Ao Nang – Nadivana

Godkväll från ett varmt Thailand. 
Vi befinner oss tillbaka i Ao Nang på det trevliga lägenhetshotellet Nadivana. Måste säga att hotellet är över förväntan, stora fräscha ytor. Vi bor i en tre rummare på nästan 150 kvadrat med gigantiskt terrass. Till samma pris som ett vanligt hotell nere i ao nang. Hotellet ligger tre km från ”centrum” men det går gratis taxi flera gånger om dagen för dem som vill åka ner till restaurangerna eller beachen. Så jag tycker väldigt prisvärt, lugnt & trevligt. Konstigt att inte fler hittat hit än ( hälften av rummen var inte bokade ) Så det blir hotelltips för er som kanske ska stanna ett par- tre dagar i ao nang. Vi bor här bara tills imorgon, men nu i efterhand hade vi kunnat stanna ett par dagar till.  Det finns bara 12 lägenheter här, så det är inte så att man behöver inte direkt trängas vid poolen.

Bilder lånade från hotels.com

HOTELLET hotellet1 hotellet3 hotellet4Nu ska vi börja packa om och packa ner. Imorgon går flyget hemåt igen.
Trevlig kväll alla där hemma.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Det har varit fantastiskt att följa er resa i Thailand, så stort tack för det! 🙂 Har nästan känts som att jag befunnit mig där borta i paradiset med er 🙂 Har varit i Thailand två gånger, men inte just där ni varit nu. Har blivit så sugen på att åka till dessa vackra platser nu, så det får bli nästa resa.

Hoppas ni får en lugn och skön resa hem till kalla Sverige igen.

Kram//Lotta

8 år sedan

Åh så underbart <3 Hoppas ni får en bra resa hem! 🙂 kram

8 år sedan

Sååå vackra bilder du bjuder på och så fint och fräscht hotell.
Skulle gärna vilja åka till Thailand, men sonen är super allergisk mot jordnötter, så vår läkare har avrått oss att åka till Asien. Det finns ju jordnötter och nötter i köken där, så spår finns därför ofta. Lite synd, för Asien har så många fina platser att resa till.
Härligt att få följa er resa i alla fall och så mycket god mat ni får njuta av. Jag älskar Thaimat!
Kram från Skåne!

Nästa inlägg

Koh Ngai

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x