Railaybeach

Hej där hemma,

Har hört att vissa av er fått snö ( lyllo er) även om det hade varit ännu roligare att ha snö även över julen. Vi har spenderat våran andra dag här på Railaybeach. Det är fint här men inte så mycket mer att göra än att sola, bada och äta. Och det visste vi redan när vi bokade, så vår sista dag blir här imorgon innan vi pyser vidare mot nu destination. Uppdaterar mer om den imorgon.

Mina bilder från hotellet,
IMG_2796

Poolen var bra och rummen var fina och frukosten var ok. Tyvärr försvann Nomis Ipad någonstans mellan Taxin från Koh lanta och båten hit till hotellet. Hon som alltid varit så rädd om den blev ju såklart superledsen. Så frågar ni henne får nog denna vistelsen på detta hotellet inte höga poäng. Vi har ringt både taxi / båtföretag men tyvärr var den inte upphittad någonstans.

IMG_2798

Stranden ser ut som vi minns den från förr, väldigt vacker. Kanske lite för mycket turister & båtar för vår smak.
Men vi brukar också försöka åka under lågsäsong, då är allt lite lugnare. Så tips till er som vill åka, sikta på höstlovet. Både billigare och mindre turister 🙂

IMG_2800

Matvagnar och ställen finns det gott om.
Här en söt skylt på thailändsk ”Take Away” på walking street. Gillar att de använder så mycket färger.

IMG_2806

Jag sitter nere i receptionen och jobbar lite, men nu börjar resten av familjen att droppa ner. Så nu är det dags att ge oss iväg för att äta. Valet idag tror jag står mellan gröncurrygryta och en nudelsallad. Gott!

Trevlig kväll eller trevlig dag till er!
( Här närmar sig klockan 17.30 )

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
8 år sedan

Hur mycket betalar ni för en resa till Thailand för hela familjen? Köper ni endast flygstol och sedan bokar hotell själva på nätet eller på plats? På vilka öar/ställen har ni varit? Vilka är dina/era favoriter?

Josefin
8 år sedan

Vi åker till Koh Lanta om 2 veckor. Vilka är era bästa Koh kanta tips, vad får vi inte missa? Utflykter, restauranger?

8 år sedan

Vad heter detta hotell? 🙂

Nästa inlägg

Värmande fisksoppa med kräftor & citronaioli

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x