Blommande kvistar

Hej där, 

Här börjar det dofta riktigt gott i köket nu, jag provbakar en efterrätt med rabarber. Japp, det är mina egna egenodlade rabarber. *stolt* De är väl de få växter som jag faktiskt klarar av att sköta om, rabarber & tomatplantor. Det verkar liksom vara min grej. Nu har inte rabarberna hunnit bli speciellt stora än, men så goda att baka med! Och nu när träden blommor så är det fint att plocka in lite kvistar. Både att piffa upp befintliga buketter med, eller bara ställa ner i en lite vas. Dessa vita körsbärsblommor är super söta, dock ger de inga goda körsbär alls. Om man inte gillar väldigt sura och beska körsbär.

IMG_1312

IMG_1308

Nu är det dags att plocka ut kakan ur ugnen,
Så på återseende senare!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Fint! Har själv sådana hemma! 🙂

ida
8 år sedan

och här i dalarna har knappt rabarbern börjat växa än. Ff 0 gradigt vissa nätter:(

Nästa inlägg

Baconinlindad fetaostfylld fläskfile

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x