Crown Lanta 2016

God morgon och välkommen 2016,

Hade ni en fin nyårsafton med god mat & trevligt sällskap? Vi hade en lugn och jättetrevlig kväll, vi promenerade längst ”Long beach” igår och valde en restaurang mest på måfå. Vi fick in goda soppor, grytor, pizzor och mätta promenerade vi sedan ner för krabbjakt på stranden. Här på koh lanta finns det hur-mycket-krabbor-som-helst, barnen är lyriska. Innan tolvslaget så köpte vi rislyktor som vi tände och skickade iväg. Mysigt.

Idag har vi inte gjort många knop, jag vaknade först. har haft lite svårt att sova inatt, har väntat på att Jacob & Thelma skulle ringa och bekräfta att de var framme. Och de gjorde de, och resan hade gått bra. Sen gick jag ut & satte mig och jobbade några timmar med en kopp kaffe. Internet fungerar bäst tidig morgon innan alla andra har loggat sig in på det.

IMG_2820

Sen vaknade dessa små, och ville bada innan frukost.
Det har varit så uppskattat med poolaccess, vi brukar inte boka det. Men faktiskt så värt det.

IMG_2823

Det lilla vi har sett av hotellet är bra än så länge, frukosten var mycket att välja på. Litet minus för långa köer till omeletterna & pannkakorna. Men vem har bråttom när det är semester?

IMG_2826

Snart är det lunchdags och sen har vi tänkt gå ner och kolla in hotellets strand.

IMG_2828För er som vill följa med oss både på resan & mera uppdateringar kring mat & bakning så finns jag på instagram
@jennysmatblogg

Skärmavbild 2016-01-01 kl. 12.59.48

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Helen
8 år sedan

Gott nytt år!!
Vi gjorde dina potatisbakelser igår och det blev så gott!
Ha en fortsatt skön semester!

8 år sedan

Hej Jenny .
Efter att vi varit några gånger på Laanta kommer några Tipps till er om mi vill.

Relax bay , ligger alldeles intill long Bech söder hållet. En fantastisk strand med mängder av eremitkräftot för barnen att leka med. Resturangen längst till höger om du står med näsan ut mot vattnet trevlig, även den längst åt motsatt hål? Kan verkligen rekommendera den stranden då namnet är ner beskrivning .
Åk dit på fm då det är lite folk där.
Kostar kanske 150 bht från er, med tuk tuk.
Sedan bu bu i-land via träsket är en härlig tur, det är en ensam liten ö ca 40 min från lanta det finns en resturang och 4 bungar på ön:) då vi var där var vi sj över lunchen och stranden är magiskt enslig, helt orörd, det finns en stig som går runt ön tar en 20 min å gå runt, vi beställde in vår mat och tog en prom i djungeln runt sedan var maten precis klar då vi kom runt och satte oss till bords direkt. Vi tog med kanoter i longtail båten så då paddlade vi runt klippväggarna på dit vägen, guiden hjälpte oss. Vi åkte vis träsket och dom hjälpte oss med allt därifrån. Spännande tripp för vuxen som barn och man får ta del av det orörda vackra. Tror detta kostade ca 2500 bht + maten där.
Ta med frukt eller dyl om ni bli sugen då ni åker longtail, båten väntar på er där och ni bestämmer då ni vill åka hem.
Mvh Veronika

Erika
8 år sedan

Hej! Tack för tipset om den krämiga räkcheesecaken. Jättegod. Vi gjorde den med sikrom och det blev hur gott som helst. Undrar bara om det går att göra den utan gelatinblad? Nu när vi åt den dag 2 hade gelatinet bildat klumpar som inte var särskilt trevliga. Tips annars hur man undviker det? Tacksam för svar! Hälsn Erika

Nästa inlägg

Mot flygplatsen

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x