Intervju för Ica

Godmorgon,
Ni är väldigt tysta för att vara över 700 000 unika besökare här varje månad. Ni vet väl att jag blir jätteglad när ni skriver ett hej i kommentarsfältet.  Idag har jag har tidsinställt ett inlägg för er som gillar att läsa bloggar till morgonkaffet. Själv sover vi minst en timme till innan väckarklockan ringer. Och igår var jag med en kompis med barnen på Leos Lekland, väldigt bra när man kan åka dit mitt i veckan. Det är nämligen så gott som folktomt där när det inte är helg.

Jag var tvungen att fota den söta helgbuketten som flyttat in. Blir glad av att bara gå förbi den.
Matblogg

Och till er som missat så gjorde Ica en intervju med mig i samband med vårat samarbete förra veckan. Och vill ni läsa lite mer om mig & bloggen så hittar ni det HÄR

 Och undrar ni något så är det bara att fråga på, jag svarar så gott jag kan.

Skärmavbild 2015-11-12 kl. 20.02.38

På återseende snart igen  

0
Prenumerera
Notis om

25 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annica
8 år sedan

Hej Jenny,
Vad roligt att få lära känna dig lite bättre! ❤️

jennysmatblogg
Reply to  Annica
8 år sedan

❤️

Therese
8 år sedan

Hej!
Vilken underbar färg på rosorna! Jag brukar alltid ta vita eller rosa men jag får nog allt ta och våga mig på något nytt 🙂
Tack för en fantastisk blogg. Läser varje dag och har provat många av dina recept ♡

jennysmatblogg
Reply to  Therese
8 år sedan

Visst är de söta ❤️
Roligt att du kikar förbi 🙂

Elin
8 år sedan

Hej Jenny!
Jag är 20 år och läst din blogg i flera år och jag tröttnar aldrig. Jag undrar vad har du tidigare arbetat med? Hur kommer det sig att du skapade en blogg? Hade du ett mål med bloggen? Vad var ditt drömjobb när du var liten? Hur kommer det sig att du nu ”enbart” arbetar med bloggen? Du har nog andra projekt vid sidan av men huvudarbetet kanske är bloggen?

Tack för en oroligt givande samt uppmuntrande blogg!
Elin

jennysmatblogg
Reply to  Elin
8 år sedan

Hej Elin,
vad roligt att du gillar bloggen 😀
Tanken till varför jag startade bloggen var bara att jag och min familj skulle ha våra bästa mat- och bakrecept samlade på ett ställe. Och att det skulle fungera som en digital kokbok för barnen när de blev större, jag hade ingen tanke på att kunna arbeta med bloggen. Jag ville jobba som fröken eller bibliotekarier när jag var yngre….Eller Polis.
Jag jobbar mestadels ”bara” med bloggen, men det är rätt mycket arbete då sajten idag är nästan lika stor som kvällsposten… Ni kan tänka er hur många som är anställda där och jobbar med uppdateringar, marknadsföring osv. Jag har ett gäng ”reklamkillar” som arbetar med min marknadsföring samt samarbeten…. För jag hinner faktiskt inte göra allt helt själv.
Jag har fler projekt förutom bloggen, rätt mycket faktiskt – och ni kommer få veta när den tiden närmar sig 🙂

Hoppas du fick svar på dina frågor,
trevlig helg.

tanja
Reply to  jennysmatblogg
8 år sedan

Jag hoppas på kokböcker..många olika kategorier ?

Elin
8 år sedan

Hej Jenny!
Tänkte också att jag skulle säga hej! Har följt din blogg och instagram sedan i somras och blir superinspirerad! Jag går för tillfället på tävlingsdiet och under den här tiden har jag verkligen lärt mig att uppskatta mat. Om 3 veckor är min tävlingssäsong över och jag ska då börja laga så mycket god mat och baka massa gott med inspiration av dina inlägg! Tack! 🙂

Ha en fantastisk helg! Kram Elin

jennysmatblogg
Reply to  Elin
8 år sedan

Oj 😀 Det förstår jag !
Lycka till med tävlingen.

Hoppas du hittar massa nya recept att pröva 🙂

Songul
8 år sedan

Hej jag älskar din blogg och följer den slaviskt varje dag. Ville bara säga det. Kram Songul.

Sofia
8 år sedan

Hej!

Jag har ganska nyligen hittat till din blogg och dina recept har redan lagats flitigt hemma. Jag brukar inte kommentera på bloggar så ofta, men vill tacka dig för inspiration och lättlagade goda recept.
Ha en skön helg! Kram Sofia

Anna
8 år sedan

Hej! =)

jennysmatblogg
Reply to  Anna
8 år sedan

Hej hej 🙂

8 år sedan

Vi tycker att det ekar tyst i kommentarsfälten på de allra flesta matbloggar nuförtiden faktiskt, lite tråkigt är det och det känns som att Instagram har tagit över väldigt mycket. Synd, men det är väl lite så det ser ut över allt just nu, allt ska gå fort och många tycker väl att det är smidigt och tar just mindre tid att läsa på Insta.
Vi har ju i alla fall hängt med dej sen första början, så även om hade koll på det mesta om dej så var det ändå roligt att få läsa intervjun (speciellt på ICA – blink blink) ! Vilken dröm att kunna få arbeta med sin blogg – det hade ju varit nåt!

Kramar till dej, och ha en fin helg

jennysmatblogg
Reply to  Mårtenssons Kök
8 år sedan

Ja så är det kanske 🙂
Jag har koll på er blogg både på webben och på insta.
kramar

carolina
8 år sedan

Hej jenny
Trevlig fredag, har börjat bakat julgodis och kakor har gjort fyra sorter varav tre är dina.
Den fjärde är en biskvitårta.
Ha det gott i helgen.
//Carolina gnarp

jennysmatblogg
Reply to  carolina
8 år sedan

Biskvitårta tänkte jag också snart ge mig på 🙂 Älskar biskvier i alla dess former.
Kram

Veronica
8 år sedan

Hej! Trevlig blogg du har! Mycket bra tips! Buketten är verkligen vacker ❤️

jennysmatblogg
Reply to  Veronica
8 år sedan

❤️ roligt att du gillar den.
Ja man blir så glad av lite färg.

Kram

Anna
8 år sedan

Hej grymma Jenny! 😀

jennysmatblogg
Reply to  Anna
8 år sedan

Hej grymma Anna 🙂

Agnetha
8 år sedan

Hej! Vile bara säga att jag också älskar den färgen på rosor:) Jag kollar in på din blogg varje dag och jag har skrivit ut massor av recept som jag använt mig av – kanonbra recept.
Trevlig helg!

Fia
8 år sedan

Hoppla !!!
Vilken kanon blogg, har tipsat flera av mina vänner då fantasin tryter ibland.
//Fia ?

Jennika
8 år sedan

Älskar din blogg men kommenterar sällan:)

Kram

Emma
8 år sedan

Hej 🙂 Tack för en otroligt bra blogg! Lagar i stort sett bara mat utifrån dina recept nu, finns ju så mycket roligt och varierat att välja mellan. Mycket bättre än receptsajterna 😀

Nästa inlägg

Mustig Canjungryta

25
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x