God Jul

Kikar förbi för att önska alla mina fina läsare en riktigt God Jul! Här i Thailand är klockan halv elva och vi är på väg ner till stranden. Julmiddagen blir på hotellet ikväll, och menyn som bjuds på är en riktigt festmåltid. Inte ett dugg ”julbordigt”, utan istället skaldjur, fisk & thairätter i massor. Sittningen börjar klockan sju, sedan är det shower, lekar och godis för dem som stannar så länge. Ska bli trevligt och barnen ser fram emot eldshowen ikväll igen. Jag har hunnit träffa flera av er bloggläsare här i Thailand under denna veckan som gått, jätteroligt när ni kommer fram och säger hej.

Eftersom jag inte har några juliga bilder i år, så jag valde istället denna bilden från förra julafton.

En riktigt God Jul var ni än befinner er.

barnen

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
8 år sedan

God jul, Jenny!

Ann
8 år sedan

God Jul!!!!!!!!!!!

Chatarina
8 år sedan

God Jul önskar jag er i värmen, här i Småland är det ca 2 plusgrader,Kram från Chatarina!

Caroline
8 år sedan

God Jul! Vill också passa på att säga att din dotter är så himla söt! Det riktigt lyser om henne på alla bilder och hennes leende når alltid ända fram till mig som läsare och smittar av sig 🙂 Tack för alla recept! Önskar er en god jul i Thailand!

Nästa inlägg

23 december

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x