Bästa efterrätten

Godkväll,

Vi har precis ätit hemlagade hamburgare med pommes, även Thelmas kompis stannade på middag. Trevligt!
Är det något som alltid går hem så är det väl just det. Och till efterrätt blev det jordgubbar, de är så goda & söta just nu. 20 kronor litern säljs de för här i växjö – rena klippet ju. Skulle kunna äta det till frukost, lunch & middag – med lättvispad grädde eller glass.
Omnomnom

IMG_4563

Skolavslutningskläderna är framplockade & förberedda, och nu ska Thelmis och jag iväg till stan för att fixa naglarna. Vi brukar gå och fixa iordning dem var 4:e- 5:e vecka, det är vår mamma- & dotter-tid. Thelma brukar alltid vara tuffare än mig med både färg och olika former på naglarna. De blir jättefina, men jag väljer alltid samma – fransk manikyr 🙂 då vet jag att jag blir nöjd.

Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Ååhh vad gott ?

7 år sedan

Jordgubbar är i princip det bästa med sommaren <3 Älskar det!!

Ebjoh
7 år sedan

Hej! Är grymt sugen på lite fina naglar men jobbar inom sjukvården och där är det tyvärr förbjudet. Men snart nalkas semester och då gör man som man vill!!!!!Var i Växjö får du dina fina naglar gjorda? När man ska göra det för första gången fast man är 60 bast vill man inte bli besviken??.Kram

Maggie Asp
7 år sedan

Gjorde misslyckad Rocky road i förrgår, använde icke-sockrad kondenserad mjölk så den stelnade inte! Tänkte återanvända det misslyckade som bas i jordgubbsefterrätt idag, bottna med chokladsmeten, på med marinerade jordgubbar och lättvispad grädde.

Nästa inlägg

Lunch

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x