Koh Mook

Hej

Idag är det vår fjärde dag på Koh Mook, det är en liten ö. Och vill man förflytta sig så går det ta en tuc-tuc ( taxi )eller har en cykel. Igår var vi här på stranden hela dagen, solade och badade och kollade på alla sjöstjärnor. Finns mängder av dem här så fort lågvattnet kommer.

IMG_3175
Restaurangen här på hotellet, där även frukosten serveras. Vi har  bara lunchat här än så länge men tänkte prova middagen ikväll. De dukar upp på stranden med alla borden då.

IMG_3200
Igår åkte vi tuc-tuc till Charlies Beach och åt middag, vi tycker det är roligt att prova lite olika matställen när vi är iväg. Charlies är ett trevligt hotell här på ön men om jag ska rekommendera ett boende här så är det vårat ställe. ( Sivalai )IMG_3201

Nu sitter vi här i receptionen och har precis ätit frukost, ska alldeles snart åka över till Koh Kardan för snorkling.
Man hyr en båt / chaufför här för en heldag kostar cirka 1500 – 1800 bath för en familj på 2 vuxna & 2 barn. Vi tycker det är mycket smidigare än att boka in oss på större båtutflykter, för då kan vi själva bestämma hur länge vi ska stanna på varje ställe plus när vi vill åka hem. För att få bästa pris så bokar man inte via hotellet utan gå ner till de lokala resebyråerna ( finns överallt, blandannat i samband med de små mataffärerna här i byn )

Nu kommer vår longtailbåt här ser jag.

Så vi hörs senare 

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla Lindholm
8 år sedan

Koh kradan mycket fint och även koh mook

Anna-Maria
8 år sedan

Koh Kradan är underbart vackert! En liten fråga…är det longtailbåt ni hyr då eller? Vi har hittills alltid åkt med båtutflykter, men det lät ju smidigare att få bestämma tiden själv 🙂

8 år sedan

Så underbart de såg ut ? ??

Frida
8 år sedan

Tusen tack för underbara bilder. Hur tog ni er från koh lipe till koh mook?

jennysmatblogg
Reply to  Frida
8 år sedan

Speedboat 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x