FaceMask

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MAYBEAUTY

Godmorgon.

Då är vi hemma från vår veckas semester på Malta, och här skiner solen över lilla småstaden också. Underbart!
Och nu inför den kommande (förhoppningsvis) soliga sommaren så fräschade jag upp ansiktet med Face Mask. Så nu känner jag mig redo att jobba på solbrännan.

IMG_3375

Hur används denna? 

Jo masken som är svart, täckande & krämig ska fördelas ut jämnt över ansiktet. Jag är dock försiktig vid hårfäste ögonbryn och lilla mustaschen. För där känns det en del när den sedan ska bort… om man säger så.  Låt sedan masken stelna i cirka 30 minuter, innan du sedan drar av masken.

IMG_3471

The incredible Face Mask tar med sig orenheter, pormaskar och går den in på djupet och rensar i din hyn.
Resultatet är att man känner sig len, fräsch och rosig i ansiktet efteråt.
Jag sköljer med ljummet vatten efter behandling och smörjer in mig med en mild dag- eller nattkräm.

IMG_3486

Jag tycker att denna masken blir bättre och bättre för varje gång man använder den. Första gången tyckte jag det gjorde ont att ”dra-bort-den”, men nu känns det knappt. Jag brukar regelbundet ( cirka 1 gång i veckan ) skämma bort mig med denna masken.

Och för er som vill prova så har jag nu ordnat ett grymt erbjudande till er …… Med koden jennyface30 får ni nu 30 % rabatt och väljer ni startpaketet på face mask får ni den lyxiga penseln.

Eller för att komma direkt till erbjudandet KLICKA HÄR

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Varmrökt lax med kokt potatis & kall romsås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x