Tre dagar kvar till jul

Hej raringar,

3 dagar kvar till jul, har ni läget under kontroll med julklappar & julmat? På Facebook  uppdaterar jag nu massor med just julrecept, så håll utkik där. Här har vi inga direkta julplaner alls, vi tänkte bara fortsätta som vi gör. Äta, sola & bada, snorklade lite bland färgglada fiskar och äta lite till, vi har det så bra så det är inte klokt.

Så här har våran utsikt sett ut hela dagen, Long Beach på PhiPhi.
IMG_2463

Vill ni följa med oss ännu mera så finns jag på instagram
@jennysmatblogg

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 20.54.12

Hörs imorgon!

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Så härligt ni verkar ha det!
Jag gjorde wienernougat igår, blev supergott 🙂
http://chocochock.se

8 år sedan

Härligt! Får mer julkänsla av att se alla färgglada inlägg med juldeco. Här hemma är det grått och … grått. Kallt är det verkligen inte. Så nån snö är det väl inte att räkna med till på torsdag. Men jag och mina barn har försökt att skapa julglädje med hjälp all julgodis. Hittade en och annan bra recept på din blogg. Men skulle vilja få lite tips på julskinka griljering. Jag har verkligen försökt och lyckat inte. Köper jämt färdig över disken.. lite tråkigt. Så om du har nåt bra tips, skriv gärna!

jennysmatblogg
Reply to  Emma S
8 år sedan

Sök på bloggen 🙂 jag har flera stycken griljeringar 🙂

Jenny
8 år sedan

Jag halkade in på din blogg första gången för några månader sedan och nu läser jag den varje dag och har provat massor av din recept! Tack för inspirationen! Följer den med extra glädje nu när ni är på Phi phi, var där för typ 10 år sen och det är såå kul att drömma sig tillbaka.

Nästa inlägg

Fudge med apelsinkrokant

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x