Golden Bay / Ghajn tuffieha

Hej igen,

Jag försöker varva recept med reseinlägg så att det ska finnas något för alla att läsa. Jag har fått mycket hejarop från er här på Malta, och ni är många som vill läsa just om våra resor. Så roligt!  Vår lördag gick till att besöka Golden Bay / Ghajn tuffieha. Golden Bay är den stora stranden, denna ni ser på bilden heter ”Ghajn tuffieha” och ligger lite gömd och ni finner den bakom ”ruinen”. Vi fick strandtipset av en familj här från Malta då denna inte alls är lika välkänd, och alltså inte alls lika mycket folk på.  Jag tycker att ni ska åka hit om ni har vägarna förbi, vi gillade verkligen denna beachen. Det var lite roliga vågor, klart vatten och det fanns plats för alla som ville ha parasoller ( iallafall när vi var där). Vi badade i flera timmar, det var mycket varmare i vattnet än det var ute på ” Blue Lagoon”. Fast Blue Lagoon hade kritvit strand som den vann med. Golden Bay eller Golden beach har fått namnet just pågrund av sin gyllene sand. Som också är riktigt varm när solen skiner, använd sandaler!

IMG_6166

Många långa trappor var det för att komma ner till beachen.
Och ni ser ju hur turkost och fint vattnet är!

IMG_6184 (1)

Nu ska jag och Jonathan kika på film,
hoppas att Du får en riktigt fin midsommardag!

Hörs imorgon igen. 

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Zandra
7 år sedan

Ni måste åka till något som för 10 år sedan hette Peters pool lr så! Super coolt ställe!

jennysmatblogg
Reply to  Zandra
7 år sedan

Där var vi faktiskt i börja av semestern. Riktigt häftigt 🙂

7 år sedan

Ahe fy va vackert ?

Petra
7 år sedan

Hur är priserna på Malta jämfört med Sverige? Blir väldigt sugen på att resa dit tack för att du delar med dig

Nästa inlägg

Sega Knäcksnittar

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x