Andra dagen i Dubai

Tjingeling

Då är vi framme i Dubai, och idag är vår andra dag här. Vi har än så länge inte sett mycket mer än hotellet, ett väldigt trevligt hotell iochförsig.  Men ska ge oss ut på stan senare efter lunch och boka lite utflykter.

Här kommer lite bilder från resan, vi stannade till och åt hamburgare & chips innan flyget. Trodde nog dock att chipsen skulle vara pommes. Haha… men barnen var mer än nöjda. 
Dubai resetips
Vi hade ett par flyg med gott om benutrymme och massa bra filmer. Så de timmarna gick riktigt snabbt, de tog ungefär fem och en halvtimma hit.

IMG_8529
Minstingarna fick en varsin väska med lite pyssel och smått & gott i.
Och så färgglada hörlurar.

IMG_8533 IMG_8542

Frukosten på hotellet imorse fick MVG,
alldeles för mycket gott att välja bland.

IMG_8554

Och här är vi nu, vid poolområdet nedan. Så nu ska vi sola och bada tills vi tröttnar.
Sen bär det iväg till stan för att shoppa lite. Så fler bilder från det kommer senare.

IMG_8558

Och kikar ni in om en stund dyker nya recept upp på bloggen.
På återseende,

 

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
8 år sedan

Jösses, att ni orkar och har tid att resa jämt, blir trött bara jag läser om det här, tur man är olika. Tror jag håller mig till receptsökningen i fortsättningen, synd för det är en trevlig blogg annars.

Christine
8 år sedan

Den svenska jantelagen är så jävla tröttsam! Jag ORKAR inte med dessa småaktiga surpellar! SÅ ROLIGT för er att resa mycket, jag ÖNSKAR att jag kunde det med. Resa är livet!
Önskar er en underbar semester!

8 år sedan

Tipsar om restaurangen Armani Amal som ligger i Burj Khalifa (man går in genom Dubai Mall). De serverar indisk mat och är en av de bästa restaurangerna jag någonsin ätit på. Vi tog den vegetariska provmenyn som var helt underbar.

Ha det så trevligt i Dubai.

Anneli S
8 år sedan

Fantastiskt spännande med er resa! Ser fram emot att läsa mer om den.

Carro
8 år sedan

Skulle personligen aldrig vilja resa till Dubai, men jättekul att se bilder och läsa om ändå! Ser häftigt ut, och jättefint & lyxigt poolområde! 🙂

Lexie
8 år sedan

Jag tycker det är roligt och inspirerande att du delar med dig av dina resor…..man får ju väldigt bra tips !! Strunta i alla negativa kommentarer, man blir ju bara arg när man läser dem. Njut av din resa och dela med dig 😉 Sitter själv och planerar en resa till Dubai i höst men letar hotell…ni verkar nöjda med ert…vilket är det ?
Enjoy ur trip !

Adrienne
Reply to  Lexie
8 år sedan

Hej! Ser att du frågat om vilket hotell de bott på och det är Conrad Dubai. Suveränt läge med närhet till metron och Downtown Dubai med Dubai mall, Burj Khalifa och fontänen. Men finns ju en uppsjö bra hotell 🙂 Man kan ju även bo på eller nära stranden vid The beach Dubai som ligger vid JBR (jumeirah beach residence) nära Dubai marina men då hamnar ni en bit ifrån Downtown Dubai. Bara för att ni ska se på kartan vart det ligger så kan ni googla på Hilton jumeirah beach resort.
Tips är att äta middag på Madinat Jumeirah med utsikt över Burj Al Arab, tex på Meat Co. Googla och kolla 🙂 Hoppas ni får en underbar resa! Hälsningar från en som började åka till Dubai för tolv år sen och aldrig har slutat 😉

Terese
Reply to  Adrienne
8 år sedan

Hej!
Planera att åka vår första resa till Dubai…. Måste fråga dig Adrienne som har rest mycket till Dubai, ska man boka flygresa och hotell för sig? Eller ska man typ ta en ”charterresa” första gången man åker till Dubai?
Är det något särskilt man ska tänka på när man boka?
Har en son som är glutenintolerant, vet du hur det är med glutenfritt där?
Hälsningar Terese

Nästa inlägg

Maybeauty Face Gel

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x