Doftisar

Som vanligt när jag varit på Ullared så bunkrar jag med doftljus, dock tyckte jag att det inte fanns lika många fräscha dofter längre. Jag gillar dofterna av nytvättat, eller citron…  även lavendel funkar bra. Så jag tänkte ge mig ut på nätet sen och klicka hem lite nytt. Dessa fick iallafall följa med hem, de doftar lagom mycket. Fast tyvärr inte lika länge som de dyrare.

IMG_4225 (1)

IMG_4222 (1)

Nu dags att börja med middagen, jag missade min lunch då jag satt hos frissan,
så det får bli en tidigt middag för mig istället 🙂
* hungrig som en varg *

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Jag kan tipsa om doftljusen i plåt från lagerhaus. Billiga med bra doft! Hallon, kokos å grape är fina alla tre! 🙂

Rebecca
8 år sedan

Vad är det för pris på det stora ljuset?

Nästa inlägg

Krämig fläskfilegryta

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x