Vad arbetar du med?

Hej igen,

Ni är så många som kollar förbi varje timma/ dag och vecka.  Inte lika ofta ni lämnar avtryck efter er här.. hihi….
Det är såklart inget måste, och desto fler kommentarer lämnar ni däremot på Facebook & instagram. Jätteroligt så tack för det, det gör mitt arbete mycket roligare.

Något jag frågade för många år sedan här på bloggen, var vad Ni jobbar med. Och då märkte jag att det var väldigt många matintresserade förskolefröknar som läste.  Är det fortfarande så att majoriteten är densamma nu för tiden också?
Kan ni inte lämna en kommentar vad ni arbetar med, hade varit jättekul att veta. Ja har ni tid får ni gärna berätta lite mer också,
hur gamla du är, och i vilken stad/ by du bor i.

Och jo, jag läser alla kommentarer med glädje!

IMG_4086

2

301 responses to “Vad arbetar du med?

 1. Stina skriver:

  Haha! Japp, här var det en matintresserad förskolefröken! Dock en mammaledig sådan som har galet dålig fantasi vad gäller vardagsmat och hittar massor med inspiration här. Tack för det! //Stina

 2. Maria skriver:

  Jag jobbar i skolkök, men är just nu mammaledig med min lilla son. Bor i en liten liten by som heter Nysäl i Gagnefs kommun i Dalarna.
  Jag blir väldigt inspirerad av din blogg, speciellt bakverken! ?

 3. Johanna skriver:

  23 år, förskollärare från boden. Älskar att baka och hittar mycket inspiration hos dig. Kram

 4. Frida skriver:

  Hej Jenny!
  Arbetar som säljare 🙂 Bor i Halmstad. Gilla din sida skarpt då jag älskar att baka och laga mat. Hitta mycket inspiration på din sida. Gillar enkelheten i recepten.
  Lycka till med alt du tar dig för. Och ha en trevlig sommar.
  Kram

 5. Delia skriver:

  27 år o bor i Malmö o jobbar som fältsekreterare i Landskrona 🙂 är så dålig på att laga ihop nåt o fantasin är kass men då kmr jag alltid in här 🙂 tycker det är en så mysig blogg!

 6. Carin skriver:

  Jag jobbar som lokalvårdare. Bor i Piteå. Din blogg har räddat många middagar.

 7. Jennifer skriver:

  Hej. jobbar som barnskötare. bor i Skåne och har själv två barn, ? följt din blogg nu i många år och alltid lika kul att läsa ? du har så smarriga recept på både mat och kakor ? så tack för att du delar med dig! mvh Jennifer

 8. Cecilia skriver:

  Hej!
  Jag är snart 23 år, studerar till ekonomiassistent och har ett stort intresse för mat! Använder mig av din blogg dagligen! Tack för all inspiration ?

 9. Amanda skriver:

  Hej Jenny!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag är en snart 22 år gammal student, pluggar Information och PR på Karlstads universitet. Bor därmed lite utanför Karlstad i liten stad som heter Arvika (Värmland). När jag inte pluggar så jobbar jag som receptionist, bakar och läser böcker.

  Kram!

 10. Lotte skriver:

  Jag är barnskötare och kollar in här ofta 🙂

 11. Ulle skriver:

  Hej!
  Får man fråga vad du jobbade med innan du började me din blogg?
  Tycker din blogg är toppen:) kram

 12. Stina skriver:

  Hej,
  Jag är föräldraledig med vårt tredje barn, 40 år, jobbar annars med utbildning. Bor i Stockholm.

 13. Maria skriver:

  Hej! Jag är 22 år och pluggar för tillfället statsvetenskap i Prag. Tycker om att läsa din blogg för att få inspiration till matlagning samt för att få en liten inblick i ”svenskt vardagsliv” vilket kan kännas mysigt när man bor utomlands 🙂

 14. Emma skriver:

  Hejsan Jenny!
  Jag är 24 år och jobbar som barista. Jag älskar att laga mat och hitta nya roliga recept är en favvo! Din blogg är så mysig och full med gott gott, lagat flera av dina recept. Brukar ligga och läsa recept innan jag ska sova, rogivande för någon anledning haha!

  Stora kramar från Eskilstuna!

 15. Sara skriver:

  Jag pluggar till arkitekt men kommer ha ett års uppehåll nu för att vara föräldraledig. Ser fram emot att hinna testa många recept jag sparat nu i somnar.

 16. Linn skriver:

  Hej!
  Jag är 24 år och pluggar på universitetet i Örebro.
  Jag har ALDRIG varit intresserad av mat (annat än att äta) och därmed aldrig upplevt mig vara duktig på matlagning.
  För en tid sedan förändrades min vardag ganska plötsligt och jag ställdes inför det där med att man ska ”göra mer av det man vill, Här och NU”…Så jag gav mig tusan på att lära mig laga mat.
  Din blogg har verkligen hjälpt mig att Våga laga mat, VÅGA använda ingredienser jag knappt vet vad de är….Och sanna mina ord- jag har lyckats laga GOD mat!

  Tack för din fina och inspirerande blogg 🙂

 17. Lina skriver:

  Hej! Jag är 33 åt och kommer ifrån Halmstad men bor numera i ett litet samhälle strax utanför Jönköping. Jobbar som personaladministratör på en stor plastindustri. Jätteroligt jobb! 🙂 Har två barn som är 6 och 2,5 år. Har läst din blogg länge men lagar inte recepten så ofta utan det blir mer för inspiration och nöje. Ha en trevlig sommar! Mvh/Lina

 18. Camilla skriver:

  Hej,
  Jag heter Camilla är 38 år och bor i Uppsala. Är föräldraledig med vårt andra barn. Jobbar annars med ekonomi och administration.
  Tack för en mysig blogg med massa inspiration.

 19. Lotta skriver:

  Jag är 43 år och jobbar som undersköterska på ett gruppboende inom LSS. Har följt dig i måååånga år nu och jag gillar hellre att baka än att laga mat, om jag själv får välja?. Många recept har jag testat, både mat och bak.

 20. victoria skriver:

  Hej. Jag hade din Melvin i förskoleklass och är alltså förskollärare?. Världens absolut bästa jobb?

 21. Beatrice skriver:

  Superhärlig blogg! Jag är en 23 årig tjej som bor strax utanför Jönköping och jobbar som bagare/Konditor. Du inspirerar verkligen! Tack för det 🙂

 22. Helene skriver:

  Hej Jenny och tack för din inspirerande blogg, Själv jobbar jag i ett förskolekök m passion för allt gott som man faktiskt kan göra själv.

 23. J skriver:

  Föräldraledig just nu men jobbar som skadereglerare på ett försäkringsbolag här i Stockholm!

 24. Birgitta Carlsson skriver:

  62-årig barnskötare är jag. Bor i Tyresö, strax utanför Stockholm och läser din blogg dagligen. Behöver inspiration och gillar att prova nya recept.

 25. Jenny skriver:

  Hej 🙂 en 29 årig förskollärare med två barn! Bor i Skellefteå :))

 26. Sarah skriver:

  Jag är föräldraledig men annars jobbar jag i klädbutik. 26 år och bor i Kristianstad.

 27. Lii skriver:

  Hej! I vanliga fall jobbar jag som boendestödjare inom psykiatri, LSS och missbruk, men just nu är jag mammaledig ? tack för massa härlig inspiration!

 28. Ida skriver:

  Hej! Här har du en undersköterska från värnamo, jobbar inom äldreomsorgen, mina skyddslingar och jobbarkompisar får ofta njuta av dina recept på kakor. Min familj som består av man o två söner äter varje vecka av dina recept på mat ? din blogg är min favorit!

 29. Johanna skriver:

  Hej, du gör ett fantastiskt jobb med din blogg. Jag är 17år och bor i Umeå:)

 30. Johanna skriver:

  Hej,
  Jag är 23 år och pluggar Geomatik i Lund. Jag har läst din blogg sedan ett par år tillbaka och tycker den är superhärlig! 🙂

 31. Sandra skriver:

  29-årig intensivvårdssjuksköterska i Uppsala. Följer din blogg för inspiration till mat de där dagarna när huvudet är helt tomt. Jag älskar mat, att äta och att laga!

 32. Ulla de Wahl skriver:

  Hej! Jag är pensionär o gillar att läsa bloggar!?

 33. Johanna skriver:

  42-årig förskollärare från Motala 🙂 Älskar att äta god mat och brukar förse min sambo med recept från din blogg. 1000 tack för många goda middagar 🙂

 34. Marina skriver:

  Hej! Jag är 32 år, jobbar som mäklarassistent och bor i Skåne. Jag följer din blogg dagligen för inspiration och tips!

 35. Evelina skriver:

  22 årig vitvaruförsäljare från Haparanda. Älskar att laga mat å de går ju hand i hand med vitvaror!

 36. Mathilda skriver:

  Hejsan!
  Mathilda heter jag. 31 år från Jönköping. Men nu mera bor jag på västkusten i kungshamn med min sambo och son på 4 år. Jag jobbar på ett kontor här, på ett företag som bygger bryggor! Men älskar att laga mat och baka på min fritid. Får massa inspiration från din blogg!
  Tack så mycket! Kram

 37. pilla skriver:

  Hej! 31 årig civilekonom som arbetar som inköpare inom flygbranchen i Stockholm. Laga mat är inte min favorit men däremot baka!

 38. Sarah skriver:

  Hej!

  Jag är en 23-årig juridikstuderande i Uppsala som utöver studierna även jobbar i studentpoolen på Försäkringskassan som föräldrapenningshandläggare och har gjort det nu i över två år!

  Älskar att samla recept och har många många kokböcker hemma. Har även lagat många av dina recept! 🙂

 39. Desiree skriver:

  Jag jobbar inom äldreomsorgen i Ljungby och är 23år
  Jag och sambon följer din blogg varje dag, eftersom jag jobbar kvällar och helger så är det ibland så svårt att komma på mat när man väl är ledig..
  Han gillar även din blogg och kollar recept här väldigt ofta ☺️
  Så ibland när man kommer hem så hör man ”kolla detta recept på jennys matblogg ska vi göra det imorgon?”

 40. Nettan skriver:

  Jag är från Hässleholm och jobbar som lärare!

 41. Natalia Haglund skriver:

  Hej Jenny,

  Jag arbetar som handläggare på Lantmäteriet och handlägger där lagfarter odyl. Jag är väldigt matintresserad och bloggar själv på hemmaathaglund.blogspot.com. Tycker också väldigt mycket om att odla mitt eget nu, älskar mitt växthus.
  Jag är 39 år gammal och bor i Tyringe i Skåne med min man och vår dotter Olga som är 7 år, får ju inte glömma vår franska bulldog som heter Chaplin o är 2 år gammal.

 42. Mikaela skriver:

  27-årig barnsjuksköterska som följt din blogg i många år!

 43. Michaela skriver:

  Matintresserad grundskolelärarstudent ? När jag är färdig så kommer jag undervisa i f-3 ? Just nu pluggar jag som en tok och jobbar extra inom skola och hemtjänsten ?

 44. Madde skriver:

  Jag är en 28-årig gymnasielärare som gillar dina recept och inredningsbilder 🙂

 45. Lotta Larsson skriver:

  Hej. Jag är en 45-årig undersköterska som jobbar inom demensvården. Kikar in här varje dag plus när jag vill hitta bra recept. Något jag dock saknar mycket är en sparafunktion. Du lägger ut så mycket bra recept men kan kanske inte vill laga det just den dagen. Sen tycker jag att det är svårt att hitta tillbaka till det. Harvar många gånger velat spara ett recept till längre fram. Kram Lotta

 46. Kristin Lander skriver:

  Jag jobbar som lärare på svenska skolan i Kamala, Phuket. Slutade dock igår och ska redan på söndag efter ett år i Thailand åka tillbaka till Sverige med väldigt blandade känslor. Då är det Sala och läraryrket som gäller.

 47. Rose-Marie skriver:

  Jag jobbar som ekonomiassistent och gillar verkligen din blogg. Tack för alla härliga recept! Och jättekul att se bilder från din stuga, eftersom vi också har ett rött litet torp. Härlig inspiration!

 48. Ninni skriver:

  28-årig flygvärdinna med Oslo som bas. ÄSLKAR både att laga mat och baka! Jag och syrran har ett gemensamt matkontot på instagram: @johnnyhatesfish. Tack för idéer när inspirationen ibland tryter 🙂

 49. Sofia skriver:

  Jobbar som arbetsterapeut och är 32 år. Tack för en mycket inspirerande blogg ?

 50. Victoria skriver:

  Jurist, 39 år, bor i Stockholm med man och två små barn. Finner mycket inspiration både till matlagning och bakning på din blogg. Använd t ex alltid ditt recept på nutellabullar då jag bakar bullar.

 51. Jess skriver:

  40+ som arbetar som personaladministratör och bor på vackra Österlen. Har läst din blogg i mååånga år nu och är så tacksam för all inspiration! Kyckling ajvar är numera en standarrätt hos oss 🙂

 52. B skriver:

  30 år, ekonomiansvarig, 2 barnsmamma, Halmstad. ?

 53. Kim skriver:

  28-årig Sollentunabo som jobbar som teamchef inom kundservice i telecombranchen, går dock snaaaart på föräldraledighet 😀

 54. Linda skriver:

  40-årig sjuksköterska från Norberg. Hittade din blogg för ett halvår sen och har lagat många av dina goda rätter 🙂 Tack för härlig inspiration av både mat och bak, inredning och resor 🙂

 55. Anne Pettersson skriver:

  Anne
  Jobbar med logistik. Bor i sommarstaden Hjo. Tack för många goda recept.

 56. Fia skriver:

  Jag är 30 år, jobbar som sjuksköterska och bor i Luleå 🙂 Min familj är väldigt tacksam över din blogg kan jag lugnt säga. Inga halvfabrikat här längre! Haha! Så vi säger alla tack för att du finns 🙂

 57. Jennika skriver:

  24-årig student i Lund som i nuläget snaaaaart är klart med sin utbildning som civilingenjör i bioteknik med inriktning på livsmedel. Bara det sista på exjobbet kvar!!

 58. Madde skriver:

  Mammaledig sjuksköterska som bor i Linköping med sambo och en 1åring.
  Här hemma har det lagats många recept hittade på din blogg 🙂

 59. Linn skriver:

  Jobbar numera inom vårdbranschen men är även utbildad bagare/konditor. Bor i Österbotten i Finland och blir ofta inspirerad av dina recept. ?

 60. Ann-Kristin skriver:

  Jag är snart 33 år gammal och jobbar som fastighetsmäklare. Bor i Stockholm med min man och två barn. Vi tycker om dina recept och kikar alltid igenom din blogg i jakt på något nytt att lägga på matlistan inför kommande vecka. Även bakverken bakas då och då 🙂 Är så förvånad över hur god pannkaksrullen är. Den trodde jag inte alls på men ojoj vad gott det var. Tusen tack för ditt jobb med bloggen. Trevlig fredag och helg!

 61. Lotta skriver:

  Hej Jenny!
  Jag bor i Halmstad arbetar med ekonomi, läser din blogg då jag finner den mycket fin matblogg med många nya tips och roliga recept. Älskar laga mat och bakar.
  Med vänlig hälsning
  Lotta

 62. Carolina skriver:

  Är bondmora med tillhörande bonde, dikor, växtodling och växthus med tomatodling (allt ekologiskt), studerar till läkare. Har tre hungriga barn och en matälskande karl 🙂

 63. Evelina skriver:

  Jag är 22 år, mammaledig med mitt andra barn, bor i Skåne och jobbar som personlig assistent. Kollar din blogg dagligen och får massor av tips till middagar och kakor!

 64. Carina Östlund skriver:

  Jobbar natt på ett äldreboende . Bor på Frösön; Jämtland . Provat många bra recept från dej . Kram .

 65. Maja skriver:

  Här kommer en till förskollärare! 26 år från Skara.

 66. Madde skriver:

  Jag är 30 år, just nu föräldraledig med en familjehemsplacerad liten kille. Har en bio-son sen tidigare på 4 år. Jobbar annars som lärare och pluggar på distans till folkhälsovetare. Tycker att din blogg är toppen att följa just för alla lättlagade och barnvänliga recept. Perfekt vardagsmat som aldrig känns tråkig! Tack!

 67. Emma skriver:

  Just nu föräldraledig förskollärare från Stockholm, 32 år. Har fått några av dina recept som vardagsfavoriter och de återkommer ofta i min repertoar.

 68. Sofia skriver:

  Bor i Örnsköldsvik och är 23 år och jag jobbar som socialsekreterare. Tittar in på din blogg minst en gång om dagen!

 69. Stina skriver:

  Jag är 20 år, jobbar i receptionen på ett logistikföretag i Karlshamn! Har precis flyttat hemifrån och blir så inspirerad av din blogg. Får ofta slut på middagsidéer och då är det bara att surfa in här och vips så finns cet hur många recept som helst i arkivet! Älskar dina enkla men vardagslyxiga recept! 🙂

 70. Camilla skriver:

  Jag är en småbarnförälder som bor i Stockholm och som jobbar som web manager så det är så långt ifrån ett skolkök som man kan komma 🙂
  Det är främst för bakning som jag kikar in eftersom jag alltid varit den i familjen som få stå för bakning. Efter att min mamma gjorde sockerkaka på salt (hur kan man missa sockret liksom??) så har hon aldrig fått baka något mer 🙂
  Sedan gillar jag matrecepten, framför allt de som är enkla och snabba att tillaga. Jag vill undvika halvfabrikat och för att hinna med både jobb och hämta barn så är det tacksam med middagstips som går snabbt att fixa. Vid har ätit din gulasch soppa (den på köttfärs) jättemånga gånger och är en stor favorit hemma. Och det är jag glad för, för jag skulle vilja få in fler soppmiddagar på menyn.
  Må så gott och keep up the good work 🙂
  Hälsar, Camilla

 71. Erika skriver:

  Har länge jobbat som kock men tröttnat lite grann på yrket så nu jobbar jag som receptionist och gillar de väldigt mycket än så länge. Mycket matintresserad fortfarande dock! Lagar mycket mat hemma.
  Är väl en av dom som inte annars kommenterar speciellt mycket ☺️

 72. Erika skriver:

  Receptionist på ett hotell vill jag tillägga

 73. Evelina skriver:

  Mammaledig undersköterska som i vanliga fall jobbar i hemtjänsten. Är 26 år och bor i Eksjö med min man och två döttrar.

 74. Sofia skriver:

  Jag är en 25 årig sjuksköterska från Västsverige.

 75. Camilla skriver:

  Jag gick just på föräldraledighet, men annars jobbar jag som arbetsspecialist inom Eskilstuna kommun. Jobbet innebär att stötta personer med olika typer av funktionsnedsättning ut i arbetslivet eller till praktik. Allt utifrån individens önskemål.
  Jag är annars 30 år gammal och bor med sambo och 3 katter i en liten by utanför Eskilstuna. Vi väntar vårat första barn här i dagarna 🙂

 76. kotten skriver:

  Jobbar som arkivarie och är 29 år. Hittade hit efter att kompisar gillat din sida på Facebook. Har hittat fina middagstips. Sonen på 2.5 år är mycket förtjust i korv- och pasta soppan.

 77. Katja skriver:

  Jobbar som sjuksköterska i Västerås! Din blogg har hjälpt mig många gånger med både mat och bak tips, så tack för det! 🙂

 78. Isabella skriver:

  Jag är 22 år och jobbar som arbetsterapeut i Kalmar, har så himla dålig fantasi när det kommer till vad man ska laga för mat så din blogg används ofta : )

 79. Emma skriver:

  23 årig tjej från Skåne just ni har jag haft turen att få in en fot som vikarie på förskolor och även ett sommarvik på äldreboende så jag är glad efter Att varit mammaledig 🙂 hitta din blogg.för en slump för något år sedanoch de bästa som kunde hända sambon älskar maten även min 3 åriga son och dottern på 1 med ? ja vad ska man säga hatten av och tack tack tack för alla recept som gjort mig så bra i köket ??.

 80. Linda skriver:

  Jag jobbar som usk i hemvården å jag älskar mitt jobb 🙂

 81. Anna Fredriksson skriver:

  Jag är förskollärare från Kalix och har världens bästa jobb! På fritiden älskar jag att baka! Din blogg är bäst!!!

 82. Jenny skriver:

  Deltidsföräldraledig 33 årig äventyrsguide och hundtränare från Uppsala. Dina recept används ofta som inspiration till matsäckens sistaminutenbakande.

 83. Victoria skriver:

  Jag är 42 år och jobbar som personlig assistent, bor i Knislinge utanför Kristianstad. Älskar din blogg då jag alltid haft problem att komma på vad man ska äta och samtidigt haft tråkigt när jag lagat mat. Nu går det som en dans 🙂 går in och kollar din veckomatsedel och handlar efter det och vet precis vad jag ska göra för mat varje dag, sen inflikar jag naturligtvis med ”vår” mat också 🙂

 84. Ellen skriver:

  Haha vad roligt att du skriver att det är förskolefröknar som läser! Jag hittade hit av en ren slump för ett tag sen, och tackar så otroligt hjärtligt för alla superbra recept som du delar med dig av.
  Jag studerar, men inte till vad som helst, utan faktiskt till just förskollärare!

 85. C skriver:

  Jag ska bli gymnasielärare och är snart klar med mitt tredje år på utbildningen. Jobbar extra som glasstillverkare! Superroligt. Tack för en fantastisk blogg!

 86. Jessica skriver:

  Jag arbetar med support av ett lagersystem. Jag är gift och har två barn, en pojke som är 14 och en flicka som är 10. Jag söker matinspiration både till vardag och fest och brukar oftast fastna för de snabba vardagsrecepten som gör livspusslet lite enklare att få ihop. Tack för en intressant blogg!

 87. Sara DV skriver:

  Föräldraledig ekonom, 3-barnsmamma, 40 år och bor i Stockholmsförort.
  Hittade din blogg för inte så länge sen men fastnade direkt! Tack för alla recept!

 88. Lydia skriver:

  Hej, jag är 26 år och jobbar i en Chark. Jag jobbar med att göra smörgåstårtor, plankor och smörgåsar bland annat. Jag älskar att laga mat och framför allt att baka. Jag bor utanför Jönköping.

 89. Martina skriver:

  Är 28 år, mammaledig och gravid (kommer vara hemma ett tag till alltså). Jobbar på myndighet i Mellansverige. Läser din blogg och tittar mer på bilderna. Har gjort nåt enstaka recept bara. ☺️

 90. Carola skriver:

  Cnc-operatör. Älskar mat, kläder och inredning

 91. Malin skriver:

  Malin 46 år från Ljungby, ekonomi och administration fyller mina arbetsdagar.
  Mat är livet och paradiset på jorden är mitt hem och stugan på Öland 🙂

 92. Akka skriver:

  Hej!
  Här har du en biomedicinsk analytiker som just nu är föräldraledig. Är 33 år gammal och bosatt i Halmstad. Favoritreceptet är salted chocolate caramel pie som bakas ofta!

 93. L skriver:

  35-årig boendehandledare bosatt i Umeå. Gift och har en son.

 94. Malena Möller skriver:

  Jag är 33 år och bor nere i Skåne i östra göinge kommun i en liten by som heter Broby. Jag jobbar på varuförsörjningen på Distansapoteket i Hässleholm som går under Apoteket AB. Har 2 småbarn och kollar ofta i din blogg för inspiration.

 95. Jenny skriver:

  Hej! Jag är 37 år och jobbar som socialsekreterare i Stockholm. Jag läser din blogg varje dag! ?
  Tycker om att baka och hittar många bra recept hos dig.

 96. Caroline skriver:

  Jag är 29 år och bor i Kuala Lumpur, Malaysia. Sambon arbetar och jag har tyvärr inget arbetstillstånd men jag volontärarbetar som lärare för flyktingbarn från Burma.

 97. Ida skriver:

  Hej, bor i Malmö, arbetar som enhetschef inom psykiatrin och är 42 år. Glad sommar☀️

 98. Maria skriver:

  47 år jämtlänning och lärare på högstadiet. Fotboll, hockey och basketmorsa så alla enkla och goda recept på både mat och bak tas tacksamt emot. Tid och egen fantasi är en bristvara?

 99. Anna skriver:

  36-årig nationalekonom från Västerås som älskar dina bakrecept och framförallt efterrätterna… 😉

 100. Maria skriver:

  Klockren beskrivning av mig?
  Matintresserad två barns mamma som är förskolefröken?

 101. Hanna skriver:

  Högstadielärare från Norrköping, 24 år 🙂

 102. Johanna skriver:

  Är 18 år och älskar att laga mat till mina fyra syskon och föräldrar vilket din blogg underlättar för. Tar studenten om ett par dagar och ska börja plugga till hösten 🙂

 103. Ji skriver:

  50 år och jobbar på ett läkemedelsbolag. Gillar inte att laga mat men med inspiration härifrån blir det i alla fall någorlunda gott ?

 104. Jessica skriver:

  Barnträdgårdslärare i Finland =) 39 år gammal tvåbarns mamma som bakar i ett! Älskar dina recept!!! De är välprövade här i södra Finland =) Kollar din blogg varje dag, minst 5ggr =D

 105. Emma skriver:

  Är 28 år i år och jobbar som lärare för grundskolans tidigare år. Tycker om att du lägger ut veckomatsedel, följer den inte till punkt och pricka men har hittat några smarriga recept att förnya min ”lista” med. =)

 106. Olivia skriver:

  21åriing i Göteborg och jobbar som speditör. Hittar massa inspiration här 🙂

 107. Linda B skriver:

  Jag är 35 år och jobbar som lönespecialist.
  Kollar din blogg flera ggr i veckan ?

 108. Jessica skriver:

  Är 26 år och arbetar som tandhygienist i Göteborg! 🙂

 109. Anni skriver:

  Jobbar som grundskollärare på mellanstadiet i Skåne! Recepten du delar med dig av och veckomatsedlarna underlättar min vardag väldigt mycket! ?

 110. Jonkan skriver:

  Klart jag ska lämna ett ”avtryck” du har ju lämnat avtryck på min mage….. *asg* jobbar på rehab för idrottsskador mm. Dina dajmsnittar var det senaste bidraget till fikat på jobbet, dietisten älskade dem även de jag körde apelsinkrokant i.
  Härlig blogg även om jag mest kör IG// rehabtjejen

 111. Kajsa skriver:

  Här är en sjuksköterskestudent! 🙂

 112. Caroline jonsson skriver:

  Jag är 29 år, bor i värmland med min sambo och dotter och jobbsr som…. Förskollärare!;)

 113. Emma skriver:

  26,snart 27 år gammal som bor i Kiruna. Är inflyttad där från värmland sedan 1,5 år och jobbar som dokumentkoordinator främst mot gruvbranschen. Har följt dig länge, grymt duktig är du! Hejja dig å kör på ?

 114. Linette skriver:

  Jag studerar till personalvetare (HR) i Stockholm, är 21 år och har 1 år kvar av mina studier. Samtidigt arbetar jag på Gröna Lund på sommaren där jag är ansvarig i en av matenheterna 🙂

 115. Mia skriver:

  Hejsan,
  Är 51 år bor i Stockholm jobbar på ett finansbolag med krav och inkasso Hjälper privatpersoner som av olika anledningar fått problem att betala av sina krediter. Är en STOR champagne älskare reser till France varje år och köper med mig hem många lådor bubbel. Reser väldigt mycket precis som du var på Mauritius i februari åker nästa år igen. Kan verkligen rekommendera detta ställe. Bara Hawaii som slår Mauritius enligt mig.

  Trevlig helg på dig o familjen
  Mia

 116. Hannah skriver:

  Jag är en 24:årig skåning bor i västerås, jag jobbar på miniroom.se som säljer barn och inrednings produkter☺ jag har fått mitt stora mat intresse från min pappa som även älskar att laga mat. Går direkt till Din blogg för information och tips ?

 117. Hannah skriver:

  Jag är en 24:årig skåning som bor i västerås med min sambo. jag jobbar på webbutiken miniroom.se som säljer barn och inrednings produkter☺ jag har fått mitt stora matintresse från min pappa som även älskar att laga mat. Går direkt till Din blogg för inspiraton och tips ?

 118. Annika skriver:

  Hej Jenny, tack för dina lättlagade och goda recept! Har tittan in hit varje vecka de senaste månaderna för inspiration ? Jag är 36 år och bor i sthlm med min man och 3-åriga sonen Neo. Jag arbetar som redovisningsekonom och på fritiden älskar jag att laga mat och baka. Tycker det är extra roligt med dina balkan-inspirerade recept då jag själv kommer därifrån ?
  Varma hälsningar från sthlm

 119. Veronica skriver:

  44 år.
  Från stad i Norrbotten.
  Jobbar som sekreterare.
  Stort matintresse, är utbildad kock i grunden.
  Har läst din blogg flera år.

 120. al68 skriver:

  Hej fina du, 48 årig grafisk formgivare på en reklambyrå från Halmstad. Sitter just nu ute på baksidan och dricker lite kallt vitt vin men måste snart in och fixa tacofredag till familjen. Ha en härlig helg ?❤️

 121. Helen skriver:

  Hej!
  Jag bor i Helsingborg med min man och 2 söner. Jag är 42år och jobbar som administrativ chef.
  Kollar in bloggen varje morgon och kväll. Hittat många bra recept som jag gjort.
  Tack för en bra och inspirerande blogg.

 122. Sara skriver:

  Hej hej!
  Jag är 27 år, bor i Jönköping och jobbar som business controller. Är egentligen kass på allt vad matlagning heter – min karl får sköta det ? hehe- men älskar att baka och tycker att din sida är helt underbar! Mkt smarriga recept och inget är för avancerat för att man skall våga sig på en provbakning. Keep up the good work! ???

 123. Rebecca skriver:

  Jag jobbar som receptionist på ett hotell samt receptionist på en camping i Köpingsvik på somrarna. Är från Växjö 🙂

 124. Nina Gbg skriver:

  Älskar dina recept! Jag är 37 år, bor med min sambo och son i centrala Göteborg och jobbar med läkemedel. Keep up the good work!!

 125. Veronica skriver:

  31-årig 2-barnsmamma, just nu föräldraledig, efter sommaren tillbaka som mellanstadielärare.
  Älskar att läsa din blogg och hittar alltid massor med roliga recept att testa!

 126. Linda skriver:

  Ombudsman på ett fackförbund. Gillar att få tips på vardagsmat och fest!

 127. Marie skriver:

  Hej! Var mammaledig förra året och hittade till din blogg. Har fått mycket inspiration till både mat och bak! Älskar dina glassrecept! ? Jag är 36 år, specialpedagog och gymnasielärare ifrån Vännäs.

 128. Anna skriver:

  Jobbar som butikschef på guldfynd

 129. Tvillingmamman skriver:

  Sfi-lärare! Världens bästa jobb skulle jag säga ??? varot på gymnasiet 2 år men sfi i 4 år- bästa ever!

 130. Lena skriver:

  Haha jajamen här har du en 50-årig förskollärare från Bredaryd. Tycker att det är roligt att få lite inspiration till att laga vardagsmat. Deg går ju 5 vardagar på en vecka och bara 2 helgdagar!
  Tack för mumsiga och lättlagade recept!

 131. Kimberly skriver:

  Jag kommenterar nästan aldrig för jag blir så himla förtrollad av dina bilder!!!!
  Jag är 23 år (fyllde igår) & bor i Jönköping. Är dock ifrån början från Hultsfred & Vimmerby. & jag jobbar som terminalarbetare där jag bland annat packar mejeriprodukter till skolor & förskolor ?

 132. Alexandra skriver:

  25 årig tjej från Åland som jobbar som assistent ? älskar matlagning och bakning. Besöker bloggen dagligen!

 133. isadora skriver:

  26 år, mammaledig kokerska från Västerås:-)

 134. Anna skriver:

  42-årig ensamstående tvåbarnsmamma från Eskilstuna. Grundskollärare på högstadiet

 135. Marie Nässén skriver:

  ??? Mat-, Bak- och reseintresserad förskollärare från Sundsvall här, får mycket inspiration från dig ??

 136. Jenny skriver:

  Lågstadielärare på 24 år från Hultfreds kommun, Småland. Nyseparerad och bor numer ensam i en lägenhet, och jag har upptäckt att bakning är ett roligt tidsfördriv när ensamheten smyger sig på. Försöker dock vara noga med att lägga bakverken i frysen direkt så att de inte hinner bli uppätna innan jag får fikagäster 😉 Tack för bra inspiration!

 137. liselotte skriver:

  Jag är 45 år, bor på västkusten norr om Göteborg och jobbar i klädaffär, Kapp Ahl.

 138. Stina skriver:

  Hej Jenny!
  Jag är 41 år bor i Arvika. Jag är ”hemmamamma” på heltid med fem barn (ett av barnen heter Jenny). Har tidigare jobbat som VD på ett mindre försäkringsbolag. Nu har jag mycket mer tid för både matlagning o bakning. Tack för en jättetrevlig o inspirerande blogg.

 139. Melisa skriver:

  26 år jobbar som sjuksköterska men är mammaledig just nu med mitt andra barn 🙂

 140. Carina skriver:

  3-barnsmamma & sekreterare från Piteå. Från dina recept hittar vi många nya favoriträtter, men även tårtor & kladdkakor:)

 141. Jenni skriver:

  26 årig ekonom från Vinslöv 🙂

 142. Mia skriver:

  Hej!
  Stämmer bra det!! ?

 143. Lisa skriver:

  Hej, arbetar som konsult inom vatten och avlopp är ingenjör inom miljöteknik i grunden, 30 år med två barn, 4 år och,7 månader gamla ?

 144. Evelina skriver:

  Ingen förskolelärare här, utan jobbar i Ica-butik. Är just nu föräldraledig med barn nummer tre. Jag är 26 år gammal och bor två mil utanför Växjö. Älskar din blogg med massa inspirerande recept, bäst är de med enkel och snabb vardagsmat som räddat många kvällar här hemma!

 145. Louise skriver:

  36 årig ekonomiansvarig på eget företag ifrån Uppsala.

  (Jag läser via mobilen och via bloglovin. För att kommentera så måste man rulla igenom alla andras kommentarer, så nu när du fått så många är det lite drygt att rulla igenom allt för att kommentera. Tänkte att du kanske ville veta.) 🙂

 146. Carola Petersson skriver:

  Hej.
  Bor i Mönsterås (nära till Öland ) är 56 åt. Lagar och bakar mycket från dina recept. Läser din blogg flera gånger per dag.

 147. Josefine skriver:

  Är lastbilschaufför på 25 år från Karlskrona där jag bor med min sambo och dotter. Kollar in dina recept väldigt ofta när jag får idétorka ? Vilket är väldigt ofta ?
  Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

 148. Mathilda skriver:

  Jag studerar, bor i Lund och är 22 år! Din blogg är jätteinspirerande och ALLA recept(som är ganska många..) som jag gjort från din blogg har varit himmelska! Jättebra när man är nybörjare i köket! 🙂

 149. Maria skriver:

  42- årig sjuksköterska, boende i Sundsvall. Inspireras av dig och provar ofta recept från din blogg, tack!

 150. Maria skriver:

  32 årig mammaledig sjuksköterska från landet utanför Linköping.

 151. Anna skriver:

  Jag bor i Umeå, är 51 år och jobbar som projektkoordinator med mässor. Tack för en mycket inspirerande blogg!

 152. GGN skriver:

  Sångpedagog/sångerska/33/2barn/gift/finland

 153. Annika skriver:

  Hej Jenny, jag är 45 år och jobbar som redovisningsekonom i Sundsvall. Tittar förbi din blogg för att få inspiration och bra enkla recept som alltid fungerar. Jag funderar också på en Papillon, så gärna lite mer om Mollly.

 154. Jessica skriver:

  2 barnsmamma på 30 år som tycker om att baka och laga mat. Jobbar på Citygross och bor i Halmstad. Besökt din blogg i många år och använt många av dina recept. Alltid lika gott och uppskattat hos gästerna ?

 155. Mira skriver:

  42 – årig läkare från Piteå. Söker jämt och ständigt inspiration till matlagning ☺

 156. Therese Klingberg skriver:

  Jag är 36 år o bor i Anderslöv i södra Skåne, har 3 barn (varav 2 är bonusbarn) med min Sambo. Jobbar som Energi/Miljökoordinator och jag behöver mat & bakinspiration. Har testat kladdkakerecept o tårtor, kladdkaka med center var mycket uppskattat! Tack!

 157. Therese skriver:

  Japp, jobbar på förskola! 🙂 30 år och bor strax utanför Göteborg.

 158. Carina skriver:

  51 år från Helsingborg och jobbar som hemkunskapslärare?

 159. Malin skriver:

  37-årig speciallärare, boendes i Vellinge (utanför Malmö). Har tre barn, tycker om att laga mat och bloggar om mitt liv på: http://malin-ahrberg.blogspot.se
  Blir inspirerad av din blogg och provar gärna dina recept.

 160. Linda skriver:

  43 årig undersköterska i äldreomsorgen. 2- barns mamma. Bosatt i mindre samhälle i Uppvidinge kommun

 161. Erica skriver:

  Hej! Jag är 31 år, trebarnsmamma och jobbar som gruppchef på ett stort försäkringsbolag. Älskar matlagning ?

 162. Pernilla skriver:

  Handläggare på Försäkringskassan, 34 år, bor i Kållered utanför Göteborg men är från Växjö☺

 163. Camilla Olofsson skriver:

  Jag är 37 år och har en underbar dotter på snart 6 år.
  Min livskamrat har hittills funnits i mitt liv i 20 år nu?.
  Måndag – fredag arbetar jag med kundbokning på Verisure Securitas Direct (larm/brandskydd mm).
  Fotboll, IFK GÖTEBORG höjer stämningen i livet lite extra.
  Gillar faktiskt det mesta i livet, just nu är det krabbfiske som gäller och helst varje dag om lillan får bestämma.
  Hon är grym på detta, samt har koll på krabbornas hälsa.
  Ej länge i hinken, och minst 4 hinkar för olika storlekar på krabborna.
  Kollar in din sida för den har allt, gillar att få ”tjuvkika” lite i din och din familjs vardag – även recepten lockar med?!
  Fortsätt att vara du?

 164. Mia skriver:

  Visst! Jag är förskollärare och är så klart mat intresserad

 165. Samantha Walker skriver:

  Hi i am 43 years old from united kingdom. I am a mum of 2 lovely daughters. I have enjoyed your blog for a while now. Thanks to the translate button. I love your recipes. Very suitable for families.

 166. Madde skriver:

  28 årig tvåbarnsmamma från Växjö som jobbar som butiksbiträde:) vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus så all ledig tid ägnar vi åt fixande och donande i huset. Sonen älskar att baka, så vi har provat många recept från dom blogg, kladdmuffinsen är en favorit?

 167. Annelie skriver:

  40-årig 2-barns mamma, som jobbar med ekonomi och älskar att laga mat.
  Har följt din blogg i flera år och provar dina recept / inspireras av dem väldigt mycket!

 168. Petra skriver:

  Lärare som yrke ? Hittade till din blogg när jag letade information om köpingsvik.

 169. Karin skriver:

  Matintresserad förskollärare som gör reklam för dina recept i fikarummet:-). Din pizzadoftande kassler har många kollegor gillat!

 170. Isabel skriver:

  Hej!
  Jag jobbar som barnskötare i Solna och bor i Sthlm. Du har en enormt inspirerande blogg som hjälper en i vardagen när man har idé torka.
  Tusen tack!

 171. Elin skriver:

  Hejsan!
  Roligt med bloggare som engagerar sig i sina läsare/fans! 🙂
  Jag är 20 år och utbildad florist, det är mitt drömjobb! Dock är arbetsmarknaden liten tuff nu så jag extrajobbar endast som florist. Bor i en lite stad men drömmer om något större och funderar på att starta eget. Dock skrämmer bokföring och såna där mer komplicerade saker mig ? Men snart kanske jag vågar ta steget ändå ?

 172. Marie skriver:

  Ha, ha vad lustigt – jag är just en matintresserad förskollärare från Strömstad =)! Är nyss fyllda 40 ( herregud vad hände egentligen ;)). Bor i en villa och har två barn 13 år och 6 år. Är intresserad av allt du skriver: mat, inredning, trädgård, resor och saker gällande barnen! Ha en riktigt fin helg och tack för din inspirerande blogg! / Marie

 173. Johanna skriver:

  Jag jobbar som personlig assistent, och bor i Lund. Tack för en bra blogg 🙂

 174. Ida skriver:

  31-årig tandläkare, mamma till två, älskar att baka!

 175. Sandra skriver:

  Sjukskriven för närvarande men annars jobbar jag som vårdadminiatratör/receptionist. 31-år och bor utanför Umeå i en liten by.. Jag har läst din blogg länge och mest plockat ut bakrecept, men sedan jag blev sjukskriven har jag ingen ork eller energi att själv tänka ihop matlistan så nu är din blogg en stor inspiration.

 176. Caroline skriver:

  Är en 32 årig förskollärare som för tillfället är mammaledig med tvillingar. Bor i Lappland med min man och fyra barn. Har hittat hit under den sista föräldraledigheten för och få lite inspiration och det har jag verkligen hittat 😀

 177. Sofia skriver:

  Jag tycker det är så bra när bloggare ställer sådana här frågor. Inte för att jag älskar att berätta om mig själv, men för att det visar att du och andra med samma frågor bryr sig om läsaren! 🙂

  I alla fall. Jag är 28 år, bor strax efter Lund och har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap som jag nu söker jobb inom. Lättare sagt än gjort dock, så behöver någon mig, här finnas jag! ?

  1. Sofia skriver:

   … eller ”finns” som det annars heter.

 178. Eva skriver:

  Norrbottniska som arbetar som arbetsterapeut/verksamhetschef. Intresserad av kost och hälsa (och älskar att ta en fika!). ?

 179. Jennica skriver:

  Jag heter Jennica och bor i Avesta i Dalarna:)
  Jobbar på en kartongfabrik (stora Enso) går 5 skift där!

  Älskar din blogg med alla goda recept och fina intedningsbilder:))

 180. Sara skriver:

  Jag är socialarbetare i storbrittanien. Gillar din blog. Bra inspiration 🙂

 181. Sara skriver:

  Ja på förskolefröken är jag ? jobbar med barn 1-5 år och har en 3-åring och 8-åring hemma ?

 182. Marie skriver:

  Rektor i småländsk småstad
  3 barn i tonåren. Gillar både mat och inredningsreportage

 183. J skriver:

  36-årig skolbibliotekarie. Bor i Göteborg men kommer ursprungligen från Småland.

 184. Sarah skriver:

  Jobbar som lärare i Sundsvall. Är 36 år och gillar både att laga mat och baka. Har testat många av dina recept 🙂

 185. Mathia skriver:

  25 år från Ängelholm i Skåne. Arbetar som fastighetsmäklare men är för tillfället föräldraledig med min 9 mån son. Älskar att hämta inspiration kring matlagning från dig ??

 186. Annika skriver:

  Hej, jag besöker din blogg så fort jag ska leta inspiration till en middagsbjudning eller bara en gofika hemma 🙂
  Är 29 år, jobbar inom kriminalvården, pluggar till socionom.
  Tack för en fin blogg!:)

 187. Victoria skriver:

  Jag är en 25-årig tjej från Västerås som studerar till socionom. Älskar mat, både att äta och laga. Är gift sedan 4 år med en kanadensare som inte riktigt har samma smakpalett som mig så det är en utmaning ibland att hitta recept som passar oss båda och även en tight studentbudget. Men jag får massor av inspiration från din blogg 🙂

 188. Linn skriver:

  Hej! Fin blogg med massor av gott! Är projektledare inom marknad/kommunikation på ett medieföretag. Heja dig, häls Linn

  1. Linn skriver:

   Glömde en sak – så bra med dtt vegetariska tänk, viktigt för oss, djur ock miljö ?

 189. Malin skriver:

  Hej! Jag är ”hemmafru” och lever ett enkelt liv. Kikar in här varje dag! När vi firade min mamma på ”Mors dag” så bjöd hon på en jättegod smörgåstårta med skinka som hon hittade HÄR. Den var sååå god! Hälsningar från Lidköping! /Malin.

 190. Ida skriver:

  20-årig undersköterska från Kalix. Älskar mat speciellt att äta den, men den måste ju tillagas också och då finns alltid din blogg som en räddare i nöden för tips!

 191. Irene skriver:

  En 33 årig mamma från Hunnebostrand som är utbildad undersköterska men som nu är mammaledig. Har två barn. En pojk på 8 och dotter på 1,5 år som är mina glädjespridare här i livet. Följt din blogg i några år nu och hittar alltid något nytt som man vill pröva på ?

 192. Hej!
  Josefin, 26 år och mamma till en liten kille på snart 10 månader. Bor med min sambo i Skåne, men är egentlligen dalkulla.
  När jag inte myser med bebis så arbetar jag inom LSS på ett gruppboende för multihandikappade.
  Jag älskar att träna och inspirera andra till ett hälsosamt liv, äta gott och umgås med nära och kära 🙂

 193. Asta skriver:

  Är 29 år, bor i Skåne och jobbar som koncernredovisningsekomom. Tycker mycket om att du har ganska okomplicerade recept, många perfekta till vardagsmiddagarna! Och dina efterrätter är magiska! Kram

 194. malle skriver:

  Hejhej, jag kommer från liten by i Norrbotten men bor nu i Jönköping. Är civilekonomstudent så kollar in här varje dag för att få lite mat-låda-inspo hehe.

 195. AnsoAnna skriver:

  Hej. Anna heter jag och är nyss fyllda 40.
  Jag bor i Tyresö utanför Stockholm med mandra och två döttrar och två hundar.
  Jag jobbar som it-konsult inom it-förvaltning.

 196. Ann-Christine skriver:

  Jobbar på förskola. Har ett stort mat o bakintresse o kikar ofta in här för att få lite inspiration:) Bor i Halmstad.

 197. Maria skriver:

  Hej!
  Mat och bakintresserad, snart 40-åring, från Västerås här.
  Jobbar som arbetsledare inom handeln.
  TACK för en härlig och inspirerande blogg!

 198. Katarina skriver:

  Heter Katarina och är förskollärare! ? Är 43 år gammal och bor i Göteborg med mina barn, 12 o 14 år, samt min man. Läser din blogg varje dag och använder nästan alltid dina recept när vi ska ha gäster, eller bara är sugen på något nytt att laga.

 199. Nathalie skriver:

  Nathalie heter jag, är 20 år och hyr ett torp på landet med min sambo utanför Alvesta.
  Jobbar som terminalarbetare på posten, då jag inte riktigt vet vad jag vill göra ännu mer än att starta eget, vilket kanske blir längre fram.
  Gillar att pyssla en hel del!
  Har inget jätte stort intresse för mat men tycker det är kul att testa nytt och få inspiration.
  Är ju tvungen och laga mat när man inte bor hemma längre haha.
  Baka är rätt kul, men är inte så duktig på det. Då allt jag gör är glutenfritt, livet med en glutenintolerant sambo hah.

 200. Clara skriver:

  25 årig sjuksköterska bosatt utanför Örebro 🙂

 201. Maria Semb skriver:

  Jag studerar till medicinsk sekreterare och har tre barn i åldrarna 2-7, och de (och vi vuxna) älskar dina recept!

 202. Liza skriver:

  Här var det en förskollärare från Helsingborg! Älskar din sida för du ger sådan blandad kompott och massa enkla vardagamattips! Tack för det!

 203. Johanna skriver:

  Jag arbetar som sjuksköterska ?

 204. Monika skriver:

  Jag arbetar som medicinsk vårdadministratör på en liten vårdcentral. Bor strax söder om Örebro. 🙂

 205. Karolina Wide skriver:

  Hej!
  Tack för en mycket inspirerande och trevlig blogg! Jag arbetar som skolsköterska på gymnasiet, har tre egna barn och bor i Linköping.

 206. Lisette skriver:

  Sjuksköterska, 26 år från Jönköping 🙂

 207. Sofia skriver:

  Hej Jenny ?
  Jag heter Sofia o är 40 år. Bor strax utanför Malmö, med min man o våra 4 barn. Tre killar på 15,13,12 år o en tjej på 8 år. Jag jobbar som barnskötare på en förskola i Malmö. Går in på din blogg ofta blir så inspirerad av dina mat o bak recept. Du e jätteduktig o jag e glad att få ta del av din fina blogg. Önskar er en riktig fin sommar ☀️
  Mvh Sofia

 208. Linda skriver:

  24 åring redovisningsekonom från Lund 🙂

 209. Christopher skriver:

  Hej
  36 årig systemförvaltare från kristianstad. Vi försöker göra matsedlar och då behöver man många tips. Dina recept är ständigt återkommande i dem

 210. Erika skriver:

  Hej! Du var en av de första jag började följa på Instagram, när jag sent omsider skaffade det. Det är så otroligt inspirerande att ta del av dina recept och fina bilder, har hunnit prova några recept också med gott resultat. Nu letar jag efter recept på något smarrigt att baka till ett dop. Jobbar som sjuksköterska, 35 år, bor i Altersbruk, Norrbotten.

 211. Isabelle skriver:

  Hej!

  Isabelle, 23 år, bor också i Växjö 🙂 Här är en matintresserad förskolefröken haha! Jobbar inte riktigt heltid på förskolan utan jobbar en del på ett studieförbund där jag dels är ledare inom dans, musikal och teater för barn 4-6, 7-9, 10-15 och dels arbetar en del som artist själv med teater, dans osv. 🙂 Började läsa din blogg när jag flyttade hemifrån direkt efter studenten, du har räddat mitt liv många många gånger 🙂 Kram

 212. Karin skriver:

  Jag är 24 år och bor i Falkenberg, arbetar inom chark/delikatess i en matbutik nere vid stranden här i Falkenberg ☺️

 213. jennysmatblogg skriver:

  Vad roligt att läsa ikapp 🙂 Och det är nog fortfarande majoritet förskolefröknar samt lärare som läser här.
  Kul att veta 😀

 214. Sofie skriver:

  Sofie 33år. Bor i Lomma men född på Öland.
  Är utbildad florist/floristlärare.

 215. M skriver:

  Hej, Maria 22 år, pluggar i Göteborg men kommer från Småland ursprungligen. Älskar att läsa din blogg och får mycket inspiration av den, den har hjälpt till att variera matlådorna en hel del!

 216. Amanda skriver:

  Hej Jenny! Jag heter Amanda och jobbar i en skoaffär. Jag läser din blogg för att jag flyttar hemifrån i veckan och gillar att få inspiration till mat. Dock är jag glutenintolerant vilket är lite tråkigt för det finns inte så många recept som är glutenfria. Men såklart kan man ju byta ut men det är inte alltid så lätt. Gillar din blogg massor annars!

 217. Petra skriver:

  Hej!
  Jag är 35 år, föräldraledig med tredje barnet men jobbar annars som begravningsentreprenör -världens roligaste och mest givande jobb! Jag tycker att matlagning är ett nödvändigt ont, men tittar ofta in för lite vardagsinspiration både gällande mat och fina bilder. ?

 218. Marina skriver:

  Hej!
  Marina 26 år , är för tillfället föräldraledig men en liten son på 5 mån och en dotter på 3 år , men jobbar annars som vikarierande Barnskötare inom Förskolor i min kommun. Även Utbildad inom restaurang och älskar att baka och laga mat !
  Älskar diin blogg och läser varje dag och hittar inspiration .
  När jag hittade din blogg räddade det min lust att laga mat då all göra med jobb och barn tog all tid.
  Tack för en underbar blogg som räddar många familjers middagsplaner?

 219. Helena skriver:

  Hej! Jag är 32 år, från Västerås men numera bosatt utanför Vasa i Finland. Jag är gymnasielärare (svenska och sva) och arbetade som lärare i fyra år i Sverige. För tillfället arbetar jag deltid som utbildare i svenska på ett företag. Jag har läst din blogg i över ett års tid och jag som förut enbart älskade att baka har även börjat gilla att laga mat, tack vare dina inspirerande och goda recept!

 220. Jag jobbar administrativt inom skolväsendet samt som fotograf (porträtt och bröllop, främst). Både min man och jag har ett stort matintresse och följer många matbloggar.

  Önskar fortsatt trevlig helg.

 221. Carin skriver:

  Mammaledig 3 barnsmamma i Gårdby/ Öland men läser till undersköterska och jobbar som personlig assistent och i hemtjänsten! ?

 222. Bodil skriver:

  Hej! Inspirerande blogg du har! Jag är 39 år från Iggesund. Arbetar som integrationsutvecklare på hvb hem för ensamkommande. Det bästa jobb man kan ha?

 223. Pernilla skriver:

  Hej! Pernilla heter jag och är 29 år, bor i Arvidsjaur och jobbar som barnmorska. 🙂 Har följt din blogg i många år, den är toppen bra! Du är en riktig inspirationskälla!

 224. Linda skriver:

  Hej Jenny!
  Här har du en läsare från Portugal!
  Jag är 63 och har jobbat som produktchef. Nu är jag lycklig pensionär och bor med min man på Algarvekusten.
  Tack för en jättefin blogg,
  Ha en härlig sommar!
  Hälsningar Linda

 225. Kerstin skriver:

  Hej! Jag heter Kerstin, är 54 år och bor i västerbotten i ett litet samhälle som har ett stort kök där jag jobbar. Vi lagar mat till nästan alla kommunens skolor!!…så när vi lagar pannakaka brukar det ligga uppemot 3 ton! Följer din blogg för att du har så ”vardagliga” o enkla recept, både mat o bak…och som är så goda!! Och dina bilder är också väldigt tilltatalande!. Allt gott! / Kerstin

 226. Agnes skriver:

  Heej! Jag heter Agnes, är 19 år och bor i Falkenberg. Tar studenten om EN VECKA!!! (aaaaaaahh!!) och efter det ska jag jobba ett tag på Gekås (där jag för övrigt började för tre år sedan) och därefter är tanken att resa några månader. 😀

 227. Amna skriver:

  25 årrig sjuksköterska från Lund. Älskar din blogg ger mig så mycket inspiration.

 228. Lisa skriver:

  Jag jobbar som undersköterska på en njurmedicinsk avdelning på Norrlands universitetssjukhus men är en flyttfågel från Småland ? 30 år gammal. Hittar ofta goda recept här. Gillar inte att laga vardagsmat men helgmat som tar lite tid är kul. Älskar att baka ?

 229. E.H skriver:

  Är en matintresserad 60-årig lärare som följer din blogg. Får trevlig ny inspiration till matlagningen.

 230. Anna B skriver:

  Jag är 33 år, bor strax norr om Stockholm och jobbar som grafisk formgivare.

 231. Jonna skriver:

  Tack för en bra blogg med mycket gott . Jag jobbar som sjuksköterska i Malmö men bor i skånska skurup 🙂
  Många av dina recept har jag provlagat och sedan skrivit in i min privata bok?

 232. Heidi skriver:

  30-årig bagare och konditor från Värmland 🙂

 233. Malin skriver:

  Hej!
  Jag är 48 år och bor i Trelleborg, jobbar som laboratorieingenjör på ett litet läkemedelsföretag i Lund. Jag hittade din blogg för ett par år sedan när jag behövde ny inspiration till vardagsrätter. Lagar något av dina recept minst en gång/vecka och din mat är alltid lika uppskattad av mig och familjen!

 234. Maria skriver:

  Heter Maria och är 48 år.. Har jobbat inom vården i 27 år… Men för ett år sen gick jag kock utbildningen…. ÄLSKAR att baka och laga mat.. Och älskar din blogg.. Bra och lätta recept.. Som jag ofta lagar till min matglada fam

 235. Jenny skriver:

  Jag heter också Jenny, 27 år och är nyexaminerad från en masterutbildning i statsvetenskap och arbetar på Migrationsverket i Göteborg. Jag är även väldigt mat/foto intresserad och blir mycket inspirerad av din blogg och kreativa recept! 🙂

 236. Sofie skriver:

  28 år gammal och bor nära Vasa i Finland. Jobbar som ekonomikanslist men är mammaledig för tillfället.

 237. Sandra skriver:

  Jag är 26 år och Mammaledig undersköterska bor i Lerum

 238. Bella skriver:

  Bella, 26 årig 2 barnsmamma från Ekenäs, Finland. Arbetar som närvårdare (typ undersköterska). Älskar din blogg med så fina bilder!

 239. Malin skriver:

  Här är en blivande förskolefröken (precis avslutat första året av 3.5 år) som hittade hit efter att många i min klass pratade om recept de fått härifrån 😀

 240. Lena skriver:

  Lena här. Jobbar inom handel och bor i Umeå. Tycker väldigt mycket om din blogg, surfar och läser recept, kollar bilder och trivs rent allmänt.
  Ha en trevlig sommar, allihopa!

 241. Gittan skriver:

  Kvinna 55 år,bor i Glimåkra.Jobbar på ett lager.Många av mina favorit recept kommer ifrån din blogg.? ?

 242. Sandra skriver:

  Hej!
  Jag är 35-år och arbetar som tjänsteman på en statlig myndighet i Småland.
  Har tre tjejer och uppskattar din inspiration av mat och sötsaker ?

 243. Catarina skriver:

  Besiktningstekniker på Bilprovningen! 🙂

 244. Wow så många kommentarer. Såg inte många killar på vägen ner till kommentar rutan. Läser inte män bloggar?

  22 år, jobbar som ställningsbyggare i örebro, älskar att laga mat, men framförallt att baka bröd.

 245. Kristin skriver:

  Hej,
  Jag är forskare, 37 år och tvåbarns mamma. Vi bor i Varberg. God mat är en Lisa för själen.
  Tack för allt gott du delat!!
  Mvh
  Kristin

 246. Anna skriver:

  Jag jobbar som vårdhundsförare i Västervik. Tycker mycket om din blogg och speciellt om dina bra recept inom bakning. Tack för all hjälp med goda fikastunder. ?

 247. Ellen skriver:

  Hej! Jag är 24 år och jobbar som Elprojektör i Umeå 🙂

 248. Lena Axelsson skriver:

  Hej ! Jobbar inom handeln och är 60 år bor i Färjestaden på underbara Öland …..Allmänt mat intresserad använt mig av en del av dina fina recept…….även kul att se bilder och läsa om er sommarställe på Öland…..Kramar

 249. Karin skriver:

  Hallå! Är 27 år och arbetar som trafiklärare i Örebro och är intresserad av mat men framförallt bakning 🙂

 250. Anna skriver:

  23 år, studerar till lärare i språkämnen. Vid sidan av studierna jobbar jag i äldreomsorgen samt i kiosk. Tycker om att du ofta har enkla recept som går fort att göra, det känns oftast inte så ”tillkrånglat” 🙂

 251. Mary G skriver:

  Jobbar som fritidspedagog. Vi tipsar ofta varandra om olika maträtter/efterrätter i personalrummet, och din blogg kommer ofta upp som samtalsämne. ? Är 40 år och bor i Piteå.

 252. Vivi Larsson skriver:

  Hej.
  Jag jobbar som medicinsk sekreterare på Halmstad sjukhus och bor i en liten stad, Laholm, på västkusten. Jag utbildar mig till samtalsterapeut och är massageterapeut. Tanken är att ha både samtal och massage och på så vis hjälpa klienten att få ordning på det som inte känns bra. Jag gillar kombinationen av mat och heminredning på din blogg.

 253. Vivianne skriver:

  Jättebra och inspirerande matblogg du har Jenny. Kollar inte varje vecka vecka men ibland och varje gång hittar jag alltid något gott recept ☺. Jag jobbar som butiksbiträde och är 48 år, bor i Visby. Trevlig sommar

 254. malin skriver:

  Malin, nyss fyllda 25 år, jobbar ¨på förskola.

 255. Carolina skriver:

  Caro och ja jag är en mat-intresserad förskollärare ?

 256. Josefina skriver:

  Hej!
  Jag är 44 år och bor I skåne.Jag jobbar som frisör och är tokig I att Baka….till mina kunders förtjusning?

 257. Rebeca skriver:

  Jag ar 25 ar och jobbar som receptionist i Melbourne, Australien. Alskar att prova dina recept och ge min australiensiska fastman en smak av svensk husmanskost!

 258. Therese Nyström skriver:

  Therese från Skellefteå, 47 år. Intresserad av matlagning och inredning. Jobbar som supportkonsult på Tieto.?

 259. Maria skriver:

  Heter Maria och är 47 år, jobbar på försäkringskassan och bor i Skellefteå. Gillar fram för allt att laga mat, är kopiöst dålig på att baka men lär mig mycket av din blogg. Gillar ”gör så här”?

 260. Therese skriver:

  Therese 29år bor i Göteborg, arbetar med ekonomi men är nu föräldraledig med min dotter:)

 261. E skriver:

  Polis

 262. Linda skriver:

  Hejsan!
  Linda heter jag, 28 år och jobbar som maskinförare. Gift med mitt livs kärlek sen 6 år tillbaka och mamma till två pojkar på 2 resp 4 år, och vi bor högt uppe i Norrland i en liten by som heter Porjus. Jag har sjukt dålig fantasi när det kommer till matlagning och jag älskar verkligen att laga mat. Vart överlycklig när jag hittade din blogg, fått många idéer till middag tack vare dig 🙂 så tack för ett underbart jobb du gör med bloggen och delar med dig till oss! 🙂

 263. Karin skriver:

  Hej är en 42årig förskollärare som precis flyttat till hus lite utanför Uppsala från Stockholm. Nog bland det bästa beslut jag tagit. Är just nu ledig och läser dagligen din blogg den inspirerar. Börjar arbeta i augusti igen och då är det bra att kunna blanda av dina veckofavoritet. Tänkte dela med mig av ett av mina barns favorit recept. Har lagats i min familj sen jag var liten. Kyckling med dragon i ugnen. Man köper dragonkyckling klubbor eller ben. Sen saltar man och pressar/gnider in citron saft och skal i varje klubba. Behövs 1-2 citroner. Lägg kycklingen i en form. Häll över torkad dragon brukar ha ca 1tsk per kyckling de ska ha rikligt på sig. Smält ca 150g smör ev mindre beror på mängd kyckling brukar höfta. När det puttrar häll det över kycklingen alla klubbor ska få lite smör, häll tills det är slut. In i ugnen på 200 grader i ca 30-40min får ha lite koll. Ska bli gyllenbruna och knapriga inland drar jag på grillen på ugnen sista 10min. Servera med pilafris, ärtor och en god sallad. Hoppas du vill testa! Hälsningar Karin

 264. Emma skriver:

  34 år, busschaufför. För lite tid men mycket intresse av mat och bak.

 265. Kajsa skriver:

  Hej! Jag är 26 år från Skåne. Just nu är jag mammaledig, annars jobbar jag som servicehandläggare på tingsrätten. Jag är väldigt dålig i köket och jag och min man är väldigt kräsna. Han gillar korv, hamburgare och pizza och jag tycker om kyckling, lax och försöker gå ner i vikt. Så jag läser din blogg av så många anledningar och älskar den! KRAM från Kajsa

 266. Evelina skriver:

  Hej jenny!

  Jag är 23 år gammal, jobbar som makeup artist och bor i Stockholm. Kollar in ett par gånger om dagen!

 267. Elin skriver:

  Hej!
  Elin, 20 år från Öland men bosatt i Kalmar nu! Pluggar till sjuksköterska och jobbar extra inom hemtjänst och i en bygghandel.

 268. Mia skriver:

  Hej en undersköterska här, mycket mat o bak intresserad och har följt din blogg ett bra tag nu. tackar för alla bra recept o tips.

 269. Emma Kihl skriver:

  Sjukskriven musiklärare, mamma till tre barn och bor utanför Göteborg! Tack för bra vardagsinspiration!

 270. Birgitta skriver:

  44 år, bor i Bräkne-Hoby Blekinge, jobbar som administratör på Landstinget

 271. Jennifer skriver:

  26 år, från Göteborg. Jobbar som fotograf och älskar att laga mat 🙂 haha. Även om det är porträtt och bröllop jag fotar och inte mat…

 272. Maria Laurelll skriver:

  Hej! Jobbar som barnsköterska på Barnkliniken i Norrköping. Det har jag gjort i sex år o har aldrig haft ”söndagsångest”.. Älskar mitt jobb även då det stundtals är oerhört jobbigt tex när barn dör! Jag är trebarnsmor, 36 år o bor i Kolmården. Älskar din blogg o löser den nästan dagligen. Dina maträtter är enkla o goda o barnen gillar det vilket är extra bra! Är oxå ett stort fan av Öland. Älskar den Ön!!! Många kramar Maria

 273. Jessica skriver:

  Jobbar som väktare i Småland. Bakar & lagar mycket mat på fritiden. Har hus på landet & älskar det 🙂 Tack för en bra blogg, Jenny 🙂

 274. Hanna skriver:

  Hej Jenny. Jag är en 22-årig logopedstudent som är född och uppvuxen i Linköping (där jag också studerar). Jag har ett år kvar av min utbildning (4 år) så nu är det mycket uppsatsskrivande och mycket stress. Jag har ett helgjobb då jag serverar mat på ett servicehus. Sen jobbar jag extra/sommarjobbar på Brunneby Musteri som ligger i Borensberg. Vet inte om du känner till det men de gör saft, sylt, marmelad, mousserande drycker och mycket mer! Dessutom säljer de mycket närproducerade produkter och annat roligt. Har du vägarna förbi tycker jag att du ska ta dig en titt där 🙂

 275. Magda skriver:

  Hej Jenny!
  Jag är snart 24 år och jobbar som nämndsekreterare i Åseda, ca 5 mil från dig! Följer din blogg slaviskt och har så gjort under flera år nu. Tycker både bloggen och dina recept är toppen 🙂
  K

 276. Linda skriver:

  Hej!
  Man skäms ju lite över att aldrig kommentera trots att jag är inne här varje morgon 😛 Vår veckomatsedel grundar sig till stor del på dina recept så jag är vääldigt tacksam att du finns och är så aktiv, Tack!!
  Själv är jag snart 30 och jobbar som receptionist i Malmö 🙂

 277. Linda skriver:

  Hej!
  Jag är 42år, mamma till två fina pojkar (7 och 2 år). Jag arbetar som Redovisningsansvarig på ett företag i fastighetsbranschen. Både min man och jag älskar matlagning, oftast är det jag som står för det söta. Vi bor i Halmstad. Gillar verkligen din blogg och dina recept, Tack!

 278. Elin skriver:

  Elin 30 år och jobbar som förskollärare. Bor i villa med min sambo och hittade till din blogg för flera år sedan när jag googlade recept.

 279. Amanda skriver:

  Amanda, 22 bor och bor i Ludvika i Dalarna. Pluggar till undersköterska på Komvux och har följt din blogg ett bra tag! Men nu för tiden är jag mest här inne och letar inspiration till vår bröllopsbuffé som sker på midsommarafton.

  Tack för en fin blogg! Kram

 280. Sandra skriver:

  26 år, mammaledig för tillfället. Arbetar i vanliga fall som svetsare, bosatt i Västerbotten.

 281. Louise skriver:

  Kvalitetsingenjör på Volvo personvagnar i Torslanda. Bor i Lindome med man och två små söner. Gillar dina barnvänliga recept ☺️

 282. Elin skriver:

  Hej!
  Jättegoda recept! Provat massor utav dem och har faktiskt börjat gilla att baka/laga mat 🙂
  Jag är 32år, småbarns mamma till 2 pojkar, från Västerås som nu bor i Arboga.

 283. Ida Korneliusson skriver:

  Hej!
  Dina recept underlättar vardagen med tre döttrar som tränar mycket fotboll. Vi bor i Varberg och jag jobbar som sjuksköterska på Hallands Sjukhus Varberg. Tycker om att prova nya recept, både mat och bakning.
  Fortsätt insperera!! ?

 284. Camilla skriver:

  Mat- och bakintresserad kontorsråtta som jobbar med ekonomi, arbetsmiljö, personal och löner.

 285. Louise skriver:

  Hej! Louise heter jag, bor i Vellinge söder om Malmö och arbetar som barnmorska. Är just nu föräldraledig med mina barn, 5 år och 8 månader.
  Jag läser dig varje dag!
  Stor kram

 286. Sara skriver:

  Hej!
  Jag är 26 år, och arbetar som butikschef i en livsmedelsbutik 🙂
  Tack för en bra blogg!

 287. Therese skriver:

  Hej!
  Jag är nyligen 22 år fyllda och jobbar som bagare och kallskänka i Göteborg !
  När man sysslar med mat så pass mycket som jag gör på jobbet så tryter ibland fantasin när man kommer hem. Hittar alltid kanon-recept och ny inspiration på din blogg . Tack för en så välgjord blogg med väldigt fina bilder 🙂

 288. anette skriver:

  Haha nu kände jag mig sådär normal och tråkig men Japp jag är förskollärare, mat och bakintresserad sådan. Gillar även fina foto och inredning….kort sagt allt som du inspirerar om till oss. Kram Anette

 289. Susanne skriver:

  Hej! 42-årig ekonomiadministratör som tittar in och letar recept till kladdkakor, småkakor och tårtor, kommenterar sällan men idag vabbar jag lillan så då hinner jag ju med det?. Idag ”hittade” jag daim-marängtårtan som jag kommer göra till fikat efter skolavslutningen, mums! Jag bor ute i Sandsbro och vi har också Öland som vårt sommarparadis, det händer att jag ser dig där men jag tänker att du vill vara privat så jag ger mig aldrig till känna… Tack för alla goa recept, ha en härlig sommar☀️

 290. Vickan skriver:

  Hej!!
  41-årig ekonom från Katrineholm där jag bor med man och två barn i en renoveringsvilla. Har följt din blogg under flera år men är usel på att kommentera.

 291. Emma skriver:

  Hej Jenny!!
  Ja, vad vore världen utan våran Jenny brukar vi skoja om hemma ibland 🙂
  Din sida används väldigt flitigt till både matlagning och bakning.
  Emma heter jag, 30 år jobbar med produktionsplanering och logistik på ett ytbehandlingsföretag.
  Bor i Värnamo.

 292. Anna skriver:

  Jag är förskollärare och gillar din blogg väldigt mycket! Tack föt att du delar med dig!

 293. Liv skriver:

  Jag pluggar till civilekonom och är född och uppvuxen i Blekinge. Hos dig har jag hittat många utav mina favoritrecept!

 294. Jennifer skriver:

  Stödassistent, bor i Göteborg och är 24! 🙂

 295. Therese skriver:

  Förskollärare från Gävle som är så glad att jag hittat till din blogg!
  Jag har alltid letat goda recept som passar alla tillfällen och med ingredienser som man faktiskt oftast har hemma eller inte är främmande för att använda i matlagningen. Dessutom älskar jag att baka! Det blir så enkelt, din blogg har Allt detta 🙂 å dessutom kan jag inspireras av din veckomatsedel!

 296. Linda Lindqvist skriver:

  Bor i S.Sandby, 43 år, man, två barn och arbetar som brandman, innan var jag kock på en förskolan men nu lagar jag bara mat hemma. Trevlig blogg med goda/bra recept och väldigt bra med veckomatsedel ?

 297. Annie skriver:

  Lokförare, 24 år bor i Motala ?

 298. L skriver:

  Hej Jenny! Jag är en tjej på 20 år som pluggar Personal- och arbetsliv i Kristianstad 🙂 jag har läst din blogg i ett par år nu och hittade hit genom mitt bakintresse och fann alla dina goda kakrecept!!! Dumlesnittarna är en stor favorit både hos mig och min familj så det receptet används flitigt 😛 jag är inte inne här varje dag men scrollar igenom ett par dagar i taget. Även väldigt intresserad av inredning och letar första egna lägenheten nu så jag älskar när du lägger upp dina inköp och hur du har det hemma och i er stuga! 😀
  Trevlig sommar till dig!

 299. Sofia skriver:

  23 år från Fagersta, jobbar som fastighetsskötare! Din blogg har verkligen fått mig att intressera mig för matlagning. Tack för all inspiration och bra tips! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *