Phiphi öarna

Hej hej,

En lugn och härlig dag har vi haft idag på Phi Phi öarna, solat, badat, ätit och snorklat lite bland alla nemofiskar. Barnen hittade sin första eremitkräfta idag, det lär inte vara den sista. Och som de minsta springer och jagat krabbor och kräftor här längst stränderna. Roligt att se, och det är definitivt mer krabbor på Koh Lanta än här,  och dit åker vi den 25:e.

IMG_2488

Det börjar skymma rätt tidigt här i thailand, så runt klockan halvsju så bär det iväg för att leta reda på dagens middagsrestaurang.  Det finns massa trevliga matställen här. Vi har besökt massor med olika restauranger här i thailand under alla år vi har varit ute och rest. Så bästa tipset till er som ska till Thailand för första gången. Var inte rädd för att beställa mat på enklare ställen, de som bara har plaststolar och bord har faktiskt oftast den godaste mat.

IMG_2538

Nu ska den här 34 åringen (tant) snart gå och lägga sig och sova, och sen kommer jag tydligen vakna upp som ett år äldre imorgon. Jag hoppas på kaffe och vacker sång imorgonbitti. Presenter önskar jag mig inte, jag har allt jag behöver och lite till. Jag är bara så glad & tacksam att jag har min familj här med mig imorgon och på julafton, det är allt jag önskar mig.

IMG_2543

På återseende imorgon igen min vän

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Åh så härligt, njut!
Jag kikade in för att leta efter ett recept på Jitterbugg, det vill jag minnas att jag har sett här hos dig!

Kram

Inredningshjälpen/A

jennysmatblogg
Reply to  Inredningshjälpen
8 år sedan

Ja sök på strasskakor så hittar du? 🙂

8 år sedan

Grattis i förskott Jenny. Hoppas du får en toppendag här i Thailand. Här försöker jag och min familj skapa julstämning i värmen och jag har precis lagat jansson och bakat julgodis från dina recept på hemmagjord sirap (det enda stället i Kamala som säljer sirap hade slut). Men det blev bra ändå. Har vänner som kommit ner precis och tog med glögg och pepparkaksdeg så idag bakade barnen pepparkakor. Man gör så gott man kan. Ha en skön semester å njut av värmen. Det gör jag!

Anne
8 år sedan

Grattis på födelsedagen i förskott! Hoppas du får en underbar födelsedag där i paradiset. Den lilla krabban är ju för söt!

Åsa
8 år sedan

Grattis på födelsedagen, hoppas du får en underbar dag!!

Ett par (mindre roliga) frågor: hur tycker du det är på stranden på de ställen ni varit, behöver man se upp för kanyler och går hundar/katter fritt och bokstavligt talat skitar ner…? Är det rent på stränderna tycker du?

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
8 år sedan

Tack 🙂
Vi har haft bra ständer i Thailand.
Det finns ibland någon glasbit eller så, precis som i grekland eller i Miami. Så det är att föredra att ha på sig sandaler.
Hundar går fritt i Thailand. men på Phi phi har jag bara sett katter än så länge.

Hoppas du får en fin jul.

Nästa inlägg

Baka med kokos

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x