Koh Ngai

Godmorgon där hemma, 
Nu när ni läser detta så är vi redan på väg till vårt nästa hotell. Vi har haft många fina dagar här på Koh Mook med utflykter till ”grannöarna”. Igår blev det en tur till Koh Ngai, med lite snorklingstopp på vägen. Detta är en till liten paradsiö och jag är så glad att vi åkte hit en dag. Har ni tid när ni har vägarna förbi så gör det.

Här kommer en massa bilder från vår gårdag.

IMG_3348

IMG_3370
Här är så folktomt och man hittar snabbt en egen strand bara man promenerar en bit. Så lyxigt.  Wi-fi:t funkar så där från öarna, men å andra sidan kan man faktiskt försöka vara lite ledig också när man reser 🙂

IMG_3356

Stannade till och åt lite längst vägen, goda soppor och kycklingwoker.

IMG_3350
Tog en bild på menyn då jag vet att många av er undrar över priserna och maträtterna. Det finns mycket ”vanlig mat” också som passar barnen bättre. Såsom pizza, pasta och pommes.

IMG_3354 IMG_3358 IMG_3359

Och så här ett ställe för reseförsäljare se ut. Det är bra mycket billigare att handla resor / transfer av dem än via hotellet. Samt roligare att gynna dem än de stora hotellen som oftast lägger på dubbla avgifter.  Finns inte resmålet här som du vill boka så löser de det, de ringer runt lite och kikar på nya möjlighet med taxi / båtar/ färjor. Så mitt råd till alla som reser, res runt lite istället för att bara sitta på ett och samma hotell hela resan.

IMG_3362
De sista timmarna var vi här och snorklade, väldigt vackra stränder här på Koh Ngai och kritvit sand.
Värt ett besök, precis som Koh Lipe, Koh Mook & Koh Kradan.

IMG_3375

Vi hörs säkert lite senare igen,
hoppas på bättre internet på nästa hotell.

 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Så roligt att få följa er, jag ”slukar” allt du skriver! Har varit i Thailand 5 ggr men inte på Koh Lipe! Sitter just nu och drömmer om en ny resa nästa vinter och då känner jag att vi måste Koh Lipe 🙂

Kram

Kristina
8 år sedan

Hej
härliga semester bilder du delar med dig av. vår familj med barn 5 år och 8 år, planerar att åka till Thailand. vi funderar göra som ni att byta boende och öar under några veckor. nu undrar jag något praktiskt. Hur gör ni med packningen?? har ni resväskor eller backpackryggsäckar??

Emilie
8 år sedan

Hur långt är det mellan Koh Lipe och Koh Ngai? Åker till Koh Lipe om två veckor 🙂

8 år sedan

åter igen blir jag säker på att nästa jul och nyår skall vi inte vara hemma, utan där borta där Ni är..

Härliga bilder !!

Eva
8 år sedan

En fråga: kan man ta med barnvagn ut till de mindre öarna? Vi åker till koh lanta i mars och tänkte då åka ut till koh mook och koh ngai bl.a.

8 år sedan

Åh vilka underbara bilder! Vi (jag och maken) sitter och försöker komma fram till hur vi ska boka…Du skrev att ni åkte med charter men det verkar som om ni åker runt hela tiden och bor på olika ställen så min fråga är: Vilket charterbolag åkte ni med och hur har ni bokat alla era olika boenden?
I övrigt gillar jag din blogg och använder den ofta när det ska bakas! Ha det bra

Nästa inlägg

Bacon- & kycklingsås med pasta

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x