Lördagsgodis

Då har vi precis plockat undan det sista i köket efter middagen.  Melvin har åkt hem till en kompis för att sova över, de stora barnen är hos sin pappa. Tomt hus minst sagt, så tyst det är när halva familjen är borta. Vi tänkte iallafall titta på en film som Nomi vill se och äta lite lördagsgodis. ( Hoppas hoppas att hon väljer någon annan film än Frost )

Lördagsgodis IMG_9706Nomi fick bestämma godiset som blev vindruvor jordgubbar, chips & ostskruvar. Ja lite gott och blandat helt enkelt…. Nu beställde hon även vattenmelon här, ska gå och skiva upp det i köket innan filmen startar.

Trevlig kväll till er alla

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Sonen somnade ovanligt tidigt så här känns det också tomt 🙂 Frost är ju himla bra 😉
Ha en mysigt kväll!

jennysmatblogg

ja eller hur 🙂 Men bara de första 100 gångerna 😉

Nästa inlägg

Gratinerad fläskfile med potatisgratäng

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x