BookBeat och boktips!

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED BOOKBEAT

Hej där ute, 

Gillar ni precis som jag att läsa böcker, men känner att ni aldrig hinner, då kanske jag har något för er. För i samarbete med BookBeat har jag provat deras nya tjänst. Där man får e-böcker och ljudböcker direkt i mobilen. Jag som faktiskt aldrig har lyssnat på ljudböcker innan är helt fast. Tjänsten fungerar online och går att lyssna direkt på i mobilen. Och det finns möjlighet att även ladda ner & lyssna offline.  Så smidigt och trevligt att lyssna på en bok när du är ute och går, tränar eller bara en lugn stund över för att sitta i soffan.

IMG_9004

Just nu lyssnar jag på Martina Haags bok ”Det är något som inte stämmer”. Kan knappt släppa ”boken” ifrån mig, så sorglig och hjärtskärande. Jag är precis i slutet av boken nu så har du tips på bra böcker jag inte får missa så tipsa gärna !?

IMG_9147För er som också vill prova denna tjänsten så har jag ett grymt erbjudande till er nu:

Ni får lyssna gratis i 1 månad
( det råkar stå 2 veckor- men det är 1 månad som gäller )
Lyssna & läs så mycket du vill
Du kan välja bland tusentals böcker och det är INGEN bindningstid.
ange koden ”jennysmatblogg” eller klicka här nedan på länken.

HÄR registerar du dig

 

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christine
8 år sedan

Hej, jag älskar verkligen din blogg:) jag har ett jätte bra bok tips som jag tror du skulle gilla, rosengädda, hoppas att du gillar den med
Mvh Christine

jennysmatblogg
Reply to  Christine
8 år sedan

Tack,måste genast kolla upp 🙂

Jennifer
8 år sedan

Hej! Tack för en bra blogg! Jag tycker att du borde läsa Överenskommelser av Simona Ahrnstedt. Jag har skrivit en recension på min blogg om du vill läsa: https://bokhyllningar.wordpress.com/2016/02/22/overenskommelser-simona-ahrnstedt/

jennysmatblogg
Reply to  Jennifer
8 år sedan

tack för tips 🙂

Natali
8 år sedan

Hej Jenny! Tack för en fantastisk blogg och grattis till framgången!
Ska man ange ngn kod för att få lyssna en mån gratIs?

Mitt tips till dig, som jag precis har börjat läsa och är fast i, är ”Snövit ska dö” av Nele Neuhaus, om du gillar deckare.

jennysmatblogg
Reply to  Natali
8 år sedan

Klickar du på länken så kommer koden automatiskt.
Går du inte in via länken så är koden: jennysmatblogg

Karin
8 år sedan

Hej!
Det måste jag prova!
Hur länge är erbjudandet aktivt? Tänkte vänta med att använda om en månad när min semester börjar, men då kanske det gått ut??

Johanna Andersson
8 år sedan

En stor favorit är Hjort & Rosenfeldt serie som börjar med ”Det fördolda” . Rekommenderar starkt!
Tack för en väldigt inspirerande blogg 🙂

Anette Schwarzenberg
8 år sedan

Snygg soffa. Var har du köpt den?

Nästa inlägg

Grillad torskrygg

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x