Tulpaner och jobbplaner

Hallå hejsan,

Ja då var det måndag igen och månadens sista dag, den 29:e februari (skottdagen). Melvin har skridskoåkning idag i skolan, så imorse letades det fram skridskor, hjälm och fixades fika. Sådant som man borde förberett redan igår kväll, men han fick med sig allt & ett glatt humör. Nu när alla är i skola och på jobb, så satt jag mig en stund i soffan för att jobba & kika på nyhetsmorgon. Dagen arbetsvy, fast minus tulpanerna då. Buketten fotade jag för några veckor sedan, underbara.  Gillar verkligen när buketterna är lite så här busiga och inte så strama.

IMG_3668
Vita & lila tulpaner, annars köper jag oftast ljusrosa.
Köpte rosa blomsterkvistar och blandade in i buketten.

IMG_3663 IMG_3662 IMG_3657

Mailen blinkar med många olästa meddelande, så jag ska sätta mig och besvara dem. Sedan vill jag hinna med att bläddra i mattidningar efter lite ny inspiration. Lunchen är bokad på stan med äldsta sonen, innan vi ska uträtta lite ärenden.

Kikar in lite senare med middagstips!


0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Vilken härlig bukett Jenny!

Tack för all härlig inspiration som du bjuder på här hos dig, vilket jobb du gör!

Kram

Inredningshjälpen/A

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x