Frågor om Maldiverna ?

Hej där,

Ni har frågat och undrat lite om resan både här & på instagram. Jag har inte hunnit svara på alla, så om ni undrar något kan ni väl fråga här igen. Jag ska sätta mig och svara på dem så gott jag kan när vi är hemma igen.

IMG_3502
Maldiverna

”Hörs” när vi är hemma i Sverige igen.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Angelica
8 år sedan

Ser underbart ut och det ör många som reser till Maldiverna. Jag undrar när du säger att det är dyrt, vad jämför du med då? Thailand lr Sverige? Skulle du rekommendera att åka dit med barn, 9, 5 och 1/2 år 🙂 Hur va shoppingen? Eller är det ”bara” sola och bada hela dagarna som gäller? 🙂
Tack för en kanonblogg

Lillyk
8 år sedan

Vilken härlig resa ni haft! Maldiverna verkar underbart. Tack för allt du delar med dig 🙂 Hur satte ni ihop resan? Åkte ni charter eller reguljärt? Varför valde ni just dessa två öar? Hur var maten? Ha en fortsatt bra dag! KRAM

T
8 år sedan

Ser ut som ni haft de underbart! Jag undrar om du tyckte de va Lagomt med dom dagarna ni va där eller om du hade velat stanna längre ? Nu bytte ni ju ställe en gång men om man bara är på ett ställe kan de bli långtråkigt då tro?

EVELINA
8 år sedan

Vad kostade resan? 🙂
Vilket bolag åkte ni med?
Är det dyrt på plats?

Härliga bilder!!!

Jenny
8 år sedan

Skulle du rekomendera att åka med tonåringar? Vad finns det för aktiviteter på ön? Tack för en fin blogg och fina bilder??

Katarina
8 år sedan

Jag undrar också hur ni satte ihop er resa. Priser och sånt. Av bilderna att döma är det ju ett ställe man inte får missa helt enkelt =D

Christina
8 år sedan

Jag har varit sugen på att åka till Maldiverna men aldrig kommit till skott. Har läst en del på nätet och har förstått att det finns mängder med öar att välja mellan. Tycker det verkar dyrt och lite krångligt att ta sig från flygplatsen och till vissa öar eftersom man är hänvisad till helikopterflyg. Den ön som ni valde verkade ju ligga bra till från flygplatsen räknat. Vet du om det finns strandnära hotell till billigare pris på någon av de öarna ni besökte? Jag tycker att många hotell på Maldiverna har priser på minst 5000 kronor/ natt och det tycker jag är väl saftigt. Har ju hittat billigare hotell men man vet ju inte om de ligger helt off. Vill ju bo strandnära till ett överkomligt pris. Har varit i Thailand flera gånger tidigare och vad jag förstår går det inte att jämföra resmålen. I Thailand är det ju mycket billigare att bo, förflytta sig och leva. Tack för din inspirerande blogg med både recept och resor!

Emma
8 år sedan

Hej! Jag ville åka till Maldiverna många gånger men dyra transporter satte alltid stopp för resan. Har läst lite här o där att man betalar minst 4000 per person varje gång man vill ta sig till någon ö. Det kan vara lite långtråkigt att tillbringa hela 14 dagars resa på en och samma ö som oftast bruka vara små. Så min fånga är hur ni reste mellan öarna? Och transfer till flygplatsen? Hoppas att ni har haft en härlig resa (L)

Annika
8 år sedan

Hej! En jämförelse mellan Thailand och Maldiverna skulle vara intressant. ?

Nästa inlägg

Kycklingbiffar i citronsås

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x