Nytt till advent

 

Hej där,

Ursäkta tystnaden men tiden har rusat ifrån mig, och igår var det föräldrarmöte hela kvällen, och nu i morse var det utvecklingssamtal för Jacob på hans gymnasieskola.  Men nu är jag hemma igen och tänkte skriva lite till er, innan jag ska ta itu med dagens måsten. Och ja nu kommer säkert många av er tycka att jag har tjuvstartat med julen ….jag veeeet att jag har gjort det. Hihi … Men detta är bästa årstiden, I löööv vintern. Nästan så jag börjar tvivla på om det är värt att resa bort över jul & nyår- men samtidigt är det är ju bara då som barnen kan vara lediga länge.  Jaja.. det är också en bra ursäkt till att jag får julfixa tidigt så jag hinner titta mig trött på jul innan vi åker. Och som en andra ursäkt till så  har jag sett att det är fler på instagram som börjat handla & av lite julsaker till advent. Dessa söta renar hittade jag till ljusen vi ska ha på bordet.

IMG_9917

Även lite hyacinter har fått flytta in, och julgodiset ska vi inte prata om. Har säkert hunnit baka 10 olika sorter alla redan.
Jag får en del mail / kommentarer kring vart vi gör av allt jag bakar och lagar. Och ni som undrar har säkert inga tonåringar med deras vänner så ofta hemma… Hihi … Här försvinner det mesta i mat, bak & kakväg så det är sällan jag slänger eller kastar något som bakas. IMG_9936 (1)Sedan fick en liten minigran flytta in på glasvernandan, tillsammans med en söt vit fjädergran. Och istället för regn på mina fönster hoppas jag på snö istället.

IMG_0024
Jag har beställt lite nya adventsstjärnor också.
Tyckte vi behövde lite större än de vi hade i fjol.

IMG_0028

Hepp, nu ropar jobbet efter mig.
På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

17 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Jättefina ljusdekorationer, var har du köpt dom? 🙂

Lina
8 år sedan

Wow, fjädergranen…helt underbar <3
Vart har du hittat den?
Kram

Linda
8 år sedan

Hej. Vart har du köpt fjödergranen och renarna som man fäster på ljusen??:) Med vänlig hälsning, Linda

Olivia
8 år sedan

Hej vart har du köpt dessa underbart vackra ljusdekorationer? Kram 🙂

Jessica
8 år sedan

Hej!
Var har du köpt renarna med nummer till adventsljusen? Vilket märke? tack 🙂 / Jessica

maria sjöö
8 år sedan

Tjusig!t vart har du köpt renarna

al68
8 år sedan

Älskar verkligen jul med, jag försöker hålla mig till 1:a advent, men det är inte lätt. Idag skall jag in till stan och fixa adventskalendern till lillkillen, trodde jag skulle slippa det i år, det NEJ han ville ha den i år med. Inte det lättaste att hitta 24 småpresenter. Ha en fin dag. Kram kram

8 år sedan

Åh, jag älskar dem!!!
Kram.
http://nouw.com/goteborgsmamman

isabelle
8 år sedan

undrar också vart du har köpt renarna? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  isabelle
8 år sedan

Renarna är från blomsterlandet

Isabelle
Reply to  jennysmatblogg
8 år sedan

Super fina! Tyvärr så fanns dom inte på mitt blomster land 🙁

Lina
8 år sedan

Och fjäder granen?
Vill ha 🙂
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Lina
8 år sedan

Jag köpte den här i en mindre inredningsbutik i växjö.

jennysmatblogg
Reply to  Lina
8 år sedan

Jag köpte den i en mindre inredningsbutik här i stan 🙂

nettan
8 år sedan

Jag hittade fjädergranar på inrednu.se

Helena
8 år sedan

Och vart har du hittat silverkrukan och granen? Väldigt fint!

8 år sedan

Oh! Precis som alla andra tycker jag om renarna! Synd att inte Blomsterlandet finns någonstans i närheten, hmpf.

Nästa inlägg

Saffransfudge med vit choklad

17
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x