Face Mask & Foot Mask

 

Jag har provat flera av Maybeauyts produkter & nyheter och gillar dem alla so far. Så när de hörde av sig om ett samarbete till så tackade jag såklart ja. Och denna fotmask är verkligen GRYMT BRA. Blir nästan lika förvånad varje gång, att man faktiskt får så mjuka och lena fossingar.

IMG_0144
Så hur gör man undrar ni kanske. Och det är enkelt, man klipper upp ”strumporna” i förpackning som man fäster med tejpen. Sen brygger du dig en kopp kaffe, kikar lite på tv eller läser lite skvallertidningar i 2 timmar. Efter det tar du bort strumporna, och sköljer bort all kräm med ljummet vatten. Klart så långt.

IMG_0172

Efter några dagar börjar fötterna att flagna & fjälla…. Ingen vacker syn tro mig 😉  ( Vill man skynda på behandlingen ska man fotbada 1 gång om dagen ) Behandligen är slut efter 10 – 12 dagar, och då har alltså all död & torr hud försvunnit och man har så fina fötter att det knappt är sant. Detta är ett perfekt alternativ för oss som vill ha fräscha mjuka fötter utan att lägga så mycket tid på det. Och de håller sig lena väldigt länge. Gillar´t

Nu har jag inte tagit några efterbilder eftersom jag precis har gjort klart behandlingen, men i somras blev de så här fina

fott (1)

Och något som jag gärna också använder ( samt tonårsdottern ) är deras Face Mask. Jag tycker att det ger en lyxig spakänsla när man penslar ut den. Låt den stelna och sen drar man bort den och med följer alla ojämnheter.

IMG_0223

Masken är svart & krämig och fördelas ut jämnt över ansiktet. Dock var försiktig vid hårfäste , ögonbryn och lilla mustaschen 😉
Där känns det när den ska dras av om man säger så, eftersom alla oren hy, pormaskar ska bort så går den in på djupet och rensar.

IMG_0253 (2)

Och resultatet är att man känner sig len, fräsch och rosig i ansiktet efteråt. Jag sköljer med kallt vatten och smörjer in mig efter behandling.

IMG_0279 (1)

Nu har jag ordnat fram en generös julrabatt till er, för ordinarie pris på dessa två är 498 kr.
Nu kan ni köpa bägge produkterna för endast 279 kr (Nästan halva priset)

Klicka här för att beställa
Rabattkod: Jennyjul

* * * * * * * * I samarbete med May Beauty * * * * * *  

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
8 år sedan

Produkterna är verkligen skitbra, provade båda i somras.
Köpte precis en till mig själv och en till min mamma, tack för rabatten 🙂

Anna
8 år sedan

Tack för rabatten❤️ Har beställt både till mig och dottern.

Sanna
8 år sedan

Kolla gärna din mejl då det borde ligga ett mejl från mig och min kompis Josefine där. Kram

Lena
8 år sedan

Tackar!! Var gör du dina fina naglar??

Ha en bra dag
Kram från ett kallt Ljungby

Amanda
8 år sedan

Undrar varför det står 399kr ord.pris (rabatt 120kr) i varukorgen och inte 498kr som både du skriver och på deras sida om produkterna? Tråkigt om man ska bli lite ”lurad”.. 🙂 tack iaf för en grymt bra och inspirerande blogg!?

jennysmatblogg
Reply to  Amanda
8 år sedan

Det är ett annat julerbjudande just nu. Därav den rabatten… Men orginalpriserna i inlägget stämmer 🙂 fast det blir allra billigast om du anger min rabattkod.
Plus att man då även får 3 extra masker på köpet.

Nästa inlägg

Veckomatsedel

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x