Koh Lanta

Godmorgon där,

Hoppas att julafton blev precis lika fin som ni hoppats på med god mat & trevligt sällskap. Vi hade det toppen här, fast det var väl ingen direkt julstämning när det är 35 grader varmt och man har sand mellan tårna. Men vi delade lite julklappar som vi köpt här på plats, och kollade in de fina showerna på hotellet. Nu är vi på väg till Koh Lanta för att bo där i fem dagar. Vi har haft det jättebra på Phi Phi. Och vi sett det vi planerat och vill gärna ser mer av Thailand. Denna gången hade barnen bestämt boende och det blev ett jättehotell ( själv föredrar jag små mysiga ) På bilderna från hotels.com ser det ut så här

hotell3

Det viktigaste tyckte barnen var att det blir en stor pool, så den önskan gick i uppfyllelse. Jag är glad att det är nära till stranden 🙂

hotell5 hotels5hotell

Vi ska säkert trivas här.
( För er som undrar så heter hotellet Rami Warin Resort & Spa)

Trevlig Juldag till er.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
8 år sedan

Hej. Ser helt underbart ut..undrar över en sak. Har ni själva kombinerat er resa? Alltså bokat flygstol för sig och hotell för sig? Vilket flygbolag har ni i så fall rest med? Ha en fortsatt underbar sem?????

jennysmatblogg
Reply to  Maria
8 år sedan

Hej Maria,
Denna gången har vi kombinerat vår resa själva. Vi flyger med charter eftersom vi inte vill ha mellanlandningar ( fritidsresor – men även Ving flyger hit direktflyg ) Sedan bokar vi hotell på olika bokningssidor ( hotels.com , agoda, booking ) Då blir det en resa lite mer på våra villkor. Vill inte bo på bara ett eller två ställen när vi är borta så här länge 🙂 Vi kommer snart resa vidare till Krabi, Koh Lipe, Koh Mook, Koh Kradan – Malaysia hade vi planerat att besöka. Men vi väljer nog bort det efter att ha läst att många varit missnöjda.

Hoppas du fick svar på några av dina frågor.
God fortsättning

8 år sedan

Åh, så underbart! Tack för att du delar!

8 år sedan

härliga bilder du delar med dig… vill så gärna åka tillbaka till Koh Lanta, då vi gifte oss där för 10 år sedan.

jag läser vidare och njuter av bilder.

Linda Björklund
8 år sedan

Underbara bilder!!!! Min sambo och jag åker om 5 dagar till underbara koh lanta, blir först några övernattningar på krabi sedan blir det faktiskt rawii warin resort. Vi tittade på detta stället redan förra året när vi var på lanta. Och nu efter dina bilder längtar vi ännu mer! Önskar er fortsatt trevlig resa.

Nästa inlägg

God Jul

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x