Maybeauty Face Gel

I samarbete med Maybeauty så provade jag deras The Incredible Face Gel. Detta är en gel som skonsamt tar bort smink, döda hudceller och rengör porerna. Resultatet är att huden känns lenare & fräschare, det är en rengöring på djupet.

IMG_8395

Det är en liten behändig förpackning, som är smidig att förvara i necessären.
Och själva gelén är lite ljusrosa i färgen, och doftar väldigt gott.

IMG_8472

IMG_8441
Hur gör man?
Jo, man masserar in gelen i ansiktet, och man märker med en gång hur orenheterna & döda hudcellerna lossnar.
När man masserat in gelen i hela ansikten så sköljer man bort den med ljummet vatten. Och huden känns fräsch som en nyponros efter behandlingen. Jag gillade att behandlingen gick snabbt, och man märker skillnad med en gång.

Nu kan jag erbjuda er 30 % rabatt med koden ”jennygel”för att komma direkt till erbjudandet
klicka här

* * * * * * * * I samarbete med Maybeauty * * * * * * * *

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
8 år sedan

Det är fantastiskt hur enkelt och lätt man rengör hyn med face gelen. Jättebra produkt, tack för att du tipsade om den 🙂

Anna
8 år sedan

Du ÄR grym Jenny! Tack för alla tips och trevlig blogg.
Älskar variationen. Har nu beställt dessa. Ska bli kul att prova

Delia
8 år sedan

Vad har du för objektiv? 🙂 det vore kul med typ ett ”bakom-kulisserna”-inlägg, där man får se förberedelser för ett inlägg/maträtt/bakverk o hur du (antar jag) gör tallriken/skål osv redo för att bli fotad 🙂

8 år sedan

Älskar din blogg! Man blir dock så sugen på allting. hahah 😀

Astrid
8 år sedan

Hejsan! Har letat som en galning över hela internet efter den perfekta italienska pastan och hittar tyvärr inte det ultimata receptet. Därför tänkte jag skriva till dig att det hade varit uppskattat om du tipsade mer om italienska recept 🙂 Jag är så sugen på en pasta med olivolja, rucola, körsbärstomater, parmesan, zucchini, parmaskinka och ev. pesto. Får ta och försöka slänga ihop ett eget recept o hoppas det blir gott 😀

8 år sedan

Hej Jenny!
Hoppas att du har haft en skön påsk och får en underbar resa 🙂
Jag tänkte göra vaniljpannacotta till efterrätt till en liten lunch med vännerna nästa helg, och funderade på om du tror att man kan smälta mjölkchoklad och grädde tillsammans och ha i bottnen, alltså som ett litet lager under själva pannacottan?! Har sett att du har nutella ibland men detta borde väl också fungera? Tänker mig att det blir som en liten chokladkräm liksom. Vad tror du om det? 🙂

Tack för all inspiration hihi

Nästa inlägg

Påsklov och vi far till Dubai

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x