Mot flygplatsen

Hej hej,

Kikar in med ett tidsinställt inlägg här från ett varmt & soligt Thailand. 16 dagar har vi varit här nu, och vi känner oss inte riktigt trött på Thailand än. Tonåringarna var rätt nöjda iallafall, och idag lämnade vi av Jacob & Thelma på flygplatsen. De åker hemåt för att inte missa mer i skolan. De har flygit så mycket med oss kors och tvärs över halva jorden att de inte tyckte det var några problem alls att resa hem själva ( men som den hönsföräldrar vi är så såg vi till att de blir incheckade innan vi reste vidare )

lanta2

Och sen efter flygplatsen bar det av tillbaka mot Koh Lanta ( igen ), här stannar vi till den 4:e innan vi reser vidare… Hotellet heter Crown Lanta, och bilderna är lånade av hotels.com

Lanta4

Barnen tyckte poolen var det bästa,
och som vanligt var jag nöjd med att det var nära till stranden.

Lanta6

Detta hotellet ligger närmare Saladan, och ska ha lite fler närliggande restauranger än vårt tidigare hotell här. Jag uppskattar att kunna gå ut och äta thaimat på smårestaurangerna istället för att bara vara på hotellet.

Lanta5

Hoppas på fint snorklingvatten också 🙂

lanta3

Höll på att glömma att det var nyårsafton idag….
Så Gott nytt år alla fina läsare och god fortsättning.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla F
8 år sedan

Hej Jenny! Önskar dig ett riktigt gott nytt år! Er resa ser helt fantastiskt ut! Förstått att ni bokade flyg tidigt men hotellen efterhand närmare avresan. Är det billigare att göra så? Vi har kollat på resa över jul och nyår nästa år men två vuxna och två barn kommer kosta ca 90 000 kr om man åker charter. Vad betalar ni på ett ungefär, dvs är det billigare att göra som ni gör och boka allt separat och själva?
Kram Camilla F

al68
8 år sedan

Gott Nytt År från Sverige till er i värmen ?❤️

8 år sedan

Vilken magisk vacker strand att fira Nyår på!
I dag har jag lånat ett recept från dig. Testade att göra potatis- och jordärtskockspurén till lunch.
Det blev gott 🙂
Gott Nytt År!
http://chocochock.se
”Följ gärna min träningsblogg med tips, smaktester och min resa mot ett sockerfritt liv” 🙂

Nästa inlägg

Årsresume 2015

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x