Anemoner och nytt i krukorna

God förmiddag,
Det blev sovmorgon idag, sommarlov på tv:n och en sen frukost till start idag. Lite som det ska va när man är ledig. Ja nu är inte jag ledig så mycket, men Nomi iallafall. Här i stugan är det lugnet själv, vårat lilla paradis. Och från och med nu och två veckor framåt år det mycket jobb som ska bli klart. Men sen lugnar det ner sig, och jag är sådan som jobbar bäst på eftermiddagarna. Och kan sitta upp och jobba sent, nu är det ändå så ljust på kvällarna. Har ju trots allt världens bästa jobb. Idag efter lunch kommer resten av familjen hit. Tror vi åker in till Kalmar för att möta upp dem, och ta en fika på stan, sen hade jag ytterligare ärenden att uträtta… hann inte riktigt allt igår.

Lite nyplanteringar i stugan, jag köper helst perenner för att sedan när de vissnar kunna gräva ner dem i rabatterna. IMG_6525 (1)
Anemoner är en favorit, har massor hemma i stan.
Den ”gamla ” krukan fyndade vi igår på Netto. Tipselitips.IMG_6541

Trevlig helg på er! 

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tessan
8 år sedan

Så gör jag också. Mixar sommarblommor med perenner,framåt höstkanten hamnar perennerna i landet istället. Ta det lugnt och glöm inte att pausa ibland. Ha en trevlig helg!
Förresten,min sambo är från Nybro och Tror att det var så att han hade gått i samma klass(eller bara var lika gammal) som din Jonathan

jennysmatblogg
Reply to  Tessan
8 år sedan

Tack detsamma!
Jo men jag är väldigt duktig på att tacka nej till jobb jag inte hinner.
Och att pausa, det är största fördelen med att vara sin egen chef. Vill vi åka till havet och bada gör vi det, eller åka på utflykt i några dagar.
Sen älskar jag mitt jobb och tycker att det är roligt att jobba, och har massa nya projekt på gång som jag brinner för.
Vad kul, ska säga det till Jonathan när han kommer. Världen är liten 🙂

Amanda
8 år sedan

Hej, vad fint trädäcket ser ut. Jag undrar om ni har behandlat det på något sätt?
Med vänlig hälsning, Amanda

Delia
8 år sedan

Vill bara kika in o lämna ett fotspår o säga stt jag älskar din blogg! Har lagat o bakat en del härifrån o även ifall matlagnikg inte är ett av mina intresse så älskar jag att dagligen kika in här. Det är ändå en sån variation, vardag, recept, inredning, o för att inte tala om era resor ? Jag har blivit så sugen stt resa till Malta hehe kollade faktiskt på biljetter idag ? O Kmr isf def ta massa tips härifrån! Var det förresten via airbnb ni hyrde ifrån?

8 år sedan

Åh, Anemoner, älskar anemoner.
Ni har det så fint och trivsamt, gillar verkligen vad ni gjort vid stugan. Jag har för mig att ni tidigare hyrde ut den. Gör ni forfarande det?
Kram och en härlig helg till er ❤️

8 år sedan

Hej Jenny!

Jag undrar vart solstolarna/solsängarna vid poolen finns att köpa? ?

jennysmatblogg
Reply to  Maria
8 år sedan

Tror vi köpte dem på rusta

Nästa inlägg

Köttbullar med kokt potatis och brunsås

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x