Min arbetsvy

Hej fina, 

Hoppas ni har en bra söndag och allra bästa alla hjärtans dag. Min dag startade tidigt av väckarklockan som larmade runt halvsju. Jag lät resten av familjen få sovmorgon medan jag bakade och förberedde en stor mysfrukost. Sen väckte jag dem strax efter nio, och Jonathan hade tydligen varit iväg med barnen och handlat gulliga presenter, så det blev lite paketutdelning också. Mysigt. Men nu är jag igång igen och bakar. Och nu tror jag att jag börjar se ett slut på allt jobb & alla förberedelser. På måndag kommer Ulrika och då ska det vara klart att fota. Och nu säger listan att jag ”bara” har 8 bakverk kvar, iochför sig kanske de mest krävande men snart är jag iland.

IMG_4705 (1)

Nu vispar jag grädde till en ny cheesecake, bästa fikat att förbereda! Gott gräddigt & chokladigt kommer det blir! Mumma.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosa
8 år sedan

Oj, vad du jobbar o sliter! Kan tänka mig att det luktar otroligt gott av nybakat hemma hos dig för jämnan. Det ska bli så roligt att få se resultaten sen. Ha en toppenvecka 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x