Mot skolavslutning (arna)

Välkommen 10 juni,

Och den allra sista skoldagen innan ett låååångt sommarlov.  Nog för att alla barnen i familjen har skolavslutning idag, men nu är det bara de två yngsta som vi ”får” gå och titta på när de sjunger. Undra hur många skolavslutningar vi hunnit med egentligen under alla år?  Minns att det vissa år var väldigt stressigt för att hinna i tid till alla ( för att då inte nämna luciatågen hihi ) , då barnen hade olika tider i olika skolor. Vissa år har vi fått åka på olika håll för att hinna med en liten sångstund hos alla, som tur var har både jag & Jonathan jobb där vi kan flexa. Jaja, idag är det ”bara” två barn och på ett och samma ställe, får inte glömma att plocka ner näsdukarna, jag blir så lätt tårögd när de står där och sjunger.

Kram och bästa fredagen till er

IMG_2053

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Bästa efterrätten

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x