Rawi Warin Resort & Spa

Hej där bloggisar
Juldagen har snart passerat här i Thailand, och vi har solat & badat och jagat krabbor på stranden. Vi kom fram till Koh Lanta idag vid ett-tiden, så här tog vi farväl av PhiPhiöarna och tuffade vidare på nya äventyr.

IMG_2689

Vi  checkade in på gigantiska Rawi Warin Resort & Spa.
Hotellrummet är verkligen jättefina, och vi fick två hus bredvid varandra.

IMG_2695Poolen är stor och barnen är jättenöjda, dock inte så mycket restauranger i närheten som jag hoppats på. Jag gillar inte att behöva äta på hotellet varje dag, då känns det som om man lika gärna kan åka till Gran Canaria på all inclusive. Men vi kan enkelt boka en tuc-tuc, och åka vidare när vi vill. Söta huset från andra sidan när det börjat skymma lite .

IMG_2740

Men en liten restaurang finns här jämte, god mat och trevlig underhållning.  Fast imorgon åker vi in till Saladan och kollar shoppingen och äter där istället. Jag har stora förhoppningar på frukosten imorgon, för förra hotellet på Phi Phi hade ingen vidare frukost. ( Fast utsikten från rummen vägde upp detta )

IMG_2743

Maten ikväll blev vårrullar till förrätt & en kryddig soppa samt en kycklingwok till varmrätt.
Restaurangmaten är fantastisk nästan överallt här, blir väldigt sällan besviken på maten.

IMG_2745På väg hem från restaurangen fångade vi både eremitkräftor & krabbor. Detta är så mysigt och något barnen pratar om i månader efteråt. Jag har fått flera frågor av er om det är lätt att åka med barn hit, och om det är något jag skulle rekommendera. Och jag säger: åk bara! Har ni möjlighet så gör det, vi har rest massor sedan barnen var bebisar. Och det är det roligaste man kan göra! Man upplever så mycket, och lär sig massor om andra kulturer. Thailand är kanske inte var det var för 10- 20 år sedan men det är ett land som är lätt att resa till och det finns fortfarande massa vackert att se & uppleva.

Stor Kram och en fortsatt fin Juldag där hemma!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Malin
8 år sedan

Prova TIME FOR LIME i koh lanta du kommer inte ångra det! http://www.timeforlime.net/

8 år sedan

Men så härligt och varmt och skönt ni ser ut att ha det, längtar till Thailand och förhoppningsvis hinner vi åka iväg en sväng inom kort.

Njut massor!

Kram Inredningshjälpen/A

8 år sedan

ser så skönt ut..

det är natt och de andra sover men jag sitter och funderar på vart vi skall åka, långt kvar men ändå.. Måste lägga upp en plan.

kram

Nästa inlägg

Koh Lanta

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x