Malta

Hej där hemma, 
Hoppas allt är bra! Vi kom fram till ”vårt” hus sent igårkväll / natt- så det fanns ingen ork att kika förbi bloggen. Idag tog vi sovmorgon, men jag vaknade först. Någon gång innan åtta tassade jag upp för att dricka morgonkaffe och jobba lite. Jag hade ett par inbokade telefonmöten på morgonen som jag inte ville ändra. Och så hann jag ju att fota huset lite innan det stökades ner…hehe.

Här kommer mina bilder, och det var nog rätt så exakt så här vi trodde att huset skulle se ut. IMG_5429
Vy från köket mot poolområdet. Ett litet och välplanerat hus, vi stormtrivs här.

IMG_5434

Hallen in till huset med den vackra dörren. Ägarna som vi hyr av har renoverat huset själva.
Så vackert och imponerande.

IMG_5453

En stor kopp kaffe och så massa jobb innan jag väckte resten av familjen.

IMG_5441

Min arbetsvy är inte speciellt jobbig alls, passar på att sitta lite i skuggan för det blir så varmt här på innergården.
Inte för att jag klagar, gillar solen & värmen!

IMG_5480

Nomi var ingen badkruka och badade redan innan frukost.
Från köket har man fin utsikt över poolen, här kan man sitta och svalka sig lite om man tycker att det blir för varmt.

IMG_5488 IMG_5591

Idag blev inga större utflykter mer än att bekanta oss med området vi bor i.
Och det finns så mycket vackra dörrar & byggande överallt!
Kan liksom inte stanna & fota alla.

IMG_5626 IMG_5628

Vi åkte bort till supermarket och handlade mat, fika & dryck. Vänstertrafik här, det är en liten utmaning kan jag säja. Inte för att jag kör, jag är ansvarig för kartorna…Jobbigt nog bara det kan jag tycka 😉 Men vill ändå rekommendera alla som åker hit att hyra egen bil. För bussarna är ofta & mycket försenade, känns mer fritt att hyra egen bil.

Är det bara jag som tycker det är roligt att handla utomlands? Så mycket spännande mat och bara kolla runt bland alla kakor & godis. Vi hittade yoghurt som serveras med smarties, och någon risifrutti som serveras med chokladbitar ?! Eh… kanske mer fika över det än att servera som mellis?  På tal om fika så hittade jag dessa chokalddoppade oreos, hade jag inte sett hemma, och vart ju då tvungen att provsmaka. Den fick 4 oreos av fem möjliga. Mums… Och kan tänka mig att de är ännu godare att doppa i mjölkchoklad.

IMG_5632 IMG_5641 (1)

Nu ska vi grilla middagsmaten och fortsätta bada.
Imorgon bär det av för att upptäcka denna vackra lilla ö!

Kul att ni vill hänga med.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Hej härliga du!
Jag har en riktig feelgoodblogg som jag tror (och hoppas!) att du skulle gilla 🙂
Kika gärna in och kolla när du hinner.
Kram <3

Johanna
8 år sedan

Åh det ska bli spännande att läsa om upplevelserna. Vi åker till Malta i augusti så jag kommer snappa upp allt du skriver. perfekt ju! ?

Rosa
8 år sedan

Sånt mysigt ställe ni hyrt. Antar att det är ganska svalt o skönt inne i ett stenhus när värmen blir för varm ute. Skönt med insynsskyddad gård o egen pool. Kul att höra lite om Malta. Vet inte många som åker dit. Ha det så skönt. Njut av att umgås med familjen.

Anncharlotte
8 år sedan

Mina absoluta favorit kakor. Köper dom alltid när jag är utomlands. Brukar även be vänner köpa med sig hem.
Så trist (eller kanske bra) att dom inte finns i Sverige.

Nyfiken
8 år sedan

Hej! Jättefint hus. Genom vilken förmedling har ni hyrt det?

jennysmatblogg
Reply to  Nyfiken
8 år sedan

läs svar ovan 🙂

Jessica
8 år sedan

Hej!

Det ser ut som en fantastisk semester ni har!
Skulle du inte kunna göra ett inlägg med var ni hyr huset från, ca kostnad och vilket flyg osv.. Och även lite tips på vad mat o sånt kostar.. Vad det kan gå åt för en familj på två vuxna och två barn (10 och 14 år) en vecka.
Vi har pratat om Malta men det kommer aldrig längre än så men nu blir jag ju grymt sugen! Haha

Ha det gott!
Jessica

Anna
8 år sedan

Jag vill också gärna veta vilket bolag ni hyrde huset ifrån om det inte är hemligt

jennysmatblogg
Reply to  Anna
8 år sedan

inte ett dugg 🙂
Homeaway

Carolina
8 år sedan

Åhhh såmysigt! Jag hade också uppskattat ett inlägg om att hyra hus etc.
Ha en härlig semester

jennysmatblogg
Reply to  Carolina
8 år sedan

Vi hyrde via Homeaway
Googla så hittar ni 🙂

Nästa inlägg

Krämig Matjesilltårta

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x