Välkommen Mars

Välkommen Mars,

Ny månad och en ny vårlig tulpanbukett har fått flytta in. En rosa & cerise med lite små kvistar i. Idag kommer min mormor & morfar hit för lite fika & skvaller. Alltid lika mysigt, och jag behöver lite hjälp att tömma kakförrådet. Efter att ha bakat alla dessa kakor till boken så har jag inte bara sju kakor i frysen utan säkert 27 olika sorter.

IMG_5389 IMG_5396

Men nu tänkte jag snöra på mig skorna och ta en lång morgonrunda innan dess.
Dessa ljusa mornar & friska luften gör ju att det är mycket lättare att vakna till.

På återseende med nytt recept om en stund.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christina
7 år sedan

Har du tips på någon riktigt smarrig fredagskaka som jag kan baka och bjuda mina kollegor på? Kakan får inte innehålla nötter eller mandel.

vickan
7 år sedan

hej, jag undrar om du kan lägga ut en bild på vad/ hur kondenserad mjölk ser ut ?:))

Nästa inlägg

Igelkottar av chokladbollssmet

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x