

 59. Carolina skriver:

  Självklart vill vi följa med på dina äventyr – på så sätt kan man ju nästan leva lite genom dej ju.. De som inte vill läsa får väl hoppa över de inläggen?!

 60. Erika skriver:

  Klart vi vill följa med! Älskar att läsa om era resor!

 61. Åsa skriver:

  Vill gärna att du bloggar om dina resor, jätteinspirerande.
  Tycker mycket om hur du blandar mat, familjeliv och resor, bry dig inte om alla dumma kommentarer.

 62. Jennie A skriver:

  Självklart vill jag hänga med! Tycker det är toppen med resetips, det finns ju så många platser man inte varit på och som man kanske inte riktigt tänkt på eller har någon uppfattning om:) Och du visar ju även upp mat på resorna som man kan inspireras av.

 63. Julia skriver:

  Åh är det Seychellerna?
  Jag är likasinnad med dig och prioriterar alltid resor så självklart vill jag följa med 🙂
  Men känner du för riktig semester så ta det och kanske kan du bjuda på några fina bilder och tips efteråt hemifrån!

 64. Jenny skriver:

  Jag följer med!! Tycker att du ska fortsätta precis som du har gjort förut. Är det så att man inte vill läsa eller tycker att du ska skriva bara om mat, så får man ju helt enkelt välja att ta bort dig då. Du bestämmer väl själv över din blogg o vad som ska skrivas där. Grattis till att kunna resa så som ni gör. Tänk vad ni får vara med om mycket. Det är klart att vi är avundsjuka, skulle oxå vilja…?
  Lycka till o ha en fin sommar!! ☀️??

 65. Michaela skriver:

  Vill gääärna läsa ? älskar dina resor och vardags tips ?

 66. Camilla skriver:

  Brukar inte kommentera men suck for den svenska avundsjukan!!
  JAG vill absolut folja med pa resor du gor!! Det ar ju sa intressant och kul! Alskar din blogg da du delar med dig av resor, hem och inte bara mat! Maten ar ju fantastisk den ocksa!
  Dela med dig och strunta i 1% som irriterar sig! De kan ju folja nagon annans blogg da!
  Ha en harlig resa!

 67. Veronica skriver:

  Jag uppskattar dina resereportage lika mycket som matinläggen! Tycker du har en bra mix på dina inlägg och ofta handlar ju även resereportage om mat ?
  Blir så less på alla elaka nättroll, kan dom inte bara vara tyst om det inte passar!?

 68. Therese skriver:

  Jag gillar reseinläggen lika mycket som matinläggen. De ger lite inspiration. 🙂

 69. Lotta skriver:

  Så klart man vill hänga med på eran resa☀️?Det var så mysigt när vi var i Thailand och ni var där samtidigt och vi kunde ge varandra tips?Kram

 70. Jessica skriver:

  Vill absolut följa med, så roligt att läsa och få drömma sig bort?

 71. Camilla skriver:

  Oh ska ni till Haiti???
  I caribbean?
  Ser sa ut!

 72. Annika skriver:

  Åh, snälla, låt oss följa med! Jag älskar dina reseinlägg men älskar också mat/bak och inredningsinläggen. Ja, jag älskar din blogg helt enkelt ❤️ Fortsätt skriva som du gör så får de som inte gillar vissa inlägg helt enkelt scrolla förbi.
  Trevlig helg och en stor kram till dig

 73. Sandra skriver:

  Så klart vill man följa din resa. Du har en skön blandning av mat, inredning o resor mm.

 74. Karin skriver:

  Följa med ??

 75. Camilla Olofsson skriver:

  Alla människor väljer själva vad de vill göra med sina pengar.
  Att det sticker i ögonen på andra, det är något du måste lära dig att skaka av dig.
  Finns ALLTID någon som inte kan se andra lyckas utan att de måste trycka ner dennes lycka.
  Jag läser personligen allt du bloggar om.
  Varför?
  Jo för du verkar vara en riktigt go person, känner dig inte personligen men i dina inlägg känner jag igen mig samt finner inspiration till att testa det du tipsar om.
  Det är ju just det som din blogg handlar om, vill man så läser man annars behöver man inte bry sig.
  Fortsätt att vara dig själv för du är riktigt bra på det du gör?.
  Res och lev livet medans du och din familj kan och vill.
  Det bästa till dig nu samt styrke Kramar?

 76. Maria skriver:

  Klart att ”vi” ska med på era resor ✈️! Det är ju mixen i din blogg, mat, kakor, resor, inredning som gör att jag följer dig regelbundet (varje dag!) Boosta dig med alla positiva kommentarer o strunta i de andra ?

 77. Lotta skriver:

  Jag vill också följa med på er resa. Njut av ert liv, för vi vet inte hur morgondagen ser ut. Varför ha pengar på banken ( låg ränta) när man kan förvandla dom till minnen för livet ( hög ränta ?).

  Ta hand om varandra❤️

 78. Marie skriver:

  Självklart måste vi få följa med på er resa?älskar dina reseskildringar och tips??Planerar själv 3:e resan till Thailand m familjen och det lutar åt samma tripp som er senaste resa☺️Tack för tips o ser fram emot många fler???

 79. Sara skriver:

  Ta ledigt och berätta när du kommer hem 🙂

 80. Anna skriver:

  Nej ta INTE ledigt! jag älskar din blogg och tror inte jag kan leva utan den 😉 nja skämt å sido.men jag E beroende av din sida och hoppas att du vill ta dig tid att uppdatera för mig och alla andra hundra tusen som läser din blogg varje dag. Jag har dig som startsida, det första jagvkollar när jag vaknar…. Älskar älskar äääälskar din blogg ??❤️
  All kärlek // Anna

 81. Sonya skriver:

  Älskar och mat och reseskildringar/att resa. Att då få allt på samma blogg är ju som högsta vinsten på jackpott 🙂 Att få se olika platser som jag kanske inte varit på , genom din blogg ger mig inspiration inför nästa resa. Säger förövrigt som dig. En del renoverar , köper dyra väskor/skor, lägger tusentals kronor på inredning /boende. Jag reser 🙂 Keep up the good work. Don´t stop .

 82. Carolin skriver:

  Fortsätt skriva om resor. Det är fantastiskt fina bilder och tips så man får inspiration. Det samma gäller recepten, din laxstroganoff har blivit en favorit ?.

 83. Laila skriver:

  Brukar alldeles försäkran kommentera men är inne varje dag och läser. Men nu måste jag bara kommentera. Den svenska avundsjukan i sitt nötskal. Du ska blogga om precis vad du vill och passar det inte någon med att ni tex är ute och reser så behöver de inte läsa på din blogg. Man följer ju en blogg för att man tycker den är bra och gör intressanta saker. Tycker man inte det så då kan man sluta läsa. Så strunta alla dumma kommentarer och följ ditt hjärta precis som alltid.
  Kram från en trogen läsare❤

 84. Annette holst skriver:

  Vill också följa med☺! Kul att få lite tips och inspiration tycker jag!

 85. Linda skriver:

  Tycker det är jättekul att läsa om dina resor! Om vissa inte vill läsa, kan de väl bara strunta i det och följa en annan blogg, jag förstår inte vad problemet är! Kram ?

 86. Victoria skriver:

  Jag (precis som de flesta andra) tkr om reseinläggen. Sen finns det ju alltid ngn som inte håller med men det borde inte få styra.. Så jag tkr att du kan fortsätta med dina inlägg:) (eller ta semester men det är bara isf för din egen skull:))

 87. Tina skriver:

  Fortsätt som du gjort hittills! Jättebra blandning tycker jag, och bara kul att läsa om era resor.

 88. Mi skriver:

  Självklart vill jag följa med på ditt reseäventyr. Jag läser din blogg för att jag gillar blandningen av fantStiska recept, vardag, heminredning och resor. . Dessutom är det din blogg så då skriver du om det du vill. Det är valfritt om man vill följa bloggen så de som gnäller rycker jag ska sluta läsa.
  Fortsätt som du gör. Kram Mi

 89. Maria skriver:

  Jag vill absolut följa med. Din blogg är fantastig med den mixen du har. Keep on!
  Kramar Maria

 90. Kerstin skriver:

  Vill introducera ett ord som jag hörde, som definierar även min känsla. ”AVUNDSFRISK”… det är jag! .. och det betyder att man på ett sätt avundas din möjlighet att resa så mycket o gärna skulle vilja göra det själv, men att jag absolut INTE MISSUNNAR DIG din möjlighet till såna äventyr, utan GLÄDS med dig att du lyckats med din blogg o ditt arbete!…det är FRISKT! Tycker synd om dom som är bittert avundsSJUKA. Ha en trevlig resa!

 91. Jessica skriver:

  Jag älskar dina reseinlägg! Det är så spännande, fortsätt på blandningen ?

 92. Anna skriver:

  Din blogg är underbar och så roligt att läsa om allt du skriver om?Man blir glad, får inspiration och tips.

 93. Linnea skriver:

  Nu har jag funderat på det här jättelänge, så måste fråga hehe. Vad är det du jobbar med? Är det bara bloggen (menar inte bara som något negativt)! Har bara dålig inblick! Och hur går det ihop med jobbresan du gjorde för ett tag sedan när du lagade mat hela dagarna? 🙂 För övrigt ÄLSKAR jag din blogg! framförallt recepten, men stör mig verkligen inte på resorna. tycker du ska skriva vad du själv vill eftersom det är DIN blogg.

  1. jennysmatblogg skriver:

   Bloggen är en del av mitt företag 🙂
   Jobbresan till Sthlm var jobbet med boken som jag gjort med Bonnier.den kommer ut i oktober

 94. Du är grym på det du gör Jenny! Gå på din egen magkänsla och tvivla aldrig på den!

  Hoppas ni får en underbar semester!

  Kram Anette

 95. KArin skriver:

  Klart du ska uppdatera!! Det är ju bara härligt att se, sen att folk är avundsjuka det är ju deras problem… Men nu är jag nyfiken på vart ni ska 🙂

  Trevlig semester!!

 96. Leila skriver:

  Fortsätt som tidigare!!! Älskar själv att laga mat och resor.

 97. SusanneSj skriver:

  Jag vill absolut följa med på er resa 🙂 Tycker det är inspirerande och kul att se alla fina bilder du publicerar.
  Kram och fortsatt trevlig lördag

 98. Travelsis skriver:

  Fortsätt att skriva om resor, det älskar vi! Vi använder vårt insta för att göra det du gör, fast i mindre skala?. Vi tycker det är roligt att dela med oss om våra resor och även inspirera andra ☀️

 99. Ida skriver:

  Låt oss följa er resa ?

 100. Linda skriver:

  Jag vill verkligen att du fortsätter att berättar om era resor . Roligt att se vad ni har gjort och jag får jättemycket inspiration och tips till mina egna resor.

 101. Afrora skriver:

  Älskar att följa på dina helt underbara resor ♡♡♡
  Tycker tom att du skriver för lite 😉
  Din blogg är den enda blogg jag följer.
  Oändlig kärlek från mig

 102. Carina skriver:

  Skriv! Jättetrevligt med en blandad blogg, och du lägger ju ut så bra tips och fina bilder både från resor och maträtter. Vi fick fina tips från din Thailandsresa…:) Ha en bra dag!

 103. Det är din blogg och jag tycker att du ska skriva om allt som du brinner för. Det brukar bli bäst så, även för läsarna 🙂

  Jag tror förövrigt att resan kommer att gå till Seychellerna.

  Ha en fortsatt bra dag.

 104. Nathalie skriver:

  Bry dig inte om sådant folk, jag hänger gärna med på din resa och drömmer mig själv bort =)
  Det är ju ändå din blogg!

  Ha det bra!

 105. Birgitta skriver:

  vill absolut förja med. det är ju det som är härligt med bloggar. att man får följa med på allt 🙂

 106. Helena skriver:

  Härligt! Vart ska vi åka?. Gillar din mix även om jag mest kollar upp recepten som alltid är smash on!

 107. tova skriver:

  jaaa! Kollar inte din blogg så mycket men mer på insta iaf 🙂 Även kul här, kul att följa med på resor, hade gärna åkt till flera ställen du varit på :))

 108. Sara skriver:

  Håller fullständigt med. Skulle inte byta den finaste bilen i världen mot en resa. Inget går upp mot att upptäcka världen. Forstätt med det du gör!!

 109. Lina S skriver:

  Läser väldigt gärna om resor!! Är ju såå enkelt för någon som inte gillar sådana inlägg att bara skrolla vidare..Ha en fin dag! kram

 110. Dumle skriver:

  Jag tycker du ska ta ledigt på riktigt.
  Personligen läser jag bara recepten, är inte så intresserad av det andra.

 111. Tina skriver:

  Jag läser mer dina reseinlägg än matrecept. Så fortsätt att skriva om era resor….

 112. åsa norin skriver:

  Klart du ska dela med dig om du själv vill. Älskar att läsa om andras upplevelser då jag själv älskar att resa. Blev så inspirerad av dina bilder från Malta att jag funderar på att åka dit. Kram och ha en skön semester både i Sverige och när du åker.

 113. Mia skriver:

  så klart du ska fortsätta skriva om resorna, är ju jättekul att läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *