Lite nya doftisar

Nya doftisar hämtade vi ut igår, och är det något som alltid finns hemma så är det doftljus i varje vrå.  Jag köper blandad kompott, ibland lite dyrare och ibland budget. Ibland har man turen att hitta bra, ibland går man på en nit när det gäller de billigare sorterna. Dessa klickades hem från nätet, har inte hunnit tända dem än så kan inte säga om de är bra. Mina favoriter är när de doftar nystädat, citron eller lavendel. Har du några braiga tips på doftljus så tipsa gärna, så jag vet vad jag ska klicka hem nästa gång.

IMG_8907
Hepp hepp,
nu blir det en powerwalk ut i vårsolen.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Vilket bra tips! 🙂
Jag köper bara Ikeas vaniljdoftande ljus. ÄLSKAR dom och dom är dessutom billiga 😉 När jag använt upp ljuset så diskar jag ur dom och använder glaskopparna igen 🙂

8 år sedan

Pinsamt att erkänna men jag köper doftljus för över tusen kronor i månaden… kjag bokstavligen eldar upp mina pengar >.<

Sara
8 år sedan

Mina aaaaabsoluta favo-doftljus är Woodwick! Inget slår dem. De måste du prova om du aldrig gjort det. Inte så där ’konstgjorda’ dofter, utan mer naturliga tycker jag. Dessutom är veken gjord av trä så dom sprakar så där härligt mysigt som en brasa när de lyser.
Favorit-dofterna är LINEN och PURE COMFORT.

Karin
8 år sedan

Jag köper nästan uteslutande Yankee Candle, ibland kan något från HM slinka ner i varukorgen när man ändå beställer.
Föredrar friska, blommiga och strandiga dofter, Black Coconut är en favorit.
Har även lärt mig att YC är bäst i vaxkakeform, man får ut mest doft genom att smälta i aromalampa.

Josefin
8 år sedan

Har du inte testat lagerhaus doftljus än MÅSTE du göra det, dofterna hallon och grape är helt magiska och de luktar väldigt lagom
När man tänder dem. Bra budgettips! Annars köper jag bara voluspa

Annica A
8 år sedan

Har du testat ICA:s. De har ngt i rund ”plåtask” som luktar gott och bra pris!

Jeanette
8 år sedan

Klintas doftpinnar med doft av Champagne och rosa grapefrukt är oslagbara. Skönt med doftpinnar också då de kan stå framme och dofta hela tiden.

Lotta
8 år sedan

Jag köper ljus på Dollar Store. Märket heter inicio. Finns stora och små glasburkar. Jag föredrar vanilj och deras Cristmas variant som luktar hyacint, ljuvligt :-).

Sara Bergqvist
8 år sedan

Hej! Tack för en trevlig och inspirerande blogg!
Jag har köpt ett doftljus som heter Durance, Coquelicot Poppy. Lite dyrare, men doftar underbart. Ger en lite lyxig känsla i rummet. Perfekt att ge bort när man är hembjuden till någon på middag. Testa!!
Kram Sara

Nästa inlägg

Veckomatsedel

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x