Fudge med apelsinkrokant

 

Apelsinkrokant känns väl lite ändå juligt.
Denna tycker jag att ni måste slänga ihop till julafton.IMG_0908

Till 20 tryfflar
1/2 dl vispgrädde
200 gram apelsinkrokant
1 msk smör

Garnering: Florsocker

Gör så här:
Mät upp grädden i en kastrull , bryt ner chokladen och smält på svag värme.
Vänd ner smör och rör smeten blank. Ställ sedan svalt 6-8 timmar innan du formar dem till tryfflar / bollar.
Rulla dem i florsocker och servera.

0
Prenumerera
Notis om
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
5 år sedan

Hur länge håller de sig i kylen?
De smälter inte om man har dom framme ett tag? ?

Nästa inlägg

Lätt julgodis

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x