Packning pågår

Hej där, 
Det var visst lite väl tyst här på bloggen idag, det beror på att jag packar lite resväskor. Vi ska iväg på weekend i helgen hela familjen, så det är några väskor som ska packas. Nu är det bara min kvar dock, så passar jag på att kika förbi och säger hej.
Så: hej hej! Ingen har väl missat att det är mellofinal på lördag. Jag har tidsinställt en helt grym efterrätt som ni bara måste prova tills dess. Och så hörs vi när vi är på plats på hotellet. Ni kan även följa vår helg på instagram @jennysmatblogg

 Och ja jag behöver verkligen någon elegantare resväska, får kanske kika efter det på nätet sen. Dock är de färgglada väldigt bra på flygplatserna, man ser direkt vilka resväskor som tillhör familjen Warsen.
IMG_1821

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Grillad fläskfile med primörer

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x