Oral-B med bluetooth

Hej hej,

Jag fick en förfrågan om samarbete med Oral-b, och  eftersom jag är väldigt noga med mina tänder så tackade jag med glädje ja till detta. Jag som bakar och äter sötsaker mitt i veckan borstar också tänderna med stor medvetenhet. Tidigare har jag alltid borstat med vanlig tandborste, fast min tandläkare många gånger berättat fördelarna med eltandborste. Så nu var det min tur att prova eltandborstarnas rolls royce. Jag har hunnit använda den under några dagar nu, och är supernöjd än så länge. Jag ska lämna ett fullständig utvärdering till er om ett par veckor.

Visste ni att vi vanligtvis borstar alldeles för kort stund per dag, med appen ”oral-b” får du lättare koll på hur länge du borstar och hur du borstar. Jag gillade lyxen att kunna stå och läsa nyheterna i appen samtidigt som man borstar, min borsttid ökade tydligen markant pågrund av detta. Win- win.
IMG_4061

I appen kan man välja olika ” Dental care journeys” jag valde ”whitening”-programmet. Är ni som jag som gillar att kunna följa framstegen precis som vid träning så kommer ni gilla denna appen. Här kan jag följa dag för dag hur jag borstat, om jag borstat för hårt eller för kort tid. Allt för att man ska få så friska & starka tänder som möjligt. En snygg & praktisk förvaring medföljer, vilket speciellt uppskattas denna månaden då jag kommer vara på resande fot väldigt mycket.

IMG_4093

Busenkel att använda, och riktigt snygg. Till tandborsten medföljer 4 borsthuvud, så man behöver inte köpa flera tandborstar. Utan egentligen bara fler borsthuvud, om det är fler i familjen som också vill borsta. Mer ekonomiskt dessutom. Kolla in deras hemsida här

För detta samarbetet ville jag ta fram ett nyttigt recept, något som är bra för tänderna.
Och vegetarisk måndag som det är idag så tyckte jag att det passade bra med en god krispig grekisk sallad. Gott & nyttigt

IMG_1656
Det här behöver du till 2 sallader :
Blandad grönsallad
1/2 skivad gurka
1/2 skivad rödlök
1 skivad tomat
1/2 strimlad gul paprika
gröna & svarta oliver
2 bitar fetaost
olivolja
massa finhackad färsk dill

Gör så här:
Blanda alla grönsaker och lägg upp på två tallrikar.
Lägg fetaosten på sallden och ringla över en god olivolja.
Klipp över dillen & servera genast.

* * * * * * * I samarbete med Oral-b* * * * * * *


0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Men Jenny, precis vad jag behöver just nu x 2 🙂
Efter 10 dagar på hotell med fester på kvällarna och massa restaurangmat så längtar jag efter nyttig och fräsch mat och en eltandborste har länge stått på önskelistan, kanske för att jag är både morgon och kvällstrött?

önskar dig en toppenfin vecka Jenny!

Kram

Inredningshjälpen/Anette

8 år sedan

Hejsan,

Kan du beskriva skillnaden mellan en vanlig tandborste och den där eltandborsten? 🙂

Funderar själv på att investera i en men det finns så många så kanske kan vara bra att få ett fint tips från dig?

Kram!

8 år sedan

Grymt fräckt med app till tandborsten!

8 år sedan

Riktigt bra blogg du har! Mycket inspiration när man inte vet vad man ska äta 🙂

Nästa inlägg

Min arbetsvy

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x