Ao Nang – Dag 2

Godkväll.
Här i Thailand är klockan strax halvtolv på kvällen, och barnen sover….. Ja Jonathan också. Jag tänkte sätta mig och skriva ett par rader till er innan det är dags att sova. Våran andra dag här i Ao Nang / Phu Pi Maan Resort & Spa börjar närma sig sitt slut.En dag som startade tidigt, vi inväntade en god frukost som dukades upp klockan sju. Det hör inte till vanligheten att vi är uppe innan frukosten öppnat, men är man kvar i svensk tid så är man. Och å andra sidan har vi verkligen tagit till vara på dagen, och hunnit med massor.

Vi har solat, badat, shoppat, spelat spel, kollat runt på hotellet och strosat runt i ao nang.

IMG_2197

Så vi var först till frukosten idag, och vi bor på ett litet ställe men det fanns allt och lite till här. Det serverades nystekta omeletter, och stekta / kokta ägg. Frukostflingor, musli & olika sorters yougurt, bröd med massa pålägg , färska frukter, nybryggt kaffe och nypressade juicer. Ja och soppor, stekta nudlar och woker också som vi inte hann smaka, och vi var mer än mätta och belåtna när vi kom därifrån.

IMG_2209

Vi gick bort till poolen där vi varit nästan ensamma idag. Poolområdet är himla fint här på hotellet, men eftersom det är så få rum så åker många av gästerna till stränderna eller på utflykter. Vi behövde iallafall inte trängas vid poolområdet 🙂

IMG_2255

Till lunch stannade vi till på en restaurang längst vägen, det finns gott om små trevliga ställen här. God mat och toppenservice fick vi till lunch. Thaimat är det godaste som finns ( näst efter husmanskost … hi hi )

IMG_2224

IMG_2227

Dock var det problem med strömavbrott här i Ao Nang nu  i kväll, så vår middagen fick vi vänta på i två timmar.  Ingen höjdare alls när man var hungrig , men vad gör man. Det blir ofta strömavbrott här, så det är bara att gilla läget. Hoppas allt är bra med er hemma, och det är alltid roligt att läsa en rad från er eller två !

Jag kikar in här på bloggen i morgon igen, hoppas vi ses då! 

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
8 år sedan

Hej!
Tack för ditt svar och tack för en jätte bra blogg med goda recept.
Vad heter thairätterna som du lagt in foto på här idag?
Hur är vädret ?
Hoppas ni får en fortsatt skön semester☀️

8 år sedan

Glöm inte äta på deras glassrestaurang Hägendaz i Ao nang, så gott! 🙂

Mia
8 år sedan

Om ni blir sugna på goda robs och hamburgare gå till TJ`s. Ligger uppe i backen vid mcdonalds. Och som sagt hagendaz glass baren åhl

Lisa Windh
8 år sedan

Hej! Åker till Thailand 12/1 och kommer spendera några dagar i Ao Nang med min familj. Har barn på 3 & 5 år. Tror du ert hotell skulle passa oss och va betalar ni per natt?
Hoppas ni får en toppen semester!
Kram Lisa

Jonna
8 år sedan

Ser sååå mysigt ut! Men själv hade jag aldrig kunnat åka utomlands över julen, saknar ni inte julfeelingen ? Ha så underbart i solen !

jennysmatblogg
Reply to  Jonna
8 år sedan

Jag älskar julen och firar gärna den hemma. Men i år ville vi alla i familjen strunta i alla julmåsten så vi bestämde oss för att resa bort i fyra veckor och kommer bara fira julen genom god mat med sand mellan tårna.
Kram

Nettan
8 år sedan

Härligt Ni har det!! Här hemma har dina julgodisrecept prövats. I kväll blev det Schweizernötfudge och Oreotryfflar. Fudgen är en stor favorit och tryfflar är det premiär för. Fudgen kokade jag på jobbet förra helgen, mycket uppskattad av kollegor och våra äldre som bor hos oss.
Självklart visade jag mina arbetskamrater var man hittade receptet!!!!
Njut och ha det så härligt!!
Nettan

Sofia
8 år sedan

Härligt med skarpa färger som kontrast till allt grått 🙂

Letade recept efter saffransbutterkaka, men hittade inget bra recept jag gillade. Som vanligt brukar jag söka mig till dig, om jag inte gör det direkt. Så kom jag över saffransrutor och sockerkaka med saffran, som såg så goda ut, så det ska testas. Och mjuk pepparkaka. Tack för en bra blogg där jag alltid finner bra recept och inspiration! 🙂 Keep up the good work!

Lotta
8 år sedan

Hej Jenny?

Såg dig i går snabbt på en restaurang i Ao Nang. Men du gick därifrån igen så hann inte gå fram till dig?Ja i går var et kaos när strömmen gick och alla ville ha mat samtidigt. Men gott var det på den restaurangen?Ha underbara dagar i Thailand?Vår nästa ö blir Koh Jum?Kram Lotta

jennysmatblogg
Reply to  Lotta
8 år sedan

Hej Lotta ? Världen är liten.
Ja det var lite kaos igår med maten. Vi bytte restaurang två gånger innan vi fick mat. Sen kom maten in kall, så det slutade med att vi åt massa bananpannkakor vid en matvagn. Väldigt gott och barnen vart nöjda 🙂
Hoppas ni får en härlig semster här i thailand.
Stor kram

8 år sedan

Härliga bilder! Här är det grått, grått och åter grått… Men vi piggar upp oss med julbak och mys 🙂
Njut semestern!
Kram

Maria
8 år sedan

Så gott det ser ut:))?

Danni
8 år sedan

Hej!
Älskar Thai mat o Thailand! Har dock inte hittat bra recept på kyckling m söt sur sås….
Kanske något du kan ordna på bloggen?

Nästa inlägg

Fläskfilegryta med rostad potatis

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x