Maybeauty Face Mask & Face Pore

Hej där,

Som ni vet brukar jag ha samarbeten med Maybeauty, och det för att jag gillar deras produkter. Jag tycker att produkterna är enkla att använda & man ser resultatet med en gång. Nu har jag ett riktigt bra erbjudande på dessa 2 produkter till er : Face Face Mask & Pore Mask.

IMG_0842

Pore mask är en ansiktsmask som suger ut talg,  döda hudceller, stänger porerna och gör dem mindre. Applicera ut Pore masken i ansiktet, låt den stelna i 15- 20 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Denna masken gillade jag mycket, konsistensen påminner om lera. Och huden blev mjuk & len och kändes fräsch efteråt.

IMG_0917

Deras ”Face Mask” är också grym, den tar något längre tid att använda.  Face Mask tar bort död hud, pormaskar, olja i fet hy och motverkar acne. Applicera på masken i ansiktet ( undvik ögonbryn ) och låt masken torka 30-40 min, dra av masken så försvinner orenheterna i hyn.

IMG_0223

Jag hinner sällan komma iväg på ansiktsbehandlingar salong,
så jag tycker att detta är perfekt hemmaspa för oss som inte har tid.

IMG_0253 (2)

Jag tycker att produkterna är lätta att använda och visar resultat med en gång. Stort gilla på bägge. Och nu har jag ordnat fram ett grymt erbjudande till er där ni får 30 % på detta paketet med rabattkoden Jennyfeb eller klicka HÄR för en direktlänk till erbjudandet där koden aktiveras automatiskt

* * * * * I samarbete med Maybeauty * * * *  *

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Snyggt Jenny!

Tror banne mig jag ska testa det jag med min nuna behöver piggas upp och det illa kvickt!

Ha en fin måndag!

Anette

Hanna
8 år sedan

Hej, jag tänkte testa detta, men undrar hur de skall kombineras/ om de sall kombineras. Alltså skall man använda face poe först och sen face mask. Eller kan man göra som man ll?

Nästa inlägg

Skagenröra

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x