Frukost a la LCHF

Godmorgon och välkommen härliga fredag! 
Och det är extra gott att det snart är helg, för Jonathan har varit iväg till Slovakien med ett bilevent sedan i tisdags. Och han kommer inte hem förrän på söndag. Så jag och barnen har varit själva hela veckan, men nu blir det en tur till stugan i helgen. Och husvakten får flytta hem till oss i några dagar. Ja, valborg imorgon och då ska vi grilla & äta gott med systeryster & familj. Vad planerar ni för mat?

En god frukost som detta kommer det bli både på lördag & söndag.
Stekta ägg, en avokado, skinka eller ännu hellre bacon, och krämig brie. Jummi!
IMG_0668

 

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
8 år sedan

Måste säga att jag älskar dina recept, precis som så många andra! Vi ska faktiskt starta valborgsfirandet redan ikväll då vi ska bjuda på trerätters: förrätt blir en gratinerad smörgås med parmaskinka och mozzarella, till huvudrätt blir det potatoe stacks med vitlöksfylld kyckling och vitlökssås och till efterrätt har jag använt två av dina recept: brownie med daimtryffeltäcke och vit chokladmousse plus lime marinerade bär 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Hanna
8 år sedan

Mums så gott det låter 🙂

Sofia
8 år sedan

Lite knasig fråga.
Hur ofta ska man städa i hemmet? vi städar toan, byter handdukar i toa/kök, samt dammar och dammsugar 1 gång i veckan, ( + renbäddar varannan vecka ). 1 gång i månaden ”storstädar vi” dvs samma som varje vecka + städning av avlopp, ugn, fläkt och moppning av golv. Min man tycker att det är för mycket medans jag nästan tycker att det är för lite städning. Hmm.
Hur ska man egentligen göra?
Tack för svar ?

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
8 år sedan

Hej Sofia 🙂
Det är nog lite upp till var och en. Och beror nog på om man har husdjur eller inte.
Men dammsuger gör jag nästan varje dag. Jag tål inte smulor eller damm på golven 😉
Men grovstädar såklart inte lika ofta 🙂

Nästa inlägg

Stracciatellamousse

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x