Dubai

Lite fler restips kommer härifrån Dubai. Världens högsta torn ”Burj khalifa” finns här med sina 829,8 meter över land. Vi har inte bestämt oss än för om vi ska åka upp i det. Tyckte faktiskt det var rätt dyrt, och det är rätt vackert att titta på den så här också. På kvällarna är det vackra vattenshower med musik utanför, det rekommenderas varmt och film & fler bilder hittar ni på insta.

Här kommer bilder från gårdagen.
Dock har jag inte fotat alls mycket av allt som finns, kameran är rätt stor och klumpig.

IMG_8629

IMG_8637
Stannade till på Pizza California vid fontänerna och åt både god kyckling & pizza.  Och lite små förrätter, vi anpassar oss lite efter barnens önskemål när vi reser. Hur mycket de orkar promenera, vilka attraktioner de vill besöka,  eller vad de vill äta. Snart är de så stora att de inte vill följa med på resorna längre.

Jacob valde restaurang, och alla blev mätta & belåtna.

IMG_8646IMG_8658
Under denna jättesallad ligger lika mycket kyckling.
Mycket gott!

IMG_8655
Barnen beställde in efterrätter, och jag blev mätt bara av att titta på dem. Någon Oreo-efterrätt med oreo, grädde, glass & brownie. Gott!

IMG_8671
Timmarna går fort när man har roligt och senare var det dags att vinka in ett par taxibilar och åka tillbaka till hotellet.
Vårt hotell ligger hyfsat centralt med det tar en 10-15 minuter med taxi i denna trafiken och det kostar cirka 50 :- att åka den biten.

IMG_8677

Idag blir det en stadig frukost och sedan ska vi ge oss iväg på ökensafari.
Något barnen & vi också ser fram emot jättemycket.
Tack för alla bra Dubaitips ni ger både på insta & blogg.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christine
8 år sedan

Alltså den där Sienna Miller-reklamen som lagt sig över varje blogg… Sämsta marknadsföringen NÅNSIN! Fy faaaan Lindex, ska aldrig mer handla hos er.

8 år sedan

Perfekt!! Håller precis på att boka Dubai :)))

Cajsa
8 år sedan

Jag tycker verkligen ni ska åka upp i Burj Khalifa!! Det är en fantastisk utsikt och något som man inte kan göra hemma.
Det hade varit billigare om du bokat en månad innan då det är såpass dyrt och oftast fullbokat. Men om ni tänkt åka upp så försök få tid på eftermiddagen när solen går ner. Man är oftast där uppe två timmar så var inte orolig för att boka tidigt!!

Nästa inlägg

Kronfågel Minut-Kyckling + TÄVLING

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x