Vad arbetar du med?

Hej igen,

Ni är så många som kollar förbi varje timma/ dag och vecka.  Inte lika ofta ni lämnar avtryck efter er här.. hihi….
Det är såklart inget måste, och desto fler kommentarer lämnar ni däremot på Facebook & instagram. Jätteroligt så tack för det, det gör mitt arbete mycket roligare.

Något jag frågade för många år sedan här på bloggen, var vad Ni jobbar med. Och då märkte jag att det var väldigt många matintresserade förskolefröknar som läste.  Är det fortfarande så att majoriteten är densamma nu för tiden också?
Kan ni inte lämna en kommentar vad ni arbetar med, hade varit jättekul att veta. Ja har ni tid får ni gärna berätta lite mer också,
hur gamla du är, och i vilken stad/ by du bor i.

Och jo, jag läser alla kommentarer med glädje!

IMG_4086

0
Prenumerera
Notis om

301 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Stina
7 år sedan

Haha! Japp, här var det en matintresserad förskolefröken! Dock en mammaledig sådan som har galet dålig fantasi vad gäller vardagsmat och hittar massor med inspiration här. Tack för det! //Stina

Maria
7 år sedan

Jag jobbar i skolkök, men är just nu mammaledig med min lilla son. Bor i en liten liten by som heter Nysäl i Gagnefs kommun i Dalarna.
Jag blir väldigt inspirerad av din blogg, speciellt bakverken! ?

Johanna
7 år sedan

23 år, förskollärare från boden. Älskar att baka och hittar mycket inspiration hos dig. Kram

Frida
7 år sedan

Hej Jenny!
Arbetar som säljare 🙂 Bor i Halmstad. Gilla din sida skarpt då jag älskar att baka och laga mat. Hitta mycket inspiration på din sida. Gillar enkelheten i recepten.
Lycka till med alt du tar dig för. Och ha en trevlig sommar.
Kram

Delia
7 år sedan

27 år o bor i Malmö o jobbar som fältsekreterare i Landskrona 🙂 är så dålig på att laga ihop nåt o fantasin är kass men då kmr jag alltid in här 🙂 tycker det är en så mysig blogg!

Carin
7 år sedan

Jag jobbar som lokalvårdare. Bor i Piteå. Din blogg har räddat många middagar.

Jennifer
7 år sedan

Hej. jobbar som barnskötare. bor i Skåne och har själv två barn, ? följt din blogg nu i många år och alltid lika kul att läsa ? du har så smarriga recept på både mat och kakor ? så tack för att du delar med dig! mvh Jennifer

Cecilia
7 år sedan

Hej!
Jag är snart 23 år, studerar till ekonomiassistent och har ett stort intresse för mat! Använder mig av din blogg dagligen! Tack för all inspiration ?

Amanda
7 år sedan

Hej Jenny!
Tack för en inspirerande blogg!
Jag är en snart 22 år gammal student, pluggar Information och PR på Karlstads universitet. Bor därmed lite utanför Karlstad i liten stad som heter Arvika (Värmland). När jag inte pluggar så jobbar jag som receptionist, bakar och läser böcker.

Kram!

Lotte
7 år sedan

Jag är barnskötare och kollar in här ofta 🙂

Ulle
7 år sedan

Hej!
Får man fråga vad du jobbade med innan du började me din blogg?
Tycker din blogg är toppen:) kram

Stina
7 år sedan

Hej,
Jag är föräldraledig med vårt tredje barn, 40 år, jobbar annars med utbildning. Bor i Stockholm.

Maria
7 år sedan

Hej! Jag är 22 år och pluggar för tillfället statsvetenskap i Prag. Tycker om att läsa din blogg för att få inspiration till matlagning samt för att få en liten inblick i ”svenskt vardagsliv” vilket kan kännas mysigt när man bor utomlands 🙂

Emma
7 år sedan

Hejsan Jenny!
Jag är 24 år och jobbar som barista. Jag älskar att laga mat och hitta nya roliga recept är en favvo! Din blogg är så mysig och full med gott gott, lagat flera av dina recept. Brukar ligga och läsa recept innan jag ska sova, rogivande för någon anledning haha!

Stora kramar från Eskilstuna!

Sara
7 år sedan

Jag pluggar till arkitekt men kommer ha ett års uppehåll nu för att vara föräldraledig. Ser fram emot att hinna testa många recept jag sparat nu i somnar.

Linn
7 år sedan

Hej!
Jag är 24 år och pluggar på universitetet i Örebro.
Jag har ALDRIG varit intresserad av mat (annat än att äta) och därmed aldrig upplevt mig vara duktig på matlagning.
För en tid sedan förändrades min vardag ganska plötsligt och jag ställdes inför det där med att man ska ”göra mer av det man vill, Här och NU”…Så jag gav mig tusan på att lära mig laga mat.
Din blogg har verkligen hjälpt mig att Våga laga mat, VÅGA använda ingredienser jag knappt vet vad de är….Och sanna mina ord- jag har lyckats laga GOD mat!

Tack för din fina och inspirerande blogg 🙂

Lina
7 år sedan

Hej! Jag är 33 åt och kommer ifrån Halmstad men bor numera i ett litet samhälle strax utanför Jönköping. Jobbar som personaladministratör på en stor plastindustri. Jätteroligt jobb! 🙂 Har två barn som är 6 och 2,5 år. Har läst din blogg länge men lagar inte recepten så ofta utan det blir mer för inspiration och nöje. Ha en trevlig sommar! Mvh/Lina

Camilla
7 år sedan

Hej,
Jag heter Camilla är 38 år och bor i Uppsala. Är föräldraledig med vårt andra barn. Jobbar annars med ekonomi och administration.
Tack för en mysig blogg med massa inspiration.

Lotta
7 år sedan

Jag är 43 år och jobbar som undersköterska på ett gruppboende inom LSS. Har följt dig i måååånga år nu och jag gillar hellre att baka än att laga mat, om jag själv får välja?. Många recept har jag testat, både mat och bak.

victoria
7 år sedan

Hej. Jag hade din Melvin i förskoleklass och är alltså förskollärare?. Världens absolut bästa jobb?

Beatrice
7 år sedan

Superhärlig blogg! Jag är en 23 årig tjej som bor strax utanför Jönköping och jobbar som bagare/Konditor. Du inspirerar verkligen! Tack för det 🙂

Helene
7 år sedan

Hej Jenny och tack för din inspirerande blogg, Själv jobbar jag i ett förskolekök m passion för allt gott som man faktiskt kan göra själv.

J
7 år sedan

Föräldraledig just nu men jobbar som skadereglerare på ett försäkringsbolag här i Stockholm!

Birgitta Carlsson
7 år sedan

62-årig barnskötare är jag. Bor i Tyresö, strax utanför Stockholm och läser din blogg dagligen. Behöver inspiration och gillar att prova nya recept.

Jenny
7 år sedan

Hej 🙂 en 29 årig förskollärare med två barn! Bor i Skellefteå :))

Sarah
7 år sedan

Jag är föräldraledig men annars jobbar jag i klädbutik. 26 år och bor i Kristianstad.

Lii
7 år sedan

Hej! I vanliga fall jobbar jag som boendestödjare inom psykiatri, LSS och missbruk, men just nu är jag mammaledig ? tack för massa härlig inspiration!

Ida
7 år sedan

Hej! Här har du en undersköterska från värnamo, jobbar inom äldreomsorgen, mina skyddslingar och jobbarkompisar får ofta njuta av dina recept på kakor. Min familj som består av man o två söner äter varje vecka av dina recept på mat ? din blogg är min favorit!

Johanna
7 år sedan

Hej, du gör ett fantastiskt jobb med din blogg. Jag är 17år och bor i Umeå:)

Johanna
7 år sedan

Hej,
Jag är 23 år och pluggar Geomatik i Lund. Jag har läst din blogg sedan ett par år tillbaka och tycker den är superhärlig! 🙂

Sandra
7 år sedan

29-årig intensivvårdssjuksköterska i Uppsala. Följer din blogg för inspiration till mat de där dagarna när huvudet är helt tomt. Jag älskar mat, att äta och att laga!

7 år sedan

Hej! Jag är pensionär o gillar att läsa bloggar!?

Johanna
7 år sedan

42-årig förskollärare från Motala 🙂 Älskar att äta god mat och brukar förse min sambo med recept från din blogg. 1000 tack för många goda middagar 🙂

Marina
7 år sedan

Hej! Jag är 32 år, jobbar som mäklarassistent och bor i Skåne. Jag följer din blogg dagligen för inspiration och tips!

Evelina
7 år sedan

22 årig vitvaruförsäljare från Haparanda. Älskar att laga mat å de går ju hand i hand med vitvaror!

Mathilda
7 år sedan

Hejsan!
Mathilda heter jag. 31 år från Jönköping. Men nu mera bor jag på västkusten i kungshamn med min sambo och son på 4 år. Jag jobbar på ett kontor här, på ett företag som bygger bryggor! Men älskar att laga mat och baka på min fritid. Får massa inspiration från din blogg!
Tack så mycket! Kram

7 år sedan

Hej! 31 årig civilekonom som arbetar som inköpare inom flygbranchen i Stockholm. Laga mat är inte min favorit men däremot baka!

Sarah
7 år sedan

Hej!

Jag är en 23-årig juridikstuderande i Uppsala som utöver studierna även jobbar i studentpoolen på Försäkringskassan som föräldrapenningshandläggare och har gjort det nu i över två år!

Älskar att samla recept och har många många kokböcker hemma. Har även lagat många av dina recept! 🙂

Desiree
7 år sedan

Jag jobbar inom äldreomsorgen i Ljungby och är 23år
Jag och sambon följer din blogg varje dag, eftersom jag jobbar kvällar och helger så är det ibland så svårt att komma på mat när man väl är ledig..
Han gillar även din blogg och kollar recept här väldigt ofta ☺️
Så ibland när man kommer hem så hör man ”kolla detta recept på jennys matblogg ska vi göra det imorgon?”

Nettan
7 år sedan

Jag är från Hässleholm och jobbar som lärare!

Natalia Haglund
7 år sedan

Hej Jenny,

Jag arbetar som handläggare på Lantmäteriet och handlägger där lagfarter odyl. Jag är väldigt matintresserad och bloggar själv på hemmaathaglund.blogspot.com. Tycker också väldigt mycket om att odla mitt eget nu, älskar mitt växthus.
Jag är 39 år gammal och bor i Tyringe i Skåne med min man och vår dotter Olga som är 7 år, får ju inte glömma vår franska bulldog som heter Chaplin o är 2 år gammal.

Mikaela
7 år sedan

27-årig barnsjuksköterska som följt din blogg i många år!

Michaela
7 år sedan

Matintresserad grundskolelärarstudent ? När jag är färdig så kommer jag undervisa i f-3 ? Just nu pluggar jag som en tok och jobbar extra inom skola och hemtjänsten ?

Madde
7 år sedan

Jag är en 28-årig gymnasielärare som gillar dina recept och inredningsbilder 🙂

Lotta Larsson
7 år sedan

Hej. Jag är en 45-årig undersköterska som jobbar inom demensvården. Kikar in här varje dag plus när jag vill hitta bra recept. Något jag dock saknar mycket är en sparafunktion. Du lägger ut så mycket bra recept men kan kanske inte vill laga det just den dagen. Sen tycker jag att det är svårt att hitta tillbaka till det. Harvar många gånger velat spara ett recept till längre fram. Kram Lotta

7 år sedan

Jag jobbar som lärare på svenska skolan i Kamala, Phuket. Slutade dock igår och ska redan på söndag efter ett år i Thailand åka tillbaka till Sverige med väldigt blandade känslor. Då är det Sala och läraryrket som gäller.

Rose-Marie
7 år sedan

Jag jobbar som ekonomiassistent och gillar verkligen din blogg. Tack för alla härliga recept! Och jättekul att se bilder från din stuga, eftersom vi också har ett rött litet torp. Härlig inspiration!

Ninni
7 år sedan

28-årig flygvärdinna med Oslo som bas. ÄSLKAR både att laga mat och baka! Jag och syrran har ett gemensamt matkontot på instagram: @johnnyhatesfish. Tack för idéer när inspirationen ibland tryter 🙂

Sofia
7 år sedan

Jobbar som arbetsterapeut och är 32 år. Tack för en mycket inspirerande blogg ?

Victoria
7 år sedan

Jurist, 39 år, bor i Stockholm med man och två små barn. Finner mycket inspiration både till matlagning och bakning på din blogg. Använd t ex alltid ditt recept på nutellabullar då jag bakar bullar.

Nästa inlägg

Grillad torsk på fräst paprikapytt

301
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x