Hej,
Kikar förbi med litet godistips.
Och det är extra smidigt att göra dessa krispiga godisar om det blir över lite choklad,
när man tillexempel har chokaddoppat kakor eller godis.
Krossa ner cornflakes i chokladen och rör om till en krispig massa. Har du jordnötssmör hemma, rör ner ett par msk av det också. Häll upp i fina knäckformar och låt stelna.
Riktigt gott!
Jag älskar jul och allt som hör julen till, så även julgodis, men nu börjar jag sakna recept på mat istället för godis. Du är ju min matguru, längtar efter ny inspiration :-)! Tack för en bra blogg!
Hej Anna
vad roligt att du gillar matrecepten. Jag har 3000 olika maträtter på bloggen, sök lite i arkivet.
Kram
Hej! Hur länge håller sig julgodis i kylen? Olika hållbarhet på olika sorter? Och går några av sorterna att frysa? Funderar på om jag kan göra godiset i helgen och låta det ligga i kylen till jul. Tack för all inspiration!
Hej
Vill bara tacka dig. Igår gjorde jag och min tvååring 4 recept från dig. Weinernougat, citronkola, tobleronefudge och mintkakor. Jag använde min dotter playdoh formar till mintkakorna, så det blev både små stjärnor och båtar ?
Så tusen tack
Kram Hanna
Vad glad jag blir för att du tar dig tid att berätta 🙂
Hej, tack för en underbar blogg! Jag får mat/bakinspiration härifrån flera gånger i veckan. Alldeles nyss testade jag tex dessa enkla julgodisar, fast då jag inte hade cornflakes hemma fick det bli crunchy müsli med jordgubbsbitar i. Hur gott och enkelt som helst. Tack för tipset!